Yaş mamaların hepsi mi böyle?

Tavuk pek iyi değil kediler için aslında vetlerde önermiyor fazla tüy dökümüne sebep oluyor mesela

Ben çok sakinim bu konularda çünkü kedilere kolay kolay birşey olmaz korkma

Simdi biraz daha rahatim zaten hem yine veteriner degistirdim. Bu da cok iyi bir hekim, klinikte cok iyi icim daha rahat :))

Tavuk vermiyorum alerji yapiyor. Evde pisenleri de yemiyor malesef hazir mama daha tatli geliyor galiba ama sakatatli degil ben püre seklinde almiyorum icindeki etleri görebiliyorum oyuzden parca parça et sadece.

Yürekleri neden ayırıyorsun kuzum?

O göbeğindeki siyah noktadan öperim onuuuuuuu

He benimki yiyor ya, püre hiç denemedim, deneyeyim öyle bakayım
Patilerde pespembe ama hep böyle siyah lekeler var yirim yir
Ben şöyle yapıyorum bayağı su koyup haşlıyorum yürekleri ayırıp biraz suyundan alıp şu çorba çektiğimiz şeyle eze eze katı çorba gibi yapıyorum püreden vıcık çorbadan katı benimki yalamayı seviyor nedense hiç tabağında bırakmaz çok seviyor

şöyle söyleyeyim etin her türlüsü makinadan geçiyor presle sıkıştırılıp tekrar et gibi gösteriliyor kesilip bize sanki küp küp etmiş gibi geliyor ki bu büyük bir yalan. Aklınızda bulunsun..

ben evde ne yaptıysam yediremedim bir tek kuzu kapama seviyor maymun, onun dışında ciğer ya da tavuk evde piştiyse zerre ilgilenmiyor Ben Gourmet Gold ve Gourmet Perle veriyorum çok seviyor, açıkçası kokusu da diğerlerine göre daha iyi gibi geldi bana.. tüy dökmeyen, ishal ya da kabız yapmayan, alerji yapmayacak diye diye denemediğim marka kalmadı sende bir bak buna istersen Riva..

Ben de kedilerime dana etli yaş mama veriyorum arada böyle mutlu olsunlar diye. Geçen gün bir baktım dana eti %5 yazıyor. E gerisi ne bunun? Bir de küp küp kesilmiş et gibi gözüküyordu. Ben de diyorum yaşlı danalardan mı yapıyolar bunu neden böyle ucuz Kendimi kandırılmış hissediyorum

Gourmet'in yaş mamaları çok güzel. Açınca benim de yiyesim geliyor. Ama sanırım onun da içindeki et oranı böyle az. Hindi etli alıyorsun mesela içinde %4 hindi eti var. Benim kediler çok seviyor Gourmet yaş mamalarını ama ben öğrenciyim param çıkışmıyor ona

Bütün yaş mamalar böyle sanırım

Brit care denedin mi

Yok denemedim. Simdi baktim birtane mamasina somonlu, ördekli, balikli mamalarin iceriginin %75i tavuk yaziyor. :)) belki hepsi oyle degildir ama bakarim.

Gourmet mamaya hic icim isinmadi. O da ayni zaten, orani az. Bikac kez kullandim. Koku olarak güzel evet ama suan kullandiklarimda baya hoş kokuyor.
Animonda, schesir, gimcat gibi mamalari denedin mi onlar ishal, kabizlik vs yapti mi?

Rivi ben kizima Animonda verdikten sonra o kadar kotu ishal oldu ki veterinere gittik. Kadina Animonda der demez o mama genelde ishal yapiyor dedi. Schesir i kesinlikle sevmedi cok az yedi o da bir etki yapmadi. Gimcat i de sevmiyor yemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…