yaş farki..

çoluklu çocuklu kadın ya insanda biraz utanma olur. sizde yaptığının yanlış olduğunu kızıyla nerdeyse aynı yaşta olduklarını söyleyin anlamaz gerçi ama yaptığı çok normal birşeymiş gibi anlatmasın herkese iğrençliğini.

COLIN COLIN in yorumuna tamamen katılıyorum.
Anneyle ayrılınca kızına sarkıntılık etmesi büyük olası.
Çok yakından tanıdığım bir ailede oldu bu.
Eğer doğum tarihlerini kizin 92 adamın 89 yazsaydiniz onlar diyecektim .
Anne bekar yıllardır. Ve bu 89lu adamla sevgili oluyor. Aralarında da ciddi yaş farkı var. Velhasıl adam bunların evde kalıyor 1 sene kadar beraber yaşıyorlar ve kavga edip ayrılıyorlar. Kavga sebebi adamın başka biriyle daha olması. Sonra bu adam arkadaşıma yani sevgilisinin kızına sarkıntı oluyor. Arıyor sürekli takip ediyor falan...
İşler baya cirkinlesmisti zamanında..

43 yaşında kadın 25 yaşındaki bir adamla olmak istiyorsa bence hiç sakıncası yok..
İnsanların özel hayatlar hakkında fikir yürütmekten pek hoşlanmıyorum.
İyi niyetlisiniz belli ki, bence bu konuda yorum hiç yapmayın.
Herkes kendi kararlarından mesuldür.
İkisi de özgür.

Tavsiye versem kadın benim 2 katı yaşımda. Benim gördüğümün daha da fazlasını görebilecek anlayabilecek haldedir herhalde.
Bu tür ilişkilerin tersi durumu daha çok yaşanıyor ülkemizde. Herkes de neyin ne olduğunu ve ne sonuçlar doğurabileceğini biliyor. Bunu bile bile yaşıyorsa bir şeyler kendi bileceği iş.
Hiç konuşmayın bu konuda fesat olursunuz yoksa. Dinleyin hıhı deyin geçiştirin en iyisi.

tanıdığım bi abla var.. eşinden ayrılmış 94 doğumlu kızı var.. abla da 43 yaşında filan.. o kadar hayat dolu neşeli biri ki anlatamam.. maalesef hep üzüldü şimdiye kadar.. şimdi de bi çocukla beraber.. çocuk 91 dogumlu yani 25 yaşında. . Beraberler şimdi ama gözleri parlıyor. . Ne desem bilemedim. . Arada yaklaşık 20 yaş var.....
Benimle sürekli çocuk hakkında konuşmak istiyor ama onu kırmadan nasıl fikir verebilirim. .
kınamıyorum fakat dogruda bulmuyorum
2 3 yas arası var kızıyla
ben kendımden 7 8 yas kucuk bırıne resmen evladım gıbı bakıyorum :stop:

Evet maalesef. . Kimse bilmiyor. Ve bende iki arada bi derede kaldım. Hani ne desem bilemedim. Üzülmesini istemiyorum ama kaptırdı bile kendini.. karşı tarafın iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. . Yine de inşallah ben yanilirim
canim ozellikle israrla ve sana karsi olmasi aklima farkli seyler getirdi de. umarim anlamissindir. aralarindaki yas farkini salla gitsin. sen kendini uzak tut. ama resmiyet anlaminda degil. baya bi uzaklas bir daha goz goze bile gelmemek uzere.

Bu konuyu buraya hiç yazmasaydiniz keşke, yazık koskoca kadını hiç tanımadığı insanlara taslatiyorsunuz. Kendi hayatı, kendi kararı kime ne ki, size ne? Endişe duyuyor olabilirsiniz bunu anlarım ama size fikrinizi sormamış. Olur da sorarsa o zaman ne düşündüğünüzü söylersiniz.

Bu konuyu buraya hiç yazmasaydiniz keşke, yazık koskoca kadını hiç tanımadığı insanlara taslatiyorsunuz. Kendi hayatı, kendi kararı kime ne ki, size ne? Endişe duyuyor olabilirsiniz bunu anlarım ama size fikrinizi sormamış. Olur da sorarsa o zaman ne düşündüğünüzü söylersiniz.
Fikrimi soruyor.

Kocaman kadın çocuk değil ,üzülecekse de kendi tercihi ile üzülecek, bence akıl vermeye çalışmak yersiz olur, kendi hayatı kendi kararları bırakın istediği gibi yaşasın

Ayrıca bi tanıdığımda bu kadar yaş farkı ile hiç evlenmemiş kendinden 20 yaş küçük biriyle evlendi, kendisinin de kızı var, ve gayet Mutlu'lar çocukları da oldu

Çocuk o ablaya kızı için yaklaşıyor olmasın. Analı kızlı bunları kullanmasın o_O
Senaryo mu yazdım?!
Valla artık türlü türlü sapıklar türedi, herşey beklenir..
O yaşta bir çocuk o kadını kullanıyordur, kadın da hoşnut tabii..
Ama yanlış, çok yanlış bence...

Size düşense bitmesini beklemek, malesef laf anlatamazsınız
Böyle şeyler olmayacak şeyler değil bu tarz bi yasanmislik biliyorum size katılıyorum dikkat etmesi lazim kizi için.

Back
X