Yaş mamaların hepsi mi böyle?

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.992
148.725
798
İceriklerde genelde balık ve tavuk oluyor fazla fazla. Balık ve yengecli, balik ve karides filan yaziyor ama bakiyorum ki karides, yengec gibi seyler sadece %5 oranda var icinde. Mesela balikli karidesli konserveyi aciyorum ve icinden 3 karidescik filan minicik minicik anca cikiyor.
Kaliteli dedikleri yaş mamalari aliyorum 70-80 gramlik bir kutu 7-8 TL ama durum bu.
Farkli olan var mi?

Valla canım benim kız birtek wiskasın şu minik paketlerinden olan varya yaş olarak onu yiyor onda da jöle olmayacak sos içinde olan sucu bizim kız wiskas iyi değil ama başka birşey yemiyor alıyorum ziyan oluyor
Benimki tavşanlı ve somonluyu çok seviyor ama sadece parça et var içinde öyle somon parçası falan bilmiyorum
Ben daha sağlıklı diye evde ciğer haşlıyorum yürekleri ayırıp belli bir suyuyla blendırdan geçiriyorum katı çorba kıvamında benim kız çok seviyor uğraştırïyor o ayrı bir mesele

Ev yapimini yemiyor bizimki illa konserve olacak. Ama konservelerde de yan ürünleri cok cok az koyuyorlar. Bizimkide parca etli ve ne koyduklarini gorebiliyirum bazilarini. Genelde baliği tepeleme koyup diger karides, yenfec vs etlerinden bir gidim koyuyorlar. Zatende yaziyir %5 diye. Ona uyuz oldum. Eşit miktarda koyan hic mi olmaz. Resmen tadimlik koyuyorlar

Sanmıyorum olsun aroması geçsin yeter diye düşünüyorlar heralde pahalı şeyler çünkü kızım hiç yengeç yememiştir

Sanmıyorum olsun aroması geçsin yeter diye düşünüyorlar heralde pahalı şeyler çünkü kızım hiç yengeç yememiştir

Kiz pahalida o kadarda değil. Icine koyduklari karides 2 cmlik 3 tanecik minnacik balikla birlikte toplam 80gramcik bir konserve ve fiyati 8TL. Bence fazla kar koyuyor bunlar.

Kiz pahalida o kadarda değil. Icine koyduklari karides 2 cmlik 3 tanecik minnacik balikla birlikte toplam 80gramcik bir konserve ve fiyati 8TL. Bence fazla kar koyuyor bunlar.
80 gr mı anaa sen şu miniklerden bahsediyorsun benim paket dediğim de 100 gr lık 2.5 tl 8 tl alamam ben maalesef

80 gr mı anaa sen şu miniklerden bahsediyorsun benim paket dediğim de 100 gr lık 2.5 tl 8 tl alamam ben maalesef

Evet minik konserveler. 75-80 gram arasi oluyorlar. Ben aylik 10 tane aliyorum onlardan. Simdi kargo geldi kum almistim 40 kilo yanlis almisiz ince taneli kullaniyordum kalin almisiz. Urunleri acmadim ama kargo seylerini yirttim geri gotursek degisim olur mu acaba? Ilk kez dalginligima geldi ya.

Kargoyu yırtmsn önemli değil kum paketini açmadığın sürece değiştirirler bence

Normalde kontrol etmeden aldirmazdim valla bi kere dalginligima geldi sadece bakmadim onuda yanlis yapmis 4lu paket hangisiyse gidip hemen almiş
Kedi eline kalsa perişan eder hayvani.
Seninki gene ilgileniyor bakıyor benimki sevmiyor zarar falan asla vermezde ilgiso yok hayvanlarla kendi cinsini sevmiyi adam

@RIVAVIRA
Geçici annemdeki bebiş yamurda kutuda bırakmışlar sokağa gözleride hep şişmiş iltihaplıymış tedavide şu anda bi tatlı ki nasıl oynuyor çok bebek ama fotoya bakma büyük durmuş

Eklentiler

• Screenshot_20171214-154702.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 69
Seninki gene ilgileniyor bakıyor benimki sevmiyor zarar falan asla vermezde ilgiso yok hayvanlarla kendi cinsini sevmiyi adam

Bizimki sever işten gelince hemen sorar nerde diye gider sever iki laf atar kediye, kucakta sevmesi, mic mic yapmasi var sever cok ama ihtiyaclariyla bizzat ilgilenmez bir kap mama koymak aklina gelmez ben yokken, arayip hatirlatiyordum kumunu temizledin mi? Mamasi var mi yoksa koy, suyu degistir vsvs. Şeklinde.

Sevmeye gelince tamam ama bakim yok ve yaramazlik yaparsaaa "annnessssiiii kediyi allll, annesssiiii bak napiyooorr birsey yap. Annesi tirnaklari kessin annesi annesi...

Hep anası hep anası sanki tek başına yaptın

Coook tatli kiz zaten bebek kedi canim cekiyor. esim aldirmiyor. Biberon kedisi bulup alip geliyor oysa
Buda nerdeyse biberon kedisi ilk zamanlar biberonla beslendi şimdi şimdi yiyor yemek benim kediye karşı değilim iki kediye karşıyım diyor

Hep anası hep anası sanki tek başına yaptın

Buda nerdeyse biberon kedisi ilk zamanlar biberonla beslendi şimdi şimdi yiyor yemek benim kediye karşı değilim iki kediye karşıyım diyor

Benim adami ben bıktırdım yoksa 2. Dusunurdu ama herseyde panik yapip buyuttugum icin gozu korktu bikere. Ishal olsa olay yaratmayip ve biraz az masraf etseydim korkmayacakti
Ama bende cok tecrubeli olmadigim icin korkuyordum napayim.

Benim adami ben bıktırdım yoksa 2. Dusunurdu ama herseyde panik yapip buyuttugum icin gozu korktu bikere. Ishal olsa olay yaratmayip ve biraz az masraf etseydim korkmayacakti
Ama bende cok tecrubeli olmadigim icin korkuyordum napayim.
Ben çok sakinim bu konularda çünkü kedilere kolay kolay birşey olmaz korkma

yaş mama yerine tavuk alsan kedin için tuzsuz güzelce pişirsen çok daha ucuz daha sağlıklı aslında çünkü tavuk diyor ama sakatat parçalardan hepsi.
balık kendine pişirirken ona da tuzsuz pişirsen bence çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…