- 23 Mart 2016
- 20
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Derinsu_28
Kızlar şimdi ben 30 yaşındayım sevgilim 43 yaşında ikimizde boşandık benim 2 yaşında bir oğlum onun 5 ve 16 yaşında 2 kızı var neler düşünüyorsunuz bu konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne işin var yaa rahatmı batıyor ne işin olur elin adamıyla çocuğuna üveylik yaşatma
Kızlar babasında kalıyor oğlum da ben de kalıyor yani bu 5 kişi birlikte yaşayacak
kardeş sen kafayımı yedin etme eyleme aşkın gözü bukadarmı kör rahatına bak ye içi oğluşunla gez valla benim tek aşkım kızım balzacın bir sözü var şefkatli bir kadının kalbinde çocuk aşkın yerini tutar diye bak evim arabam maddiyatım herşeyim var fıstık gibide kadınım sarışın falan bırak çocuklular bekar ve yakışıklıların bile dibi düşüor ama onlara harcayacak vaktim yokÇocuğuma üveylik yaşatacak birisi asla değil oğluma bakarken içi gidiyor görebiliyorum bunu fazlasıyla sabırlıdır. Kızlar anneleriyle konuşmadıkları zamanlarda beni çok seviyorlardı yani daha ilişki halinde değilken. biz söylemedik anlayınca evi terkettiler. Ama sevdiğim adam çocuklarımı kaybetmem ben onları onlar beni bırakmazlar zaman içinde kabul edecekler ve dönecekler şimdi dönseler zorlasak problem olacak bırakalım hazmetsinler diye bakıyor duruma iyi kızlar tabiki zor yönleri var kabul ediyorum ama bana destek olacağını düşünüyorum bu zorluklarda değmez mi diyorsunuz