Tavuk pek iyi değil kediler için aslında vetlerde önermiyor fazla tüy dökümüne sebep oluyor meselayaş mama yerine tavuk alsan kedin için tuzsuz güzelce pişirsen çok daha ucuz daha sağlıklı aslında çünkü tavuk diyor ama sakatat parçalardan hepsi.
balık kendine pişirirken ona da tuzsuz pişirsen bence çok daha iyi
Ben çok sakinim bu konularda çünkü kedilere kolay kolay birşey olmaz korkma
yaş mama yerine tavuk alsan kedin için tuzsuz güzelce pişirsen çok daha ucuz daha sağlıklı aslında çünkü tavuk diyor ama sakatat parçalardan hepsi.
balık kendine pişirirken ona da tuzsuz pişirsen bence çok daha iyi
Yürekleri neden ayırıyorsun kuzum?Valla canım benim kız birtek wiskasın şu minik paketlerinden olan varya yaş olarak onu yiyor onda da jöle olmayacak sos içinde olansucu bizim kız wiskas iyi değil ama başka birşey yemiyor alıyorum ziyan oluyor
Benimki tavşanlı ve somonluyu çok seviyor ama sadece parça et var içinde öyle somon parçası falan bilmiyorum
Ben daha sağlıklı diye evde ciğer haşlıyorum yürekleri ayırıp belli bir suyuyla blendırdan geçiriyorum katı çorba kıvamında benim kız çok seviyor uğraştırïyor o ayrı bir mesele
Onlar kas ya blendır çekmekz belki diye hem sokak kuzularıma veriyorumYürekleri neden ayırıyorsun kuzum?
He ben de zararlı mı acaba dedim, ben veriyorum çünküm :))Onlar kas ya blendır çekmekz belki diye hem sokak kuzularıma veriyorumciğer çekiyorum sadece yani :)
Direk veriyorsan yiyorsa sorun yok tabi benimkini püre gibi yapıyorum yemez yoksaHe ben de zararlı mı acaba dedim, ben veriyorum çünküm :))
O göbeğindeki siyah noktadan öperim onuuuuuuu
Direk veriyorsan yiyorsa sorun yok tabi benimkini püre gibi yapıyorum yemez yoksa
Patilerde pespembe ama hep böyle siyah lekeler var yirim yirO göbeğindeki siyah noktadan öperim onuuuuuuu
He benimki yiyor ya, püre hiç denemedim, deneyeyim öyle bakayım
Brit care denedin mi
ben evde ne yaptıysam yediremedim bir tek kuzu kapama seviyor maymun, onun dışında ciğer ya da tavuk evde piştiyse zerre ilgilenmiyorBen Gourmet Gold ve Gourmet Perle veriyorum çok seviyor, açıkçası kokusu da diğerlerine göre daha iyi gibi geldi bana.. tüy dökmeyen, ishal ya da kabız yapmayan, alerji yapmayacak diye diye denemediğim marka kalmadı sende bir bak buna istersen Riva..
Yok denemedim. Simdi baktim birtane mamasina somonlu, ördekli, balikli mamalarin iceriginin %75i tavuk yaziyor. :)) belki hepsi oyle degildir ama bakarim.
Gourmet mamaya hic icim isinmadi. O da ayni zaten, orani az. Bikac kez kullandim. Koku olarak güzel evet ama suan kullandiklarimda baya hoş kokuyor.
Animonda, schesir, gimcat gibi mamalari denedin mi onlar ishal, kabizlik vs yapti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?