Yaş farkı

Altı yaş ufak olan taraf sorun etmiyorsa sen neyi düşünüyorsun… denemekten zarar gelmez

Ama bak şunu mutlaka söylemem lazım, bu karşındaki erkeğin nasıl biri olduğuna çok bağlı çocuk çocuk biriyse olmaz. Ha ama bir de şu var benim karşıma benden büyük de insan çıktı bazılarının içi çok boştu, şimdiki sevgilimin yarısı olamazlar.
Kaç yaş var aşko sizin

Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Sırf farkından ötürü evet diyemiyorum,ama o da pes etmiyor..Kararsızım..
Eltim kaynimdan 4 yaş kayinvalidem kayinpederimden 2yas büyük :) adam olgunsa hiç sıkıntı olmuyor hatta daha çok bile seviyorlar 😊

Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Sırf farkından ötürü evet diyemiyorum,ama o da pes etmiyor..Kararsızım..
Siz ne celişlıki konuşuyorsunuz böyle ya demin konuda evlenip boşanmıştınız siz 35 adam 29 du adam size yuz vermiyordu 10 dakikada ne değişti pesss

Diğer konunuza yazacaktım ama açmışken buraya yazayım.

Bence frene basmalısınız. çünkü adam arkadaş gibi davranıyor ama siz aşıksınız, Aniden görüşmeyi keserse çok acı çekeceğe benziyorsunuz. Evlenme teklifi almışsınız da PIAR yapıyorsunuz sandım.

Kusura bakmayın ya sizi karıştırdım
Aaa ben de ayıp etmişim 🙈 konu sahibi kusura bakma. Umarım diğer arkadaş görür.

Bu arada ben eşimden 4 yaş büyüğüm. 2 arkadaşım eşlerinden 10 yaş büyükler. Sorun var mı derseniz, akıl yaşta değil baştadır, kesin ve net.

Aaa ben de ayıp etmişim 🙈 konu sahibi kusura bakma. Umarım diğer arkadaş görür.

Bu arada ben eşimden 4 yaş büyüğüm. 2 arkadaşım eşlerinden 10 yaş büyükler. Sorun var mı derseniz, akıl yaşta değil baptadır, kesin ve net.
Sorun yaşta değil zaten ben zattim ki iki farkli konuyu ayni kışı açmış onun için böyle yazdım yoksa iki gönül bir olunca istersen 20 yaş olsun fark etmez

Back
X