Selaaaam kizlarrr :)
Fikirlerinize ihtiyacim var, ne düsünecegimi bilmiyoruuummm...
Konuya gireyim:
Önceki konularimi okuyan olduysa hatirlar beni, Sözlümden ayrildim, sevdigim vardi onunlada olmadi falan.
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum, "ne cabuk yeni birini buldun" falan filan diye yazanlar olacaktir, bu sorularin sorulmamasi icin kendiligimden cevaplayim. Ben kimseyi bulmadim, yeni birine asik falan degilim.
Evet kizlar, kaldigim ilcede bir cocuk var, onu yillardir taniyorum bana "Abla" bende ona " kardesim derdim. Ayni zamanda yakin arkadasimin kuzeni. 2 hafta falan oluyor. bana benden hoslandigini ve yakindan tanimak istedigini söyledi. O günden beri yazisiyoruz. Yanlis anlasilmasin normal iste napiyosun, nasilsin falan diye... Cok saygili cok efendi, öncedende tanidigim icin biliyorum. Oyun falan oynamiyor bana yani:)
Bir birliktelik düsünmüyoruz henüz. Bizim burasida cok kücük bir yer oldugu icin herkes tanir birbirini. Milletin diline düseriz/M.
Sadece birbirimizi taniyalim diyor, ben senin huyunu cok begeniyorum. Sen bekle de beklerim diyor. Ama ne olur bir sans ver tanitaym diyor. Hakkimda herseyi biliyor.
Tek sorun su, belkide ben sorun yaratiyorum: Benden 3 yas kücük, henüz cok kücük ama Hayatinda yasadigi bazi seylerden dolayi,yasina göre cok cok fazla olgun. Babasini kaybetmis kücük yasta, kiz kardesi var özürlü. Annesi tekrar evleniyor, üvey baba falan.
Neyse hem yasi kücük, hemde galiba boyu :) Tam emin degilim yan yana cok gelmisligimiz var ama hatirlamiyorum. Tek hatirladigim boyunun kisa olmasi.
Kendisi 19 yasinda bende 22 yasima giricem 3 hafta sonra....
Dedigim gibi birliktelik degil istedigimiz, birbirmizi tanimak istiyoruz. Adim adim yavas yavas ilerlemek.
Ama ben emin degilim..siz ne düsünüyorsunuz. Yakindan tanimamda bi sakinca varmiki :S