Valla canım benim kız birtek wiskasın şu minik paketlerinden olan varya yaş olarak onu yiyor onda da jöle olmayacak sos içinde olansucu bizim kız wiskas iyi değil ama başka birşey yemiyor alıyorum ziyan oluyor
Benimki tavşanlı ve somonluyu çok seviyor ama sadece parça et var içinde öyle somon parçası falan bilmiyorum
Ben daha sağlıklı diye evde ciğer haşlıyorum yürekleri ayırıp belli bir suyuyla blendırdan geçiriyorum katı çorba kıvamında benim kız çok seviyor uğraştırïyor o ayrı bir mesele
Sanmıyorum olsun aroması geçsin yeter diye düşünüyorlar heralde pahalı şeyler çünkü kızım hiç yengeç yememiştirEv yapimini yemiyor bizimki illa konserve olacak. Ama konservelerde de yan ürünleri cok cok az koyuyorlar. Bizimkide parca etli ve ne koyduklarini gorebiliyirum bazilarini. Genelde baliği tepeleme koyup diger karides, yenfec vs etlerinden bir gidim koyuyorlar. Zatende yaziyir %5 diye. Ona uyuz oldum. Eşit miktarda koyan hic mi olmaz. Resmen tadimlik koyuyorlar
Sanmıyorum olsun aroması geçsin yeter diye düşünüyorlar heralde pahalı şeyler çünkü kızım hiç yengeç yememiştir
80 gr mı anaa sen şu miniklerden bahsediyorsunKiz pahalida o kadarda değil. Icine koyduklari karides 2 cmlik 3 tanecik minnacikbalikla birlikte toplam 80gramcik bir konserve ve fiyati 8TL. Bence fazla kar koyuyor bunlar.
80 gr mı anaa sen şu miniklerden bahsediyorsunbenim paket dediğim de 100 gr lık 2.5 tl 8 tl alamam ben maalesef
Kargoyu yırtmsn önemli değil kum paketini açmadığın sürece değiştirirler benceEvet minik konserveler. 75-80 gram arasi oluyorlar. Ben aylik 10 tane aliyorum onlardan. Simdi kargo geldi kum almistim 40 kilo yanlis almisiz ince taneli kullaniyordum kalin almisiz. Urunleri acmadim ama kargo seylerini yirttim geri gotursek degisim olur mu acaba? Ilk kez dalginligima geldi ya.
Kargoyu yırtmsn önemli değil kum paketini açmadığın sürece değiştirirler bence
He öyle hepsi ondan çok şaap ma he he deYok açmadim ürünleri. Iyi bari eşime soyleyeyimde birsey yapsin gotursun. Hic dikkat etmiyor ya. Illa benim bakmam lazımmış.
He öyle hepsi ondan çok şaap ma he he de
Seninki gene ilgileniyor bakıyor benimki sevmiyorNormalde kontrol etmeden aldirmazdim valla bi kere dalginligima geldi sadece bakmadim onuda yanlis yapmis4lu paket hangisiyse gidip hemen almiş
Kedi eline kalsa perişan eder hayvani.
Seninki gene ilgileniyor bakıyor benimki sevmiyorzarar falan asla vermezde ilgiso yok hayvanlarla kendi cinsini sevmiyi adam
@RIVAVIRA
Geçici annemdeki bebişyamurda kutuda bırakmışlar sokağa gözleride hep şişmiş iltihaplıymış tedavide şu anda bi tatlı ki nasıl oynuyor çok bebek ama fotoya bakma büyük durmuş
Hep anası hep anasıBizimki sever işten gelince hemen sorar nerde diye gider sever iki laf atar kediye, kucakta sevmesi, mic mic yapmasi var sever cok ama ihtiyaclariyla bizzat ilgilenmez bir kap mama koymak aklina gelmez ben yokken, arayip hatirlatiyordum kumunu temizledin mi? Mamasi var mi yoksa koy, suyu degistir vsvs. Şeklinde.
Sevmeye gelince tamam ama bakim yok ve yaramazlik yaparsaaa "annnessssiiii kediyi allll, annesssiiii bak napiyooorr birsey yap. Annesi tirnaklari kessin annesi annesi...
Buda nerdeyse biberon kedisi ilk zamanlar biberonla beslendi şimdi şimdi yiyor yemekCoook tatli kiz zaten bebek kedi canim cekiyor.esim aldirmiyor. Biberon kedisi bulup alip geliyor oysa
Hep anası hep anasısanki tek başına yaptın
Buda nerdeyse biberon kedisi ilk zamanlar biberonla beslendi şimdi şimdi yiyor yemekbenim kediye karşı değilim iki kediye karşıyım diyor
Ben çok sakinim bu konularda çünkü kedilere kolay kolay birşey olmaz korkmaBenim adami ben bıktırdım yoksa 2. Dusunurdu ama herseyde panik yapip buyuttugum icin gozu korktu bikere. Ishal olsa olay yaratmayip ve biraz az masraf etseydim korkmayacakti
Ama bende cok tecrubeli olmadigim icin korkuyordum napayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?