Yaş farkı

canım 3 yaş büyük olman sorun teşkil etmez ama bizim yaşantımız hep erkeğin büyük olması yönünde. bnm kuzenim kendinden büyük biriyle evlendi ama annesi sürekli laf etti kızı istemedi. çocuğun ailesi de yaşı sorun edebilir. sen çevrene söylerken rahatsızlık duyabilirsin. geleneklerimiz adetlerimzden alışılagelmiştir bu durum. ben çocuğun tavrına kızdım. bu zamana kadar abla diyip de neden bu tarz bi duygu besleyebilmiş. sen yaşadığın olaylardan dolayı bi boşluğa düşmüşsün bence biraz kendi köşene çekil kafanı dinle sağlıklı bi karar vereceksin

Çokta yaş farkınız yok ki niye sıkıntıya giriyorsun? Nişanlımla tam 14 yaş farkım var vede benden 7 cm de kısa yani sıkıntı eden benim olmam gerekirdi :) ama etmiyorum dengeliyoruz birbirimizi her yönden. Sende dengeleyebilirsin canım şans vermeye değer bence :))

vakit ayirip konuyu okudugunuz icin tesekkürler:)

zatende anlasamayacagimiza karar verip, hic görüsmeye baslamadan görüsmeyi kestik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…