• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

beyhan84

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
183
34
298
Almanya
Merhaba dostlar,

aklımı kurcalayan bir soru var, fikir verirseniz çok sevinirim.
Ben 32 yaşında bekar birisiyim. Bu günlerde 43 yaşında olun birisi ile tanıştım. Kendisi bir evlilik yapmış, 16 yıl önce boşanmış. Boşanma sebebi aldatma, eski eşi onu aldatmış. Çocuk yok.

Aslında tam aradığım birisi. Işinde, gücünde, dini hassasiyetleri olan birisi. Ilgi alanlarımız, hayata bakış açımız birbirine uyuyor.
Bir tek yaş farkı beni düşündürüyor. Evlilik kararı almak için daha çooook erken. Ama insan böyle şeyleri şimdiden düşünüyor.
Kendisini çok iyi yetiştirmiş ve olgunluğa ulaşmış birisi. Benden bir kaç adım ilerde diyebilirim.
Acaba bu ilerdi sorun olur mu düşünüyorum. Kendini bilen erkek makbulümdür. Ama hani insan dengi ile evlenmek ister ya.
Bilmiyorum. Bir karmaşanın içindeyim.
Bu konu ile ilgili fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

bence sorun olmaz erkegin olgunu gercekten cok iyi oluyo benimde esimle yas farki var ama cook severek evlendim yas sorunu hic yasamadik hatta kucuk bile gosteriyo ev icindede yas yuzunden hic bi konu gecmedi

Sorun olucanı sanmıyorum. Ama çok vakit geçirip iyi gözlem yap ve iyi tanı. Arada dik çıkışlar yaparak dene tepkisini ölç.

32 - 43 olur bence. Belli bir yaş eşiğinden sonra herkesin hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. 30 altı olsaydınız çok derdim. Ama bence rakamlardan daha önemli olan evlilikten beklentiniz, beraber yapmak istedikleriniz vs.. Yaş farkı bunlarda değişikliğe sebep olabiliyor. Sizde yoksa problem de yok bence. Siz hafta sonları sürekli bir faaliyet yapmak isteyebilirsiniz belki o ise ailesine gitmeyi ya da evde oturmayı isteyebilir. Benim annemle babam arasında hep bu sorun olmuştur mesela. Aralarında 5 yaş var. Bunları tartmak lazım sadece. Hayat arkadaşı çünkü bahsedilen. Uyumsuz hayat arkadaşıyla ömür güzel geçmiyor.

24-35 olsaydı çok derdim. Ama ikiniz de belli bi olgunluğa erişmişsiniz artık. Sevip güvenebileceğiniz anlaşabileceğiniz biri mi size saygı duyuyor mu seviyor mu bunları gözlemleyin bence. Hayırlısı olsun bence. İnşallah çok mutlu olursunuz

bende hep benden buyuk alcam derdim 3 yaş kucuk eşim şuan
ama o olgun ben evde çocugum ,

sen bukadar neşeli olmasaydın yaşın kadar olsaydın evlenmezdim der ,

bu hayata bakışınızı irdele canım hafta sonlarını iyi incele gözlemle ,

bir kachafta sonu plan yap bakalım tepkisi ne olacak

Merhaba dostlar,

Ben 32 yaşında bekar birisiyim. Bu günlerde 43 yaşında olun birisi ile tanıştım. Kendisi bir evlilik yapmış, 16 yıl önce boşanmış. Boşanma sebebi aldatma, eski eşi onu aldatmış. Çocuk yok.

Aslında tam aradığım birisi. Işinde, gücünde, dini hassasiyetleri olan birisi. Ilgi alanlarımız, hayata bakış açımız birbirine uyuyor.
Bir tek yaş farkı beni düşündürüyor. Evlilik kararı almak için daha çooook erken. Ama insan böyle şeyleri şimdiden düşünüyor.
Kendisini çok iyi yetiştirmiş ve olgunluğa ulaşmış birisi. Benden bir kaç adım ilerde diyebilirim.
Acaba bu ilerdi sorun olur mu düşünüyorum. Kendini bilen erkek makbulümdür. Ama hani insan dengi ile evlenmek ister ya.
bence kesınlıkle yas farkı ıyı bısey kı bılırsınız erkekler normaldede geç olgunlasırlar zaten bence fazlada bı yas farkı yok ve cevremde görmus olduğum evlıklıklere bakarakta erkek buyuk oldugu takdırde evlılıkler gayet guzel ılerlıyo bence bı sansı hakedıyo :)

Bizimde esimle aramizda 11 yaş var çok şükür mutluyuz yaş farki disinda hersey uyuyosa bence şans ver

Merhaba dostlar,

olmamali

Cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.
İşin daha çok başındayız. Birşey diyebilmek için daha çok erken.
Bugüne kadar tanıştığım erkekler hayata hep lay lim lom diye bakarlardı.
Bu ise bambaşka. Sohbet ederken zaman su gibi akıp gidiyor, muhabbeti çok hoş. Dini yönden benden çok çok ilerde.
Belkide ben kendi kendime sıkıntı yapıyorumdur. Ama ilerde acaba beni kendisine yetersiz bulur diye endişe ediyorum.
Artık zamana bırakacam. Daha iyi tanıdıkça, net bir karara varırım.

Gunumuzde evet yas farki cok goz onunde. Ama soyle dusunuyorum ben bunu. Kadin olarak kendimi de dahil ediyorum. Bence artik karsimizda bizden daha olgun ve tecrubeli insan olsun istiyoruz. Cunku dunyanin gittigi yer cok kotu. Tabiki herkes oyle degildir ama kendi adima esimin benden yasca buyuk olmasi benim icin mukemmel bir sey. İstisnai durumlar icin bu dedigim. Her olgun tecrubeli erkek seni anlar diye birsey yok tabiki. Benim esimle aramdaki yas farkini sevgi saygi anlayis ve beni cigerlerime kadar biliyor olmasi dengeliyor, tabiki ayni durum benim icinde gecerli. Ben KOCACIM dan kucuk olabilirim ama biliyorum ki bu dunyada benim onu anladigim kadar kendi ailesi belki anlayamadi simdiye kadar. Hislerini duygularini karakterini zamanla tanidim diye yalan soylemicem. Esim neyse bende oyum. Ruh ikizi dedigimiz sey sanirim tamda bu. Onu ilk gordugumde nasil anladiysam ayni anlayisla devam ediyoruz. Tabiki zamanla huylarini da ogrendim iyi kotu ama degisen hicbirsey yok. Esimle mutluyum, yas farki inan bizimde aramizda degil tartisma konusu herhangi bi sorun bile cikarmadi cunku basta biz sorun olarak gormedik. Benim yas 21 esim35.. Esimi cok seviyorum ve ondan ogrenecegim daha coookkk sey var. Eger gonlun ondan yana huzurlu ve rahatsa sakin yas olayina takilma. Ama ufacik bile bi soru isareti varsa daha yolun en basindan dön derim..

Back
X