Yaş Meselesi

En ciddi iliskinizi " iliski" olarak sayin, 3 gun flort ettiginiz adami iliskiden saymayin mesela.
Kimseye boyle sayiyla filan detaylar vermeyin.
Hic iliskim olmadi diyen 25 yasina gelmis adam yazistigi 2 gun flort ettigi kizi iliskiden saymadigi icin bu yasima kadar hayatimda kimse olmadi diyor.. yoksa mumkun mu Allah askina delikanliyken asik olmamasi veya bi kizin pesinden kosmamasi?

3 gün 3 hafta flört ettiklerimi söylesem sayı çift sayılı hanelere gider

Hiç erkek arkadşınız olmamış gibi birşey mi
O nasıl oluyor ?
Hani böyle biri seni oyalar buluşursunuz adını koymaz seni kaybetmek istemiyorum ama hazır değilim bla bla bla biz buna hiç erkek arkadaşım olmamış gibi bişe diyoruz

3 gün 3 hafta flört ettiklerimi söylesem sayı çift sayılı hanelere gider
Yani böyle erkeklere çapkın diyoruz biz ve çoğu kadında geçmişinde sürüsüne bereket konuştuğu kadın olan adama hemen güvenmez. Hadi bir ikide sıkıntı karşıdaydı da 7sinde kimdeydi diye düşünürdüm ben açıkçası. Sizi yerdiğimden söylemiyorum. Gelecek odaklı biri bunu sorun eder. Dürüstmüş ki oyalamak istememiş. Yaşımı görüşmede öğrendi demişsiniz. Muhtemelen küçük sanıyordu ve bunu tahmin edemezdi. Olayı kafanızda büyütmeyin.

Aynı yaşta biri boyle yapınca moralim bozuldu. Kendi yaşımda biri olsun istiyorum. 30+ adaylar yaşlı geliyor gozume.
Avrupada Amerikada ne güzel , herkes kendi yaşındakilerle evleniyor

Sosyal medya hesabını buldum 1999 doğumlu biriyle birlikteymiş İlişkisi 26 aralıkta başlamış

92 doğumlu biri 99 doğumlu bir kızla

Sosyal medya hesabını buldum 1999 doğumlu biriyle birlikteymiş İlişkisi 26 aralıkta başlamış

92 doğumlu biri 99 doğumlu bir kızla
Neden abartılı buldunuz ki
Ben 18 yaşındayken 27,28 yaşında sevgililerim olmuştu
19ken 26 yaşında sevgilim olmuştu

Olabilir
Sizde önünüze bakın
Yaşıtlarım bu yaşta beni beğenmiyor, eskiden sürekli yeni biri çıkardı . Şimdi tanışmak isteyen bile çıkmıyor . Çıkanlarda hep 30 yaş ve üstü, onlar da bana yaşlı geliyor. Kendi yaşıtlarımda hep benden küçüklerle ilgileniyor.

Tamam sen durust davranmissin. O da aynen senin gibi durust olup ne istedigini soylemis. Kendisinin hic iliski yasamamasindan dolayi hic iliski yasamamis birini istemesi de garip degil

25 yaşındasınız 30 32 ye kadar olabilir bence

Ben yaşıtlarım çocuksu geldiği için bikaç yaş büyük olması tercihim ama fazla yaş farkına da karşıyım

Amannn salla gitsin yaaa bu mu dert
Gram değmez

Bazı deneyimler insanları olgunlaştırır ve bir sonraki yaşantısında aynı hataları yapmasını engeller. Sevgililer de insana bu şekilde bir olgunluk katar(katmalı). Bence insanların sevfililik deneyimleri olmalı ki esas ilişki vakti geldiğinde hata yapmasınlar, idare edebilsinler. Senin kendi hikayenden alacağın şey, asla tanımadığın adama her şeyini anlatma, o yabancı ve yabancı kalmaya devam edebilir, özelini açmanın sana bir faydası olamaz, yabancıları sokakta tutup özel anlarımızı anlatamayız. Birbirinizi tanımak istiyorsanız daha basit şeylerden bahsetmelisiniz, dinlediğin müzik izlediğin film, en sevdiğin yemek vs... yabancılaşma azaldıkça Kişiler birbirini tanıdıkça bazı detayların hiç de önemli olmadığını göreceksin.
O bey de daha çocuk, zamanla eski sevgililerin değil karşındaki insanın saygısının esas olduğunu farkeder.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Yasi bahane etmis bence kendisi gibi hic iliskisi olmamis birini istiyir.Sende maasallah yedi demissin hemen gerek yok anlatmaya yani ilerde de biriyle tanisinca hemen anlatma erkekler sonra kullanabiliyor bende senin gibi dogrucu davutluk yaptim sonra ne laflar duydum ne gerek var.Bundan sonra kimseye bi sey anlatmam

Yav sanki kendinden 7 yaş küçük bir kız hiç ilişki yaşamamış olacak, tövbe tövbeee... Bu tip erkekler yirmibeş yaşındayken 18'lik, otuzbeş yaşındayken 25'lik, ellibeş yaşındayken de bulabiliyorsa yine 18'lik, bulamıyorsa da 30'luk isterler. Yani dikkatinizi çekerim, adamın yaşı ilerledikçe hayalindeki partnerin yaşı geriliyor 
Hiç normal bulmuyorum, içlerindeki gizli "gözü açılmamış sığırcık yavrusu" fantezisinden başka birşey değil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…