yas farkimiz

sen ondan kolay vazgecmeyecege benziyorsun..ailene ac konuyu birde, onlar ne diyecek..okuttuklari kizlarinin evlilik icin kimi sectigini bilmek en dogal haklari..allah yanlis kararlar verdirmesin insana.

20 yaş.... Çok fazla O 20 yaşındayken sen daha yeni dünyaya gelmişsin aranızda 1 nesil var. Benim babamla aramda 24 yaş var nerdeyse babam yaşıt... Açıkçası çok iyi düşünün derim. Artısıyla eksisiyle. Neden sevdiğinizi neden sevmediğinizi çok iyi tartın. Bir de arkadaşlar da söylemiş 10 yıl sonrasını da düşünmenizi öneririm. Çok şey sorun olacak gibi görünüyor.

eşimle aramda 10 yas var ve cok iyi anlasıyoruz cünkü eşim cok mantıklı biri beni anlıyor bana nasihat edebiliyor en önemlisi bana ayak uyduruyor daha dogrusu benden daha hareketli gezmeyi seven biri bu benim şansım kavgalarımızda bile hep olgun dingin ama eger 15 yas olsaydı bu sorun olurdu bence 20 yas fazla baban gibi davranacak sana buna katlanırım diyorsan evlen seni cocugu gibi görecek bi adamla nası evlenirsin orası da ayrı

arkadasım dost acı soylermiş burda sana güzellikle tavsiye veren insanlarda iyiliğini düşündükleri için bi bakıma dost sayılırlar..
bence burda yazılanları biraz düşün tart ha ilişkinde ne yaşadıgını kimse bilemez belki cok seviyorsunuzdur ama vazgecersende belki ileride iyiki vazgecmişim diyebilirsn ki bu keşkelerden daha mantıklı olur ve aileni karsına alma asla..

Söyledim yine söylüyorum insan çocuğu yaşında birinle nasıl evlenmek ister.
Sapıkça geliyor bu bana.
44 yaşında ki adam 24 yaşında ki kıza sevgili gözüyle bakmamalı !
Hiç normal değil hiç hemde.
35 yaşında olduğum da 55 yaşında bir koca istemezdim.
Hala yaza düğün düşünüyorsun
Aynı yaşta sayılırız 22 yaşındayım. 42 yaşında bir adamın hiç bişeyi çekmezdi beni.
Bence seni çeken sana yaşatacağı hayat.
Sevgi falan değil.
Hayatını mahvetmeye değer mi , hiç sanmıyorum.
Ama sevgi olmadığına eminim.

nasil bukadar emin olabilirsinizki bir kendisi 40 yas olabilir ama gorunumu genc gosteriyo kalkipta burusuk birini begenemem herhalde arti para icin sevseydim onu burda hikayemi paylasmazdim,ve cok merak ediyorum sizler gencle evlendinizde noldu ne degisiyoki garanti mi bosanmiyacaginiz?

isin en komik yeride ben eskiden cok kati biriydim surekli insanlari anlayamiyodum diyordumki asla kendimden yasli biriyle evlenmem ve sasiriyordum bu kizlar nesini begeniyolar olgun erkeklerin ama simdi benim basima geldim bende hayret ediyorum nasil oldu bukadar karsiyken bu turk iliskilere ama demekki insan buyuk laf konusmamali.Arti ilk onu gordugumde 35 yas falan sandim

35 cokmu kucuk sanki

Biz ne dersek boş sen evlenmeden gerçekleri anlayamacaksın gibi evlen arkdaşım 40 yaşına gelmeden Allah korusun eşine bir şey olursa aa neden oldu deme ondan sonra sonuçta insanlar 40 yaşından sonra geriye gidiyor gençleşmiyor yani.

Kendisi de 15 oluyor bu arada
Canım ne söylersen söyle aşk de sevgi de 20 yaş bu.
Hakkında hayırlısı olsun ne diiyim.

ALLAH SONLARINI HAYIR EYLESIN NE DIYELIM biz ne desek herseye bir cevabi var hakkinda hayirlisi...

tamamda ben yasima gore hicte kipir kipir biri degilim yani mantik olarak onunla yasitim

aslında yaşına göre kkıpır kıpırsındır eminim... bu " yaşımdan çok olgun düşünüyorum" masalları tv lerde boy gösterince topluma da böyle yayıldı işte...

ne yani sen 24 yaşında iken 44 yaşında bir düşünce yapısına sahipsen acilen doktora görün derim... anormal olduğunun farkındasın değilmi?

bir arkadaşın dediği gibi , sana yaşattıklarını seviyorsundur... bunun farkında olmayabilirsin ama bende öyle düşünüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

senin zekan geride kalmis terbiyesiz ne doktoru ben kendim doktorum !!!!!!!!!!! paylasanda kabahatt

Açtığımız konularda herkesin bizi onaylamasını, arzu ettiğimiz yönde yorum yapmasını bekleyemeyiz, menfi veya müspet yorumlara, eleştirilere açık olmalıyız ancak topiklerde yorum yapan üyelerinde konu açan üyelere düşüncelerine katılmasalar bile saygı göstermeleri, rencide etmeden fikir beyan etmeleri gerekmektedir ki ikili tartışmalar çıkmasın...

canım bellıkı kafan cok karısık sırf kafandakı bu karısıklıgı gıdermek derdını paylasmak ıcın kulube uye olmussun. Insan sevınce gercekten yas farkını falan dusunmez gercekten cunku hep onun yanında olmak ıstıyorsundur o anı paylasmayı... Ilerıyı dusunmeden... Bana kalırsada dusunme cunku hayat kısa ne zaman ne olacagı bellı olmaz askı bulmusken yasa. Ama aılenede durumu uygun bı sekılde acıkla sımdıden cunku yaza evlılık demıssın az kalmıs son anda soyleme sımdıden alıstır. Sadece onunla mutlu oldugunu onu sevmekten vazgecmeyecegını anlat sızıde kırmak ıstemıyorum ne olur benı anlayın de hatta sevdıgın ınsana ne ısterlerse sorsunlar sevgınızden kararlılıgınızdan emın olsunlar. Allah yardımcın olsun mutluluklar canım

ilk defa mantikli birsey okudum

ilk defa mantikli birsey okudum

Mantıklıdan ziyade senin kararlarına uygun bir cümle olmasın sakın o Bu kadar insanın uyarmasına rağmen 20 yaşa rağmen evlenin ve kendiniz görün. Biz de diğer topiğinizde evliliğinizin çıkmazlarını konuşalım. yakşamlar.

senin zekan geride kalmis terbiyesiz ne doktoru ben kendim doktorum !!!!!!!!!!! paylasanda kabahatt

sana zeka yada terbiye ile ilgili yorum yaptım mı? senin zekan çok çok ilerde olduğu için 44 yaşında düşünüyorsun ya hani o yüzden yazdım bunu...

sana birşey diyeyim mi? tam da yaşının insanısın... eğer gerçekten olgun bir insan gibi davransan ,şuan da sana yazdığım yoruma böyle çocuk gibi bir yorumla karşılık vermezdin...

artı, senin zekanın geride olduğunu bu mesajınla ispatladın... terbiyesiz olanda ortada...nerdeyse babası yaşındaki adamla aşk yaşayan sensin ben değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…