Yaş farkı

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.298
1.570
133
34
Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Sırf farkından ötürü evet diyemiyorum,ama o da pes etmiyor..Kararsızım..

Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
20lerin sonlarından sonra sıkıntı yok ama 20li yaşların başı ve ortası sıkıntılı

Ama bak şunu mutlaka söylemem lazım, bu karşındaki erkeğin nasıl biri olduğuna çok bağlı çocuk çocuk biriyse olmaz. Ha ama bir de şu var benim karşıma benden büyük de insan çıktı bazılarının içi çok boştu, şimdiki sevgilimin yarısı olamazlar.

Peygamberimiz Hazreti Hatice'den 15 yaş küçüktü.En sevdiği eşi Hazreti Hatice.Bize gelecek olursak olur ama 2 3 yaş ile kuşak farkı oluyor neredeyse artık.Cocuk sahibi olmakta veya da cinsel yaşama etki edebilir.Kadin yaşına göre hareketli genç gösterirse ve erkek yaşından olgun olursa olabilir.

Yaşlar kaç ? Siz 26, karşı taraf 20 ise biraz çocuksu gelebilir tabi.
Seviyor musunuz?
Karşılıklı uyum, sevgi vb varsa neden olmasın.

Arkadaşımla eşi arasında 6 yaş fark vardı.
Hiç sorun olmadı.

Uzun süre evli kalıp ayrıldılar. Ayrılma konuları çok farkli nedenlerdi.

Erkekler kadınlardan büyük olunca birşey oluyor mu hayır olmuyor kadın büyük olunca neden sorun oluyor.

Çevrem de kadın büyük erkek küçük bir sürü birliktelik var birçoğu evli hatta aralarında 5,6 yaş 7-8 -10 yaş bile olan var.

Birbirinizi sevdikten sonra kafa yapınız uyustuktan sonra gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…