yaş farkıı

• Konu Sahibi Konu Sahibi osqhe_07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eet zaman dediğiniz gibi..herşeyi yaşayarak görücem ne niyette olduğunuda nasıl gördüğünüde

niye kendini olgun göstermek istiyorsun ki ona...
biraz büyü öyle çık karşısına...

canım sen pembe düşlerindeyken o ise körşeytanın peşinde kendi yasıtlarınla arkadas olsan bence şimdilik daha ii olur aman dikkat et tatlım yanlış bişey yapma..

çocuk değilsinde nesin allah aşkına 93 lüyüm diyo ee zaten çocuksunn çocuksu görse nolur

Kendini başkasına beğendirmek için değiştirme,olgun olmaya da çalışma.
Nasılsan öyle davran,ki zaten aradaki fark senin yaşın için bence çok.
Çünkü insan o yaşlarda bir sene içinde bile çok fazla değiştiği için 87 ve 93 oldukça farklıdır diye düşünüyorum.
Hayırlısı tabi ama beklentileriniz ve onun senden istekleri farklı olabilir,dikkat etmeni öneririm canım.

işte benim deli naparsın :1closedeyes: ama gerçekten şöle bi bakınca arada çok yaş olmasada 90 lı banada çok küçük gelio şakkıdı

sen kaç dogumlusun hayatım.....
habire kıza küçük küçük deyip durmuşsunda....
:1closedeyes:

konuyu açan kardeşim .....
bence öyle düşünme....
6yaş var aranızda şuan çok gelebilir gözüne ama 10yaş farkıyla bile evlenen var yani....
şimdi git 10yaş bul demiyorum ama herşey nasip.....
bunu dert etme bence....

canım sen pembe düşlerindeyken o ise körşeytanın peşinde kendi yasıtlarınla arkadas olsan bence şimdilik daha ii olur aman dikkat et tatlım yanlış bişey yapma..

bu cevabada katılıyorum.....
çok çok dikkat et canım.....
sengözlerimebaksanab

allahım benim yaşım 25 geriye bakıyorum da..siz ikinizde çok küçüksünüz..olgunluktan bahsetmeyin akıl yaşta başta demeyin..şu an en deli en sakat çağlarınızdasınız..hele erkekler geç olgunlaşıyor,günahını almayayım ama niyetini bilemezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…