- 27 Mart 2018
- 198
- 230
- 103
- Konu Sahibi Kimbilir34
-
Öncelikle belki 40 yaşındaki bir kadının çocuğu olabilir , belki 20 yaşındakinin olamaz . Standartı ypk bu işin. Teknoloji çok gelişti tıp çok ilerledi . Bu konuyu geçecek olursak erkekler zaten geç oldunlaşıyor kaldı ki 8 yaş küçük biri ile nasıl olur bilmem. Sevgilikte harika olan şeyler ikisini de evlilikte yorabilir. Ama bunlar varsayım tabi karar yine kendilerinin. Ben küçük biriyle olmak istemezdim eşim benden büyük olmasına rağmen büyük olan benmişim gibi hissediyorumMerhaba.
Konuyu bir kız arkadaşım adına açıyorum. Kendisinin 2 yıldır devam eden bir ilişkisi var sevgilisi kendisinden aşağı yukarı 8 yaş küçük. Birbirlerini çok seviyorlar ancak kız arkadaşımın çekinceleri mevcut. Aslında kendisi ile alakalı çekinceler bunlar. Çünkü kendisi 37 yaşında ve çocuk sahibi olamamaktan korkuyor. Kendisi de sevgilisi de çocuk sahibi olmayı çok istiyor ve önemsiyor. İlerleyen yıllarla beraber kendisinin menopoza girmesinden sevgilisinin ise aslında en verimli çağlarında olacağından da çekiniyor. Siz bu konuda neler dersiniz, yazdıklarınızı o da okuyacak, çevrenizde böyle evlilik yapanlar oldu mu.
Teşekkür ederiz
Benim de eşim benden küçük ben 31 yaşındayım. Evlenmeden önce şöyle konuştuk. Senin veya benim çocuğumuz olmama gibi problemimiz olabilir . (Sonuçta erkekten yana da sorun olabilir her ne kadar genç olsa da.) Çocuk için evlenmiyoruz birbirimizle dedik. Bu bizim için bir sorun değil .Merhaba.
Konuyu bir kız arkadaşım adına açıyorum. Kendisinin 2 yıldır devam eden bir ilişkisi var sevgilisi kendisinden aşağı yukarı 8 yaş küçük. Birbirlerini çok seviyorlar ancak kız arkadaşımın çekinceleri mevcut. Aslında kendisi ile alakalı çekinceler bunlar. Çünkü kendisi 37 yaşında ve çocuk sahibi olamamaktan korkuyor. Kendisi de sevgilisi de çocuk sahibi olmayı çok istiyor ve önemsiyor. İlerleyen yıllarla beraber kendisinin menopoza girmesinden sevgilisinin ise aslında en verimli çağlarında olacağından da çekiniyor. Siz bu konuda neler dersiniz, yazdıklarınızı o da okuyacak, çevrenizde böyle evlilik yapanlar oldu mu.
Teşekkür ederiz
Eşimden önce bir sevgilim olmuştu benden tam 7 yaş büyük ama inanır mısınız hiiiç olgunlaşamamıştı . Bence mesele yaş değil bunu çok net yaşıyorumÖncelikle belki 40 yaşındaki bir kadının çocuğu olabilir , belki 20 yaşındakinin olamaz . Standartı ypk bu işin. Teknoloji çok gelişti tıp çok ilerledi . Bu konuyu geçecek olursak erkekler zaten geç oldunlaşıyor kaldı ki 8 yaş küçük biri ile nasıl olur bilmem. Sevgilikte harika olan şeyler ikisini de evlilikte yorabilir. Ama bunlar varsayım tabi karar yine kendilerinin. Ben küçük biriyle olmak istemezdim eşim benden büyük olmasına rağmen büyük olan benmişim gibi hissediyorum
Halanızın oğlu kendinden küçük birisi ile mi büyük birisi ile mi evlendi?+30-35 sonrası yaşların bir problem olacağını düşünmüyorum. Halamın oğlu kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi. Ve diyelibilirim ki örnek çiftler. Müthiş tatlı bir hayatları var. Çok uzun yıllardır birlikteler.
Büyük büyük tabi ki büyükHalanızın oğlu kendinden küçük birisi ile mi büyük birisi ile mi evlendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?