yaş farkı?

Hella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2007
91
0
86
Eskişehir
kızlar sizce kadın ve erkeğin yaş farkı önemlimidir? bnm bi arkadaşım kendinden 16 yaş büyük birisiyle birlikte kız 22 birlikte olduğu kişi 38 yaşında. tmm sewiolar birbirlerini ama ileride ne olur yıllar geçtikçe yaş farkı etkilermi bu ilişkiyi?

bence o kişilerin olgunluğuna ve kafa yapılarına göre değişir. eğer arkadaşın mutluysa ve birbirlerini seviyorlarsa dmeek ki doğru birşey yapmışlardır..

ben sevgilimden 2 yaş büyüyüm :roflol:
bence ideali uç farklar olmamasıdır..
arkadaşın şuan mutlu olabilir 5-6 yıl sonra sevgilisi yaşlılık sendromu yaşıyacak ve genç sevgilisi olduğu için
çok kıskanacak ve sorunlar olacaktır..

Evet sorunlar çıkar ilerde

Kız 30 lu yaşlarında cinselliğinin doruğunda ve daha istekliyken adam da yavaş yavaş prostat ve antropoz sorunları olacağından,kız ilişki isterken adam yapamayacağından ,kız gezip tozmak isterken adam evde tv izlemeyi isteyeceğinden ilerde ister istemez sorunlar çıkıcaktır...a.s

ilerde sorunlar olabilir yani birisi 16 sene daha önece yaşlanıcak fikirleri farklılaşacak olgunlaşıp yaşlılık

evresine giricek ama olgunluk nasıl karakterdende değişebilir belki hiç sorun olmayacak

kişiden kişiye değişir ama bencede uç farklar olmasa daha iyi..

aslında arkadaşların dediğide doğru ama... ben yinede karşı ddeilim ole bi ilişkiyee...ama bayan buyuk olmaması gerekir die duşunuorum.. gerçi çevremde ne kadar karısı buyuk insan varsa hepsi çok mutlu .:)))

kızın büyük olması benimde tasvip etmediğim birşeydi ama baktımki cidden çok seviyo
kabul ettim :asigim:
Şimdi çok çok mutluyuz allah bozmasın

eşimle aramda 12 yaş var ve ben aslında bu durumdan çok memnunum...Bakalım inşallah daha ilerde sıkıntı yaşamayız...

16 yas cok , arada kuşak farkı var
şimdi her ıkısı de genc
ama ılerıde kadın hala gencken 40 lı yaslardayken adam 56 olacak
kolay durum olmayacak

hala dinç olması lazım
cok kolay olmaz ama
neden olmasın bana kalırsa olmaz değil
ama kolay bır durum da degıl açıkcası...

bence erkeğin büyük olması daha iyi.cünkü kadınlar daha cabuk olgunlasıyor.benim eski erkek arkadasım aramızda 14 yas var diye cok sorun yapıyordu ama benim acımdan bir sorun yoktu.bana hep ben 10 sene sonrasını düşünüyorum derdi ve bu sorunlar yüzünden bitti.belkide iyi oldu bilemem.ama ben yasıtlarımla ilişki kuramam illa bi 10 yas olcak

küçük olan kadınsa çok problem olmaz sanırım ama kadın erkekten çok büyükse o zaman sorun olabilir.

ne kadarolgun olurs olsun bırkere fızıksel olarak yas farkı var
adın daha genc enerjık adamdsa dah geriden yasıyor

yas farkı max 10 olmalı
uyumlu olması lazım bırı gezmek ısteken otekı ewde gazate okumak kadıın cınsel olarak en olgun yası en ısteklı olduguyaslar 30 lu yaslar erkegın ıse ise cınsel acıdan en ısteklı oldugu yas 25-30 yaslar
boyle bır cıftte kadın 30 adam 46 yasına antropoz yolunda
hersey cınsellık degıl ama geneld ewlılıklerde onemlı

kişilerin olgunluk derecesine göre değişir bu
bence yaş farkı çok olmadıkça önemsiz

