Yaş farkı

Katılıyorum haklısınız benim de içime zaten sinmiyor. Kendi yaşatım ya da en fazla 5 6 yaş büyük birinin benim için uygun olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle büyük birini tercih etmeyin. İstediği kadar genç göstersin. Zaman geçtikçe yaşını bariz bir şekilde belli edecektir.
Ayrıca bu yaşa kadar evlenmeye birine güvenip ciddi bir yolla giremem. Hiç gerek yok.

Aşkın yaşı olmaz ama kriterleri olur şimdi size güzel gelebilir ama siz 45 yaşındayken o 60 olacak sizin hala gezip eğlenmek istediğiniz dönemde onun beklentileri farklı olacak ayrıca belirli bi dönemde erkek kaybetme korkusu yaşadığı için kadının özgüvenini yok edip kendisine bağımlı olmasını istiyor. Sizinki kumar oynamak gibi bence. Yerinizde olsam uzak dururum.
60 yaş diyince aklımıza hep köy kahvesinde oturan amcalar geliyor aklımıza ama yurt dışında 65-70 yaşında arkadaşlarımız var gayet hareketliler hatta benden daha hareketli yaşantıları var

Aşkından ölüyorum deseniz tamam derdim. Ama mantıkla çıkılacak bir yol değil bence. İnsan beş sene önceki duygu ve düşüncelerine yabancı kalırken bu kadar fazla yaş farkı illaki birlikte bir hayat yaşarken problem olacaktır aranızda. Siz onu anlamayacaksınız o sizi anlamayacak böyle ömür bitecek. Herkes dengiyle.

Aranızda 15 yaş fark var. Bunun sizin için de aileniz için de sorun olacağını düşünüyorsunuz.
Düşünününce hiçbir mantıklı tarafını bulamıyorsunuz.
Adama karşı hiçbir duygunuz yok.
Her şey bu kadar netken kafanızı karıştıranın ne olduğunu anlayamadım.

Zorlamıyorum mesaj attım görüşmek konuşmak istemediğimi yazdım.
netleşmişsiniz zaten. Kusura bakmayın, bu mesajınızı görmeden yorum yazmıştım. Umarım olmak istediğiniz yerde, yanında mükemmel hissettiğiniz biriyle olursunuz. Hayırlısı olsun.

60 yaş diyince aklımıza hep köy kahvesinde oturan amcalar geliyor aklımıza ama yurt dışında 65-70 yaşında arkadaşlarımız var gayet hareketliler hatta benden daha hareketli yaşantıları var
Kesinlikle öyle düşünmüyorum ama insanların beklentilerinin değiştiği dönemler vardır örneğin lise çağı ile üniversiteden mezun birinin hayata bakışı bir değildir. Hayata bakış açısı ve beklentisi çok daha farklı oluyor kabul edersiniz ki. Bu şekilde fazla yaş farkı olan tanıdıklarım var ve uyuşmazlık yaşıyorlar. Ortak noktalar azalıyor kast etmek istediğim buydu ama dediğim gibi bu bir kumar çok uyumlu da olunabilir çok kötü günler de yaşanabilir. Kadar konu sahibesine ait

Kesinlikle öyle düşünmüyorum ama insanların beklentilerinin değiştiği dönemler vardır örneğin lise çağı ile üniversiteden mezun birinin hayata bakışı bir değildir. Hayata bakış açısı ve beklentisi çok daha farklı oluyor kabul edersiniz ki. Bu şekilde fazla yaş farkı olan tanıdıklarım var ve uyuşmazlık yaşıyorlar. Ortak noktalar azalıyor kast etmek istediğim buydu ama dediğim gibi bu bir kumar çok uyumlu da olunabilir çok kötü günler de yaşanabilir. Kadar konu sahibesine ait
Evet haklısınız.Aslında aradaki yaş farkı değilde,kaç yaşında olduğu ile ilgili.Belki 50-65 yaş daha anlaşılabilir olurken 25-40 yaş diyince insan bi durup düşünüyor.

Merhaba kızlar. Yaşım 29. Yurtdışında yaşıyorum. Geçenlerde 44 yaşındaki biriyle konuşmaya başladım. Ama ilişki düşününce mantıklı bir tarafı yok. 3 ay sonra Türkiye’ye döneceğim. Bunu ona o kadar söylememe rağmen benim bi şekilde ülkede kalmama yardım edeceğini söyledi. Açıkcası tipi fena değil kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum ama aramızdaki yaş farklı az değil. Öyle olunca on kere düşünüyorum. Şuanda ona karşı bir şeyler hissetmiyorum açıkçası çünkü çevremde yaşıma uygun bir sürü insan var. Bilmiyorum kafam çok karışıyor. Hadi her şey ciddiye bindi diyelim, aileme ne derim yani. Sizce yaş önemli bir faktör mü?
Cokmu aradin bu kart herifi?

Merhaba kızlar. Yaşım 29. Yurtdışında yaşıyorum. Geçenlerde 44 yaşındaki biriyle konuşmaya başladım. Ama ilişki düşününce mantıklı bir tarafı yok. 3 ay sonra Türkiye’ye döneceğim. Bunu ona o kadar söylememe rağmen benim bi şekilde ülkede kalmama yardım edeceğini söyledi. Açıkcası tipi fena değil kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum ama aramızdaki yaş farklı az değil. Öyle olunca on kere düşünüyorum. Şuanda ona karşı bir şeyler hissetmiyorum açıkçası çünkü çevremde yaşıma uygun bir sürü insan var. Bilmiyorum kafam çok karışıyor. Hadi her şey ciddiye bindi diyelim, aileme ne derim yani. Sizce yaş önemli bir faktör mü?
15 yaş tabiki de önemli.Pek sağlıklı bir ilişki değil.

Ben 34 yaşında boşanmış biriyim 44 bana bile fazla duruyor. Sen daha 20 Li yaşlarda içi geçmiş 44 yaşındaki adamı napacaksın Allah aşkına? Zaten o yaşa kadar evlenmeyen erkek sorunludur. Evlenip boşanmışsa da daha başka problemler boy gösterir. Önüne bak

Burda yaş farkı önemli değil diyenlere bakmayın. Yaş farkı çok önemli. Daha önce buraya bir çok kez yazdım yine yazıyım. En yakın arkadaşı 14 yaşa yakın bir yaş farkı ile evlendi. Yıllar geçtikçe deli gibi pişman oldu. Sonra adamı beğenmedi boşandı. Şuna kendi yaşına yakın biriyle görüşüyor. Eskinden kendine hiç bakmayan arkadaşım kendine bakmaya bakmaya başladı ve daha heyecanlı birine döndü. Bence uzak durun.
Ben 23 sevgilim 35 yaşında normal mi sizce

Şu an genç ama ilerde ne olcak .
Kalbi şekeri tansiyonu bunlarla sen ugrasicaksin.
Sen gezmek eğlenmek isteyeceksin o yaşlanicak .
Ne bilim bence çok fazla 15 yaş .
Cinsellik vs de sıkıntı olur.
Ama enerjin düşükse seninde olabilir tabi.

yaş çok fazla .
10 yıl sonra sen süslü süslü gezmeye devam ederken, adam tansiyon ilacıile gezecek etrafta belki.
ya da gezmek istesen yorulacak, yaşı gereği tv bşında pineklem dönemine girecek filan
yok bacım ,dengin birini bul.

Back
X