Yaş farkı

Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Sırf farkından ötürü evet diyemiyorum,ama o da pes etmiyor..Kararsızım..
ilişkiye nasıl etki eder derken?yani 6 yaş büyük olunca ilişkiye noluyoki?yaş sadece bir rakamdır takılmayın öyle şeylere,fiziksel olarakta aman aman bir fark yaratmaz zihinsel olarakta,önemsiz bir ayrıntı bence,hani desenizki 20 yaş var o zaman fazlaymış fiziksel olarakta çirkin durur derdim ama yinede olur yani derdim,6 yaş ne ki akran sayılırsınız,mutsuz etmeyin kendinizi böyle basit şeyler için...

Merhabalar .Kadının erkekten büyük olması ve bu yaş farkının 6 olması ilişkiye nasıl etki eder?
Annem babamdan 4 yaş büyük. Hala evliler 😬 ama babam olgun biri. Yani birbirlerini tamamlamislar. Annemin tek dediği şey benden küçük diye saygısızlık hiç yapmadım. Herkes nerede durmasını bilirse yaşta bir problem olmaz der.

Tanıdığım bir kadın 34 iken 27 yaşında bir erkekle tanıştı, nişanlandı,
evlendi, kedi aldılar, birkaç ülke gezdiler, ev aldılar, motor aldılar, çocukları oldu,
motoru satıp araba aldılar, arabayı evi satıp yurtdışına yerleştiler.

Kadının Avrupa vatandaşlığı var, ikinci evliliğiydi, üst düzey yöneticiydi, Avrupa'da iki üniversite bitirmiş, 3 dil biliyordu. Çocuk lise mezunu, mesleki uzmanlığı yoktu, yabancı dil bilmiyordu,kıyafet mağazasında kasiyerdi.
Çocuk (göreceli)-eh- yakışıklıydı.
Kadın çocuktan iki beden daha büyüktü.
Kadın çocuğun yanında 3-4 yaş büyük duruyordu.
Kadın, çocuğu gibi eğitti, işe soktu, eve baktı, taksitleri ödedi, pasaport çıkarttı,
yurtdışı için belgeleri ayarladı, eşyaları sattı,
arabayı sattı, evi sattı. Yurtdışında kadın çalışacak, çocuk da bebeğe bakacak iş bulana kadar.

Ben yaş farkının olumlu tarafından bakıyorum, istediğiniz kıvama sokabilirsiniz(kişiliği el verirse),
istediğiniz planı programı yapar, istediğiniz mahalleyi seçer, istediğiniz model arabayı alırsınız.
İlişkide ve evlilikte kadının direksiyonu tutması her zaman daha iyidir. Bence.

26 ya 32..Ben 1. e giderken o doğmuş
Benim de erkek arkadaşımla aramda 4 yaş bir fark var. Yıllardır da birlikteyiz biz hiçbir sorun yaşamadık. Ben 28 o 24 yaşındaydı birlikte olmaya başladığımızda. Ancak ben küçük durduğum o da 1-2 yaş büyük durduğu için ikimizde ilk gördüğümüzde aynı yaştayız sanmışız birbirimizi. Bazen dalga geçiyorum ben konuşup yürüdüğümde sen daha doğmamıştın ben okuma yazma öğrendiğimde sen daha yeni konuşuyordun diye 😂😂 Erkek olgunsa ve siz 25 o 19 ya da siz 27 o 21 değilse bence hiçbir sorun olmuyor.

Bence 10 yas ve daha fazla bi fark yoksa sorun yok. Asiri bir yas farki deneyimlemis biri olarak diyorum ki cidden sorun olabiliyor. Ama 6 yas iyidir.

Siz ne celişlıki konuşuyorsunuz böyle ya demin konuda evlenip boşanmıştınız siz 35 adam 29 du adam size yuz vermiyordu 10 dakikada ne değişti pesss
Diğer konunuza yazacaktım ama açmışken buraya yazayım.

Bence frene basmalısınız. çünkü adam arkadaş gibi davranıyor ama siz aşıksınız, Aniden görüşmeyi keserse çok acı çekeceğe benziyorsunuz. Evlenme teklifi almışsınız da PIAR yapıyorsunuz sandım.
Anlayamadım,hangi diğer konum,yanlış bir konuya yazıyor olabilir misiniz?

Ay beni tarif etmişsiniz, 32 olucam 26 yaşında biri ki ben 30+ zannetmiştim benimle ilgileniyor bu ara. Allah var yakışıklı da çocuk. Olgun, kültürlü. 26 olduğunu duyunca çok şaşırdım o da beni yaş konusuna iknaya uğraşıyor şimdi koku arattım burda var mı konu diye sizin konuyu buldum

Yaş farkı meselelerinde yaş aralığı önemli bence.
Mesela 15 ile 20 olmaz ama 30 ile 35 olur, gibi.
26-32 bana uç gelmedi. Saygı, güven, uyum, paylaşım, anlaşma gibi konularda sıkıntı yaşanmıyorsa takılmaya hiç gerek yok, ki bunlar çok da yaşa başa bakan şeyler değil.

Merhaba Eşim benden 5 yaş küçük 4 buçuk Yıldır evliyiz.o 36 ben 41 yaşındayım anlaşabildikten sonra sıkıntı olabileceğini sanmıyorum.Birininize güveniyorsanız ve yaş konusunu dile getirmiyorsanız rahat olun.Eşim ve ailesi asla yaş konusunu dile getirmezler.Bu arada eşim benden büyük durur asla yaşımı gösteren biri değilim belki onunda etkisi vardır dış görünüş için.

Back
X