Benim de eşimle aramızda 10 yaş fark var.Yaşlılık ve antropoz olaylarına katılmıyorum.Çünkü şimdiki erkekler çok farklı.Kenidilerine bakan,geç yaşlanan ve öyle söylenildiği gibi kolay kolay da bükülmeyen cinsten.Bu yüzden şuan 40 yaşını aşmış çoluklu çocuklu adamlar 20 yaşlarda kızlarla beraber olmak istiyorlar.Yani, erkekler beli bi yaştran sonra bahsedilen ve biteceği çökeceği düşünülen cinsel ve sosyal performansa bu yaşlarda ulaşyorlar.
Kadınlarsa evlendiklerinden itibaren çocuk sahibi oldukçaçöküyorlar bu bir gerçek.Çocuk,erkeği fiziksel olarak etkilemezken kadın bundan ciddi anlamda etkileniyor.O da kendine baksın falan tamam ama doğum fiziksel ve ruhsal olarak kadını çökertiyor.
Bu yüzden erkekle kadın arasında yaş farkının olması taraftarıyım.Çok ta güzel bir ilişki olur.Artık kadının hoppala olduğu erkeğin höt deyip otUrtan mantalitesi sona ermiştir.BENCE...

İkiside yetişkin, eksilerini artılarını görerek hareket edeceklerdir zaten, ha aşık oldukları için eksileri görselerde önemsemeyebilirler. Bencede doğrusu bu, aşkı bulduğun yerde çivileneceksin. Hayatın lezzeti burda zaten.... Kız kendisiyle aynı yaşta ama aşık olmadığı bir adamla birlikte olacağına, aşık olduğu ama kendisinden önce yaşlanan bir adamla birlikte olmayı yeğlemeli.. aşıksa zaten bunu sorun etmez. aynı durumun tam tersi erkek içinde geçerli, kendiyle aynı yaşta ama aşık omadığı bir kızla evleneceğine kendisinde 10 yaş büyük ama aşık olduğu kadınla evlenmeli. evlilik ve aşk iyi günde kötü günde değilmi. taraflardan biri küçük çocuk olmadığı sürece hiçbir mahsur görmüyorum. Peygamber efendimizi ilk eşide kendisinde 20 yaş büyüktü. evlenmese o evlenmezdi.

Güzel bir konuya değinmişsin.Peygamber Efendimiz 25 yaşınd aiken evlendiği Hatice Validemiz o zaman 45 yaşındaydı.Ve kendisinin sahip olduğu tüm çocukları Hatizce validemizden olduğu gibi,kendisi vefaat edene kadar bir başka evliliği de olmamıştı..

benim kızım kendinden 20 yaş büyük biriyle nişanlandı.İlk duyduğumda asla olmaz dedim,hatta babasına bile söyleyemedim...Kendi konuştu babasıyla...1 yıllk bir tanışıklık sonrası nişanlandı..şimdi bakıyorum hiç te kötü değil ona ve bize olan sevgisi saygısı ve ilgisi inanılmaz...İlerde ne olur nasıl olur onu bilmiyorum aslında genç biriyle olsaydı o zamanda bilemeyecektik diye düşünüyorum...Vebal altında kalmak istemediğimiz için ve tek kızımızın istediği içine sinen bir evlilik yapmasını istediğimiz için olur dedik....Yaş farkı tabiiki görsel olarak dikkat çekiyor ama birbirlerine bakışlarını gördüğümde içim ferahlıyor...Tabiiki erkeğin kendine güvenen ve güçlü biri olması ilişkiyi renklendiriyor...anlayacağınız asla olmaz derken şimdi böyle bir olayın birebir tanığı durumuna geldim...Dilerim kızım hep böyle mutlu olur...

Yaş farkından çok şuna karşıyım ben, nedense toplumumuzda hep erkekler daha büyük olmalı düşüncesinin hakim olmasına karşıyım.. Yani erkek kendinden 20 yaş küçük bir kızla evleniyorken adama sapık gözüyle bakılmıyor(ki bende bakmıyorum bakılmamalı zaten), ama bir kadın kendinden 20 yaş küçük biriyle evlenmeye kalksa ona sapık gözüyle bakılıyor, yakıştırılmıyor.
Niye o insanda diğeri değil mi? O aşık oluyorda kadın olmuyor mu? Kadın yaşlı oluyorda erkek olmuyor mu?
Bizler yapıyoruz ne yapıyorsak, en büyük ayrımı zaten biz beynimizde yapıyoruz. Başkaları bize yapmış çok mu?

erkeklerin kadınlardan büyük olmasının tercih edilme nedeni genel itibarıyla erkeklerin kadınlara oranla daha geç olgunlaştıkları ve kadınların işler, doğum vs. derken daha çabuk yıprandıkları düşüncesinden kaynaklanıyor.
elbette herkesin farklı tercihleri var. bize de saygı duymak düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…