- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi BugdayTanesi
-
ee bırakalım da mutlu olsunlar kuzenin turşusunu mu kuracaksınız kaç yasında bir kadın yani bu eğitimli de kendi karar versin daha kaş yıl bekar gezecek ki begnediyse o mutluysa size dert olmasını anlamadım :)
hehe evet kızı neden saklıcaksınız kı daha fazla kaydirigubbakcemile3 tursu mu yapcaanız
bırak yası gelmısken bırını de bulmusken evlensın işte 50 yasında baba olunmuyormuymus :) bahane bulmayın allaskına mutluysa begenıyorsa yas ne farkeder onun da yuva kurmaya hakkı vaaaaar yapmayın allaskınaaa
sadece yasa gore mi karar verecek? yani diger hersey tamam birtek bu mu problem?
analiz edilmesi gereken farkli seyler yok mu yani? bir adamin meslegi iyi diye kendisi de iyi olacak diye bir kural yok, meslegi iyi olabilir yasi olgun olabilir ama karakteri kotudur...Evde kaliyorum diye evlenir sonra bosanir daha kotu...Yastan ziyade guvenilir bir adam mi, kotu seyleri var mi ona baksin derim.
kişinin karakteriyle ilgili problem yok.diğer ölçütler uygun aslında.evet adamın işi iyi,zengin,görgülü vs ama bizim kuzen de üniversite mezunu,bankada şef olarak çalışıyor.onunda geliri belli düzeyde ve sırf zenginlik için evlenecek birisi değil.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,yorumları ve kendi aklındaki fikirleri harmanlayıp kararını verir artık diye düşünüyorum.teşekkürlerŞeniz
Kk nın tozlu raflarından konu indirmeyeEee, noldu kuzeniniz evlendi mi o kişiyle ve mutlu oldu mu, merak ettim.
(Biraz konu hortlatmış oldum ama)
hehe evet kızı neden saklıcaksınız kı daha fazla kaydirigubbakcemile3 tursu mu yapcaanız
bırak yası gelmısken bırını de bulmusken evlensın işte 50 yasında baba olunmuyormuymus :) bahane bulmayın allaskına mutluysa begenıyorsa yas ne farkeder onun da yuva kurmaya hakkı vaaaaar yapmayın allaskınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?