yas farkimiz

serap_se

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
19
0
36
Almanya
merhaba arkadaslar oncelikle soyle basliyayim hikayeme-Ben 24 yas unv ogrencisiyim ve ciddi sevgilim var,evlenmeyi dusunuyoruz.Fakat kendisi yasca benden buyuk bu beni rahatsiz etmiyo ama kendime gore bazi korkularim var.Benim ailem kendisini taniyo bi nevi o bizim aile dostumuz gibi,ailem bilmiyo aramizda ask oldugunu ve sanirim suphe etmiyolar bile.Nasil soyliyecegim diye dusunuyorum cunku eminim ki onaylamiyacaklar aramizdaki yas farkindan dolayi.Sevgilim baastan soyledi bana onun ailesi benim onunla para icin evlendigimi dusunecekmisler oyle diyo cunku kendisi zengin.....yani bu durumlar kafami karistiriyo,ya acikca bana sen onunla para icin mi evlendin derseler off ne yaaparim bilmiyorum o yuzdende bana benzer olaylar yasayanlar varsa,seve seve tavsiyelerini alirim,simdiden tesekkur ediyorum.

canım o da ailesini ikna etsin para için olmadığına bunu yapması gerekir

Allah Yardımcın olsun arkadaşım işin zor inşallah aileler kararınıza saygı duyarlar Yaş farkı içinde kafana takma derim iki taraf uzlaşırsa eğer mutlu olcağına inanırsan hiç sorun olmaz Kaldıki Erkeğin yaşı ne kadar büyük olursa kadınını okadar el üstünde tutuyor ..sahiplenme duyguları daha baskın yaşın verdiği olgunluktan dolayı

canım benim 20 yaş çok be canım bu gün güzeldir şüpem yok ama bundan 1o yıl 15 yıl sonrası sıkıntı olur gibi hissediyorum.....

Çok Fazla Bir Yaş Farkı Söz Konusu..
İleriyi Düşünerek Hareket Etmeni Öneririm..
Şimdi Evlendiniz Diyelim..
Ya 10 Sene Sonrası ?
Hiç Düşündün mü ?

gunaydın cnm ...
sen bu kısıyı gercekten sevdıgıne emınmısın ? yoksa olgun davranısları ve sana karsı ılgılı oldugu ıcın mı boyle dusunuyorsun

Hayatini iki kere duşun bence 20 yas çok fazla daha çok gencin daha neler cikar karsına baban yasında ki biri hiç uymuyor sana

Son düzenleme:
20 yaş çok. Kızım olsa vermem.
Babamdan 6 yaş küçük ya. Dayımla aynı yaşta
Bana bu kadar yaş anormal geliyor.
Babamda öldürür asla vermez.
Benim amca , dayı diyeceğim yaşa siz sevgilim diyorsunuz.
İyi düşünün bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aman yaşın ne öenmi var diyenlerdendim.
Taakii arkadaşım ve halam kendinden 10 yaş kişilerle evlenene kadar.
Senin yaptıkların yaşın gereği ve yaşı gereği ona anlamsız ve çocukça gelmeye başlayacak.
Tabi bu hemen olmaz belki ama evlendikten sonra dahada iyi anlaşılır.
Arkadaşım anlatmıştı neden bana mutlu olucak sözcükler söylemiyorsun ben seni seviyorum bunu dile getiriyorum dediğinde kocası aman bu yaştan sonra çocuk nazlayamam demiş
Ve arkadaşımda halamda aynı durumdalar yaş farkından kaynaklandığını söylüyor her ikiside tabi karar size kalmış :44:

oyle olabilir ama nasil vazgecebilirimki hersey bukadar guzelken ?

böyle yaş farkı çok olan evlilikler genelde mantık evliliği oluyor.

kızlar adamda para varsa kaçırmak istemiyorlar...

kusura bakmayın ama sizin ilişkinizde böyle...

parası olduğu için evlenmek istiyorsunuz onunla...

ama kendine çook yazık edersin...

çok iyi düşünmelisin...

babanız yaşında bir adamla ömür geçer mi..

arkadaşım bence 20 yaş çok fazla gibi.bir de sevgilin 40 yaşında ve hiç evlenmemiş.açıkçası yaşı 40 olan bir erkeğin hiç evlenmemiş olması bana hiç iyi şeyler düşündürmez.yani çok iyi olsaydı emin ol çoktan kapılmış olurdu.belki evlenip ayrılmış biri olsa daha güvenilir olabilirdi.bir kadınla birlikte yaşamanın ne demek olduğunu bilirdi.evlendikten sonra düşlediğin gibi bir hayatın olmayabilir.çok dikkat etmelisin.

Son düzenleme:
İyi düşün,taşın arkadaşım. Şu an hissettiklerinle hareket etme.
Yaş farkınız çok fazla. İlerisini düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…