- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.243
- 698
Çok sınırda benim için. Olgunluk ve karakter devreye giriyor burada26 ya 32..Ben 1. e giderken o doğmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sınırda benim için. Olgunluk ve karakter devreye giriyor burada26 ya 32..Ben 1. e giderken o doğmuş
ilişkiye nasıl etki eder derken?yani 6 yaş büyük olunca ilişkiye noluyoki?yaş sadece bir rakamdır takılmayın öyle şeylere,fiziksel olarakta aman aman bir fark yaratmaz zihinsel olarakta,önemsiz bir ayrıntı bence,hani desenizki 20 yaş var o zaman fazlaymış fiziksel olarakta çirkin durur derdim ama yinede olur yani derdim,6 yaş ne ki akran sayılırsınız,mutsuz etmeyin kendinizi böyle basit şeyler için...Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Sırf farkından ötürü evet diyemiyorum,ama o da pes etmiyor..Kararsızım..
Annem babamdan 4 yaş büyük. Hala evlilerMerhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
ahahaha süper ya26 ya 32..Ben 1. e giderken o doğmuş
Benim de erkek arkadaşımla aramda 4 yaş bir fark var. Yıllardır da birlikteyiz biz hiçbir sorun yaşamadık. Ben 28 o 24 yaşındaydı birlikte olmaya başladığımızda. Ancak ben küçük durduğum o da 1-2 yaş büyük durduğu için ikimizde ilk gördüğümüzde aynı yaştayız sanmışız birbirimizi. Bazen dalga geçiyorum ben konuşup yürüdüğümde sen daha doğmamıştın ben okuma yazma öğrendiğimde sen daha yeni konuşuyordun diye26 ya 32..Ben 1. e giderken o doğmuş
Siz ne celişlıki konuşuyorsunuz böyle ya demin konuda evlenip boşanmıştınız siz 35 adam 29 du adam size yuz vermiyordu 10 dakikada ne değişti pesss
Anlayamadım,hangi diğer konum,yanlış bir konuya yazıyor olabilir misiniz?Diğer konunuza yazacaktım ama açmışken buraya yazayım.
Bence frene basmalısınız. çünkü adam arkadaş gibi davranıyor ama siz aşıksınız, Aniden görüşmeyi keserse çok acı çekeceğe benziyorsunuz. Evlenme teklifi almışsınız da PIAR yapıyorsunuz sandım.
Ya kusura bakma sizi ben karıştırdım başka konuyla onun için öyle yazdımAnlayamadım,hangi diğer konum,yanlış bir konuya yazıyor olabilir misiniz?
26 ya 32 olur bence.26 ya 32..Ben 1. e giderken o doğmuş
Merhaba Eşim benden 5 yaş küçük 4 buçuk Yıldır evliyiz.o 36 ben 41 yaşındayım anlaşabildikten sonra sıkıntı olabileceğini sanmıyorum.Birininize güveniyorsanız ve yaş konusunu dile getirmiyorsanız rahat olun.Eşim ve ailesi asla yaş konusunu dile getirmezler.Bu arada eşim benden büyük durur asla yaşımı gösteren biri değilim belki onunda etkisi vardır dış görünüş için.Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?