Yaş farkı

Derinsu_28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
20
2
1
36
Kızlar şimdi ben 30 yaşındayım sevgilim 43 yaşında ikimizde boşandık benim 2 yaşında bir oğlum onun 5 ve 16 yaşında 2 kızı var neler düşünüyorsunuz bu konuda

o kızlarla baş edebileceğinize inanıyor musunuz?
zor olur sanki.

bir de yaşım geldi aman evde kalmayayım, bunu kaçırmayayım kafasında değilsinizdir umarım. çünkü daha çok gençsiniz.

İkiniz de yetişkin insanlarsınız, aranızdaki yaş farkı normal. Siz 20, karşı taraf 33 olsa yaş farkı göze çarpardı ama iki yetişkin insan için 13 yaş farkı gayet normal.

Ben şahsen maddi durumu kendine yeten cocuklu bayanların evlenmesine pek olumlu bakmıyorum. Bu devirde kızı erkeği kalmadı. Daha dün üvey baba 4 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz etmiş ve cocugun bağırsakları yirtilmis. Yazık günah. Allah herkesin karsina hayırlı insanlar çıkarsın.

Huzurunuzun kaçmasına değecek kadar büyük mü aşkınız.
Gerçekçi olmak lazım..
Kızlar babasını sizinle, oğlunuz evlenmeyi düşündüğünüz kişiyle sizi paylaşamayacak..
Kendi çocuğnuza başkasının laf söylemesini istemeyeceksiniz, keza kızların yaptıklarına da büyük ölçüde susmak zorunda kalacaksınız..
Sizin bir eşe ihtiyacınız var elbette ama daha önemlisi oğlunuzun mutlu anneye ihtiyacı var..

Yaş farkından çok daha önemlisi bu konular..
Hakkınızdaki en iyi kararı verirsiniz umarım..

büyük kız sorun olabilir sizinki de küçükmüş diğer kızda. siz o kadar sorumluluğu alabilecekmisiniz bence bunun cevabını verin yoksa yaş farkı sorun değil

Bence yaş da önemli çocukların varlığı da.Çok sabırlı değilseniz çocuklar iki taraf için de sorun olacaktır.
Çok aşk bittiği zaman yaş da sorun olur.10 yıl sonrasında eşiniz çok bakımlı değil ise yanınızda yaşlı gibi görünecektir vs vs.
Hayırlısı hakkınızda.

Sizin karakterinize bağlı.Anlaşabileceğinizi düşünüyorsanız 16 yaşındaki kızın size zararı olmaz,faydası dahi olur.Ama çocukların da sizi istemesi,sizi düşman gibi görmemesi lazım.

13 yaş fazla bana göre
onda iki kız sen de bir oğlan, bu da zor
ayrıca bir anda 3 çocuk annesi olacaksın
şu an iki kişiyken 5 kişilik bir aile olacaksınız
zor...

Bence yaş farkı normal çok değil. Sizin sabrınız 3 çocuğu idare edebilecek kadar varsa neden olmasın. Bizim bi akrabamız boşandı. Eşi ölmüş 4 çocuklu biriyle evlendi. Kendi çocuğu yoktu. Şimdi onunda oldu. Toplam 5 çocuk. Erkek karısına sahip çıkar ve dengeyi korursa sıkıntı olmaz.

ne işin var yaa rahatmı batıyor ne işin olur elin adamıyla çocuğuna üveylik yaşatma

Ve de üvey kardeşlik..
İnşallah iyi huyludurlar ama yine de çocuklar babalarını başka bir kadınla ve başka bir çocukla paylaşmak istemeyeceklerdir..
Ben yaşadım..
Ne kadar iyi ve hoşgörülü davranırsanız davranın bazen çok fazla zorluyorlar..
Anneleri de önemli faktör bu konuda kızların..

Çocuğuma üveylik yaşatacak birisi asla değil oğluma bakarken içi gidiyor görebiliyorum bunu fazlasıyla sabırlıdır. Kızlar anneleriyle konuşmadıkları zamanlarda beni çok seviyorlardı yani daha ilişki halinde değilken. biz söylemedik anlayınca evi terkettiler. Ama sevdiğim adam çocuklarımı kaybetmem ben onları onlar beni bırakmazlar zaman içinde kabul edecekler ve dönecekler şimdi dönseler zorlasak problem olacak bırakalım hazmetsinler diye bakıyor duruma iyi kızlar tabiki zor yönleri var kabul ediyorum ama bana destek olacağını düşünüyorum bu zorluklarda değmez mi diyorsunuz

Yani 16 yaşında olan evliliğim süresince neler yaşadığımı ne kadar zorlandığımı biliyor zaman zaman dertleştik o anlattı ben anlattım destek olduk birbirimize ne kadar zorlandığımı biliyorsun baban da aynı şekilde bırak yaralarımızı saralım desem bide tabi onla bi konuşmam lazım ne konuşucam onu da bilmiyorum

Çocuğuma üveylik yaşatacak birisi asla değil oğluma bakarken içi gidiyor görebiliyorum bunu fazlasıyla sabırlıdır. Kızlar anneleriyle konuşmadıkları zamanlarda beni çok seviyorlardı yani daha ilişki halinde değilken. biz söylemedik anlayınca evi terkettiler. Ama sevdiğim adam çocuklarımı kaybetmem ben onları onlar beni bırakmazlar zaman içinde kabul edecekler ve dönecekler şimdi dönseler zorlasak problem olacak bırakalım hazmetsinler diye bakıyor duruma iyi kızlar tabiki zor yönleri var kabul ediyorum ama bana destek olacağını düşünüyorum bu zorluklarda değmez mi diyorsunuz
kardeş sen kafayımı yedin etme eyleme aşkın gözü bukadarmı kör rahatına bak ye içi oğluşunla gez valla benim tek aşkım kızım balzacın bir sözü var şefkatli bir kadının kalbinde çocuk aşkın yerini tutar diye bak evim arabam maddiyatım herşeyim var fıstık gibide kadınım sarışın falan bırak çocuklular bekar ve yakışıklıların bile dibi düşüor ama onlara harcayacak vaktim yok

Back
X