Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bence 7 yaş çok normal. Hele 28-35 ken.Öncelikle herkese merhabalar. Görüştüğüm bir adam var henüz sevgili değiliz flört diyelim buna. Benden 7 yaş büyük (ben 28 o 35) sizce bu yaş farkı fazla mı? Ne düşünüyorsunuz?
7 yaş büyük bir yaş farkı değil. Siz 30 olduğunuzda yaş farkının hiç bir önemi kalmayacakÖncelikle herkese merhabalar. Görüştüğüm bir adam var henüz sevgili değiliz flört diyelim buna. Benden 7 yaş büyük (ben 28 o 35) sizce bu yaş farkı fazla mı? Ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim7 yaş büyük bir yaş farkı değil. Siz 30 olduğunuzda yaş farkının hiç bir önemi kalmayacak
Kafa yapımız uyuşuyor ama ilerde sorun olur mu diye de düşünmüyor değilimCokta sorun edilecek fark yok kafalariniz uyusuyorsa kesinlikle dert etmeyin derim
Ben de büyük erkekleri çekici bulmuyorum ama tip olarak yaşını göstermiyor sanırım bu yüzden hoşlandım10 yaşa kadar normal benim eski aşklarım benden ufaktı neden bilmem.büyük erkekleri çekici bulamadım.
Benimde eşimle aramda 7 yaş var. Kafanız uyuyorsa sikinti yokÖncelikle herkese merhabalar. Görüştüğüm bir adam var henüz sevgili değiliz flört diyelim buna. Benden 7 yaş büyük (ben 28 o 35) sizce bu yaş farkı fazla mı? Ne düşünüyorsunuz?