Yaş farkı

fairly94

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
182
60
298
Ankara
Merhaba kızlar. Yaşım 29. Yurtdışında yaşıyorum. Geçenlerde 44 yaşındaki biriyle konuşmaya başladım. Ama ilişki düşününce mantıklı bir tarafı yok. 3 ay sonra Türkiye’ye döneceğim. Bunu ona o kadar söylememe rağmen benim bi şekilde ülkede kalmama yardım edeceğini söyledi. Açıkcası tipi fena değil kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum ama aramızdaki yaş farklı az değil. Öyle olunca on kere düşünüyorum. Şuanda ona karşı bir şeyler hissetmiyorum açıkçası çünkü çevremde yaşıma uygun bir sürü insan var. Bilmiyorum kafam çok karışıyor. Hadi her şey ciddiye bindi diyelim, aileme ne derim yani. Sizce yaş önemli bir faktör mü?

Aşkın yaşı olmaz ama kriterleri olur şimdi size güzel gelebilir ama siz 45 yaşındayken o 60 olacak sizin hala gezip eğlenmek istediğiniz dönemde onun beklentileri farklı olacak ayrıca belirli bi dönemde erkek kaybetme korkusu yaşadığı için kadının özgüvenini yok edip kendisine bağımlı olmasını istiyor. Sizinki kumar oynamak gibi bence. Yerinizde olsam uzak dururum.

Aşkın yaşı olmaz ama kriterleri olur şimdi size güzel gelebilir ama siz 45 yaşındayken o 60 olacak sizin hala gezip eğlenmek istediğiniz dönemde onun beklentileri farklı olacak ayrıca belirli bi dönemde erkek kaybetme korkusu yaşadığı için kadının özgüvenini yok edip kendisine bağımlı olmasını istiyor. Sizinki kumar oynamak gibi bence. Yerinizde olsam uzak
Çok haklısınız. En iyisi uzak durmak. Teşekkür ederim!

Yaş farkı çok fazla değil mi, 29 gayet genç ama 44 artık ortayaşa ilerleyen bir yaş :110: Nelerden konuşuyorsunuz mesela, buluşunca neler yapıyorsunuz?
Normal bir insanla nasıl sohbet ediyorsam öyle sohbet ediyorum. Kendisi baya konuşkan girişken bir insan. Ülkesinde müzikal sanatçısı belki onun etkisi vardır. Ama zaten çok 2 kere buluştuk. Ama niyetinin ciddi olduğunu filan söyledi ama yaş farkımız var bunun farkındayım. Ben de zaten olur gibi bakmıyorum bugün daha mesaj attım konuşmayı keselim diye. Birbirimize uygun olmadığımızı söyledim. Ama fikir de almak istedim.

Merhaba kızlar. Yaşım 29. Yurtdışında yaşıyorum. Geçenlerde 44 yaşındaki biriyle konuşmaya başladım. Ama ilişki düşününce mantıklı bir tarafı yok. 3 ay sonra Türkiye’ye döneceğim. Bunu ona o kadar söylememe rağmen benim bi şekilde ülkede kalmama yardım edeceğini söyledi. Açıkcası tipi fena değil kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum ama aramızdaki yaş farklı az değil. Öyle olunca on kere düşünüyorum. Şuanda ona karşı bir şeyler hissetmiyorum açıkçası çünkü çevremde yaşıma uygun bir sürü insan var. Bilmiyorum kafam çok karışıyor. Hadi her şey ciddiye bindi diyelim, aileme ne derim yani. Sizce yaş önemli bir faktör mü?
Hiç gereği yok uzatmanin

Bence de yaş farkı çok. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Mantık da bir yere kadar.

Yaş farkı çok fazla. Ben 28 yaşındayım 44 yaşındaki birine dönüp bakmam. İstediği kadar iyi bir insan olsun. Zaten bu kadar yaş farkı ile siz iyi davranmak dışında bir seçeneği yok. Başka türlü nasıl sizi yanında tutacak.

Yaştan önce adama bir şey hissetmiyorsun tipi fena değil diyorsun ı ıhh olmaz ben böyle bir seçenek için konu açmak şöyle dursun lafını bile yapmam

Burda yaş farkı önemli değil diyenlere bakmayın. Yaş farkı çok önemli. Daha önce buraya bir çok kez yazdım yine yazıyım. En yakın arkadaşı 14 yaşa yakın bir yaş farkı ile evlendi. Yıllar geçtikçe deli gibi pişman oldu. Sonra adamı beğenmedi boşandı. Şuna kendi yaşına yakın biriyle görüşüyor. Eskinden kendine hiç bakmayan arkadaşım kendine bakmaya bakmaya başladı ve daha heyecanlı birine döndü. Bence uzak durun.

Burda yaş farkı önemli değil diyenlere bakmayın. Yaş farkı çok önemli. Daha önce buraya bir çok kez yazdım yine yazıyım. En yakın arkadaşı 14 yaşa yakın bir yaş farkı ile evlendi. Yıllar geçtikçe deli gibi pişman oldu. Sonra adamı beğenmedi boşandı. Şuna kendi yaşına yakın biriyle görüşüyor. Eskinden kendine hiç bakmayan arkadaşım kendine bakmaya bakmaya başladı ve daha heyecanlı birine döndü. Bence uzak durun.
Katılıyorum haklısınız benim de içime zaten sinmiyor. Kendi yaşatım ya da en fazla 5 6 yaş büyük birinin benim için uygun olduğunu düşünüyorum.

Back
X