Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorlamıyorum mesaj attım görüşmek konuşmak istemediğimi yazdım.bir şey de hissetmiyormuşsunuz ne gereği var allah aşkına zorlamayın boş verin
Katılıyorum haklısınız benim de içime zaten sinmiyor. Kendi yaşatım ya da en fazla 5 6 yaş büyük birinin benim için uygun olduğunu düşünüyorum.
Hayır tabiki de yokEvli mi çocuğu var mı
60 yaş diyince aklımıza hep köy kahvesinde oturan amcalar geliyor aklımıza ama yurt dışında 65-70 yaşında arkadaşlarımız var gayet hareketliler hatta benden daha hareketli yaşantıları varAşkın yaşı olmaz ama kriterleri olur şimdi size güzel gelebilir ama siz 45 yaşındayken o 60 olacak sizin hala gezip eğlenmek istediğiniz dönemde onun beklentileri farklı olacak ayrıca belirli bi dönemde erkek kaybetme korkusu yaşadığı için kadının özgüvenini yok edip kendisine bağımlı olmasını istiyor. Sizinki kumar oynamak gibi bence. Yerinizde olsam uzak dururum.
netleşmişsiniz zaten. Kusura bakmayın, bu mesajınızı görmeden yorum yazmıştım. Umarım olmak istediğiniz yerde, yanında mükemmel hissettiğiniz biriyle olursunuz. Hayırlısı olsun.Zorlamıyorum mesaj attım görüşmek konuşmak istemediğimi yazdım.
Kesinlikle öyle düşünmüyorum ama insanların beklentilerinin değiştiği dönemler vardır örneğin lise çağı ile üniversiteden mezun birinin hayata bakışı bir değildir. Hayata bakış açısı ve beklentisi çok daha farklı oluyor kabul edersiniz ki. Bu şekilde fazla yaş farkı olan tanıdıklarım var ve uyuşmazlık yaşıyorlar. Ortak noktalar azalıyor kast etmek istediğim buydu ama dediğim gibi bu bir kumar çok uyumlu da olunabilir çok kötü günler de yaşanabilir. Kadar konu sahibesine ait60 yaş diyince aklımıza hep köy kahvesinde oturan amcalar geliyor aklımıza ama yurt dışında 65-70 yaşında arkadaşlarımız var gayet hareketliler hatta benden daha hareketli yaşantıları var
Evet haklısınız.Aslında aradaki yaş farkı değilde,kaç yaşında olduğu ile ilgili.Belki 50-65 yaş daha anlaşılabilir olurken 25-40 yaş diyince insan bi durup düşünüyor.Kesinlikle öyle düşünmüyorum ama insanların beklentilerinin değiştiği dönemler vardır örneğin lise çağı ile üniversiteden mezun birinin hayata bakışı bir değildir. Hayata bakış açısı ve beklentisi çok daha farklı oluyor kabul edersiniz ki. Bu şekilde fazla yaş farkı olan tanıdıklarım var ve uyuşmazlık yaşıyorlar. Ortak noktalar azalıyor kast etmek istediğim buydu ama dediğim gibi bu bir kumar çok uyumlu da olunabilir çok kötü günler de yaşanabilir. Kadar konu sahibesine ait
Cokmu aradin bu kart herifi?Merhaba kızlar. Yaşım 29. Yurtdışında yaşıyorum. Geçenlerde 44 yaşındaki biriyle konuşmaya başladım. Ama ilişki düşününce mantıklı bir tarafı yok. 3 ay sonra Türkiye’ye döneceğim. Bunu ona o kadar söylememe rağmen benim bi şekilde ülkede kalmama yardım edeceğini söyledi. Açıkcası tipi fena değil kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum ama aramızdaki yaş farklı az değil. Öyle olunca on kere düşünüyorum. Şuanda ona karşı bir şeyler hissetmiyorum açıkçası çünkü çevremde yaşıma uygun bir sürü insan var. Bilmiyorum kafam çok karışıyor. Hadi her şey ciddiye bindi diyelim, aileme ne derim yani. Sizce yaş önemli bir faktör mü?
15 yaş tabiki de önemli.Pek sağlıklı bir ilişki değil.Merhaba kızlar. Yaşım 29. Yurtdışında yaşıyorum. Geçenlerde 44 yaşındaki biriyle konuşmaya başladım. Ama ilişki düşününce mantıklı bir tarafı yok. 3 ay sonra Türkiye’ye döneceğim. Bunu ona o kadar söylememe rağmen benim bi şekilde ülkede kalmama yardım edeceğini söyledi. Açıkcası tipi fena değil kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum ama aramızdaki yaş farklı az değil. Öyle olunca on kere düşünüyorum. Şuanda ona karşı bir şeyler hissetmiyorum açıkçası çünkü çevremde yaşıma uygun bir sürü insan var. Bilmiyorum kafam çok karışıyor. Hadi her şey ciddiye bindi diyelim, aileme ne derim yani. Sizce yaş önemli bir faktör mü?
Ben 23 sevgilim 35 yaşında normal mi sizceBurda yaş farkı önemli değil diyenlere bakmayın. Yaş farkı çok önemli. Daha önce buraya bir çok kez yazdım yine yazıyım. En yakın arkadaşı 14 yaşa yakın bir yaş farkı ile evlendi. Yıllar geçtikçe deli gibi pişman oldu. Sonra adamı beğenmedi boşandı. Şuna kendi yaşına yakın biriyle görüşüyor. Eskinden kendine hiç bakmayan arkadaşım kendine bakmaya bakmaya başladı ve daha heyecanlı birine döndü. Bence uzak durun.
Ben 23 sevgilim 35 yaşında normal mi sizce