- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi niyeti ciddi olur bulmuş 29 yaşında çıtır kızıNormal bir insanla nasıl sohbet ediyorsam öyle sohbet ediyorum. Kendisi baya konuşkan girişken bir insan. Ülkesinde müzikal sanatçısı belki onun etkisi vardır. Ama zaten çok 2 kere buluştuk. Ama niyetinin ciddi olduğunu filan söyledi ama yaş farkımız var bunun farkındayım. Ben de zaten olur gibi bakmıyorum bugün daha mesaj attım konuşmayı keselim diye. Birbirimize uygun olmadığımızı söyledim. Ama fikir de almak istedim.
Kendi yaşında bir sürü insan var ama nasıl iletişime geçeceksin ki.44 yaşındaki adamla geçebilmişsin işte anca. Madem bir sürü yaşıtın var çevrede onlarla olsaydın.ne kadar gereksiz şeyler yazılıyor bazen.herkesin çevresinle tonla yakişıklı kendi yaşında adam var.laf mı şimdi bu.gereksiz bir detaya takılmışsın diyeceksiniz ama mantıksız yani bu yazdığınız.çevrende tonla yaşıtın adam var ve sen 44 yaşında, birşey hissetmediğin adam için konu açıyorsun öyle mi?Merhaba kızlar. Yaşım 29. Yurtdışında yaşıyorum. Geçenlerde 44 yaşındaki biriyle konuşmaya başladım. Ama ilişki düşününce mantıklı bir tarafı yok. 3 ay sonra Türkiye’ye döneceğim. Bunu ona o kadar söylememe rağmen benim bi şekilde ülkede kalmama yardım edeceğini söyledi. Açıkcası tipi fena değil kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum ama aramızdaki yaş farklı az değil. Öyle olunca on kere düşünüyorum. Şuanda ona karşı bir şeyler hissetmiyorum açıkçası çünkü çevremde yaşıma uygun bir sürü insan var. Bilmiyorum kafam çok karışıyor. Hadi her şey ciddiye bindi diyelim, aileme ne derim yani. Sizce yaş önemli bir faktör mü?
Nick ine bakmadan yorumu okumaya başladım dedim bu Ferhan.Kendi yaşında bir sürü insan var ama nasıl iletişime geçeceksin ki.44 yaşındaki adamla geçebilmişsin işte anca. Madem bir sürü yaşıtın var çevrede onlarla olsaydın.ne kadar gereksiz şeyler yazılıyor bazen.herkesin çevresinle tonla yakişıklı kendi yaşında adam var.laf mı şimdi bu.gereksiz bir detaya takılmışsın diyeceksiniz ama mantıksız yani bu yazdığınız.çevrende tonla yaşıtın adam var ve sen 44 yaşında, birşey hissetmediğin adam için konu açıyorsun öyle mi?dert anlatacaksanız samimice anlatın işte.herkeste bir havalar.
Ben de öyle diyordum ama son zamanlar bir 40 lı yaşlarda adamlarla tanıştım ki sorma.içim çok uzun yıllar sonra sıcacık oldu.gerçekten insandan insana çok fark ediyor.liseli kız gibi hop hop oldum valla.niye çünkü adamlarda tecrübenin getirdiği flört yeteneği ve özgüven var.kadın ruhundan anlamaya başlıyorlar.tam bu olaylardan az bir süre önce 26, 27 yaşlarında uzun boylu, yakışıklı birileriyle görüstüm adamlar resmen çocuk.havadan sudan ilkokul çocuğu muhabbeti yaptık.sen kaç kardeşsin ben kaç kardeşimYok ben anlamiyorum bu kadar Yas farki olan biri ile birseyler nasil dusunuluyor
Kıskancım kompleskliyim, asabiyim.Nick ine bakmadan yorumu okumaya başladım dedim bu Ferhan.![]()
Belki yurt dışında kalma fikri cazip gelmiştir.Kıskancım kompleskliyim, asabiyim.ama doğru yani.madem niye yaşıtınla olmadın o kadar bolsa?
Bizim de 9 yaş var biz de bu kadar evliyiz. Bana 9 yaş bile artık çok gelmeye başladı. Sürekli ne hissettiğin stabil kalmıyor. Çok mu çokBen 29 yaşındayım eşim 43 yaşında 9 Yıldır evliyizönemli olan ne hissettiğin
E konu sahibine diyorsun sen de bi bolluk içindesin anlattığına göre şimdi ben de seni kıskanayım mıBen de öyle diyordum ama son zamanlar bir 40 lı yaşlarda adamlarla tanıştım ki sorma.içim çok uzun yıllar sonra sıcacık oldu.gerçekten insandan insana çok fark ediyor.liseli kız gibi hop hop oldum valla.niye çünkü adamlarda tecrübenin getirdiği flört yeteneği ve özgüven var.kadın ruhundan anlamaya başlıyorlar.tam bu olaylardan az bir süre önce 26, 27 yaşlarında uzun boylu, yakışıklı birileriyle görüstüm adamlar resmen çocuk.havadan sudan ilkokul çocuğu muhabbeti yaptık.sen kaç kardeşsin ben kaç kardeşimo nasıl tecrübesizlik o nasıl iş bilmelik.dedim başlayacağım gençliğinize de yakışıklılığınıza da.beş para etmezsiniz.bakışlar falan boş boş.düşündüren çok da güzel düşündürüyor valla.iş bilmeye bakıyor.
Anlatınca öyleymiş gibi geliyor.her zaman değil işte bazen denk geliyor.E konu sahibine diyorsun sen de bi bolluk içindesin anlattığına göre şimdi ben de seni kıskanayım mı![]()
İstediğim adam hakkında konu açarım. Size mi soracağım??? Merak etmeyin konuştuğum bir insan sürü var. 44 yaşında yoktu o da oldu. Yarın da diğerleri hakkında konu açayım. Ben de olay çok. Sizi ilgilendirmiyor demem o ki.Kendi yaşında bir sürü insan var ama nasıl iletişime geçeceksin ki.44 yaşındaki adamla geçebilmişsin işte anca. Madem bir sürü yaşıtın var çevrede onlarla olsaydın.ne kadar gereksiz şeyler yazılıyor bazen.herkesin çevresinle tonla yakişıklı kendi yaşında adam var.laf mı şimdi bu.gereksiz bir detaya takılmışsın diyeceksiniz ama mantıksız yani bu yazdığınız.çevrende tonla yaşıtın adam var ve sen 44 yaşında, birşey hissetmediğin adam için konu açıyorsun öyle mi?dert anlatacaksanız samimice anlatın işte.herkeste bir havalar.