yaş farkıı

• Konu Sahibi Konu Sahibi osqhe_07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

osqhe_07

Ziyaretçi
ii günler herkesee.. size bi sorum olucak abla tavsiyelerinizi almak istiormm =) bn 93 lüyüm ve 87li birinden hoşlanıorm yeni tanıştık daha..sizce bu yaş farkı sorun yaratırmı bni çocuk olarak görüomudur ? ve sizce nası davranıyımki olgun olduğumu anlasın :sm_confused: :uhm:

ne yalan sölüüüm görüodurr benceee benim sevdiğimde 88 li 90 ve üstüne çoluk çocuk ya onlar dio yerimseniben sen biraz daha büyü ondan sonra sorun kalmaz şakkıdı

kız desert sende ha senin ki hiç o yaşta olmamış mı?

bende değilim şekerim yani küçük değilim ama bende çocuksu görürüm 93 lü filan oldumu çocuksu derken

fikirleri değişme aşamasındasın şu anda görüyo olabilir ama görmüyoda olabilir ama bnce biraz bekle derim..

=( tühh yaa olgun davranıorm aslnda ama genede öle düşünüo olabilirler.. erkekten erkeğe de deişio dicemde bu bnm kendimi avutmak için sölediim bi söz =/ =D

eet beklemekten başka çarem yok yeni tanıştk tanıdıkça anlar benide fikirlerimide.. zamana kaldı yanii

kendine güvenın olsun senin..ama ne yalan söylyeyim..o tam genclik zamanını yasıyodur şimdi.nerde sabah orda akşam misali...87 ise sen ise 16 yasındasın..dikkatlı ol derim sana ben..yanlış şeyle yapma sakın...

işte benim deli naparsın :1closedeyes: ama gerçekten şöle bi bakınca arada çok yaş olmasada 90 lı banada çok küçük gelio şakkıdı

eğer yazdığın şekilde konuşuyosan çocuk olarak görüyodur tabi.o ne be altına türkçe açıklamasını da yaz bari.nişantaşı aksanı gibi.

kuzum desertim o 9 larda olduğundan öle yani 89 la 90 arasında ki fark bi yaş ama biri 9 biri 8 li diyedir amanın

nesem konu dağılmasın..:):)

güzelim sen bekle ani hareket etme sonuçta arada genede yaş farkı var onun fikirleri ve seninkiler çok farklı şuanda dikkatli ve sabırlı ol

sen daha büyümeye çalışıosun o büyüdü ne bilem yahu:)

nişantaşı aksanı gibi derken ? ne alaka ki Türkçe açıklaması falan

canım sen daha 16 yaşındasın,
belki aranızdaki yaş farkı fazla değil ama
sen daha küçüksün...o yaştaki bir erkekle
sakın bir arkadaşlığa başlama...
niyeti farklı olabilir,
sonra çok üzülürsün...
bence şimdi düşünmen gereken okulun var,
tabiki erkek arkadaşın olacak,ama daha erken bence...
sakın yanlış bir karar verme...
sevgiler...

hani varya şöyle düşük hecelerle konuşanlar.onu kastettim ayrıca zaten türkçe yazdım.ben tavsiyede bulundum sadece o tarz konuşanlara gelişme çağında kız gözüyle bakarlar.ayrıca ''konuşuyosan'' dedim dikkat ederseniz..çünkü bi çok kelimedeki harfler yoktu.ben de 82 doğumluyum nihayetinde benim fikrim bu istemiyosan sormazsınız o kadar
senin yaşındaki bi kız ilişkiye çok daha farklı bakar daha masum daha iyi niyetli ama maalesef bu devirde o yaştaki bi erkek sizin kadar masum olmaya bilir. dikkat edin derim ben.eğer sizin yaşınız 10 yaş daha fazla olsaydı bu kadar önemli olmaz bence yaş farkı
nişantaşı aksanı gibi derken ? ne alaka ki Türkçe açıklaması falan

Son düzenleme:
harfleri yutarak yazıyorsun ya canım sorun o.
ikincisi evet seni çocuk olarak görüyordur.
hatta çocuksun diycem komik olucak..
bir kaç yıl sonra o sorun ortadan kalkar. ama şuan büyük fark var gibi gözüküyor yaşlarınız arasında..

evet haklısınız kaç yaşında olursa olsun hepsi erkek niyetleri farklı olabiliyo..bizim gibi düşünmüyolar

sonuçta 90 lılar küçük gel anlaşakk kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey

canım osqhecim sen 19-20 ol o da 25 olur bahk o zmn bal gibi olur o da seni ciddiye alır....bilmiorum ama varmıdır bizim zmndakilerin o yaşlarda birlikte olanları :uhm: ben hiç rastlamadımda :uhm:

benim çevremde var ama işte erkek niyetlerinden emin olamayınca ilişki olsa nolur olmasa nolur..senin düşündüğün gibi düşünmezse gene çok üzülüyo insan

güzelim senin yaşın en azından o yaşta birisiyle birlikte olmak için küçük

o yüzden umut bağlama derim sonun da üzülen olma

canım benım yaaa daha cok basındasın yolun sen..böyle konusman harfleri yutman bile cok normal..yani bana öyle geliyo..erkeklerin niyetini anlamıssın ama..o yaştakilerin cogu art niyetlidir..hepsi olmayablir..sen hoşlanıyorsan yasa derim..zaten niyetini anlarsın..ama dedikleri gibi 18 veya 19 olsaydın o zaman herşey daha farklı olurdu..ama grüş konus gez derim..zaten hemen el tutmaya öpmeye fln kalkarsa seni anla işte o dedginden art niyetlidir sana karsı....

yani cnm 18 19 la 16 arasında az yaş farkı var gibi gözüksede hem fikir anlamında hem de yaş olarak

bence çok büyük fark var genede sen bilirsin ama beklemen en iyisi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…