Sordu anlattım
3 gün 3 hafta flört ettiklerimi söylesem sayı çift sayılı hanelere giderEn ciddi iliskinizi " iliski" olarak sayin, 3 gun flort ettiginiz adami iliskiden saymayin mesela.
Kimseye boyle sayiyla filan detaylar vermeyin.
Hic iliskim olmadi diyen 25 yasina gelmis adam yazistigi 2 gun flort ettigi kizi iliskiden saymadigi icin bu yasima kadar hayatimda kimse olmadi diyor.. yoksa mumkun mu Allah askina delikanliyken asik olmamasi veya bi kizin pesinden kosmamasi?
Hani böyle biri seni oyalar buluşursunuz adını koymaz seni kaybetmek istemiyorum ama hazır değilim bla bla bla biz buna hiç erkek arkadaşım olmamış gibi bişe diyoruzHiç erkek arkadşınız olmamış gibi birşey mi
O nasıl oluyor ?
Şimdi anladımHani böyle biri seni oyalar buluşursunuz adını koymaz seni kaybetmek istemiyorum ama hazır değilim bla bla bla biz buna hiç erkek arkadaşım olmamış gibi bişe diyoruz
Yani böyle erkeklere çapkın diyoruz biz ve çoğu kadında geçmişinde sürüsüne bereket konuştuğu kadın olan adama hemen güvenmez. Hadi bir ikide sıkıntı karşıdaydı da 7sinde kimdeydi diye düşünürdüm ben açıkçası. Sizi yerdiğimden söylemiyorum. Gelecek odaklı biri bunu sorun eder. Dürüstmüş ki oyalamak istememiş. Yaşımı görüşmede öğrendi demişsiniz. Muhtemelen küçük sanıyordu ve bunu tahmin edemezdi. Olayı kafanızda büyütmeyin.3 gün 3 hafta flört ettiklerimi söylesem sayı çift sayılı hanelere gider
Aynı yaşta biri boyle yapınca moralim bozuldu. Kendi yaşımda biri olsun istiyorum. 30+ adaylar yaşlı geliyor gozume.Yani böyle erkeklere çapkın diyoruz biz ve çoğu kadında geçmişinde sürüsüne bereket konuştuğu kadın olan adama hemen güvenmez. Hadi bir ikide sıkıntı karşıdaydı da 7sinde kimdeydi diye düşünürdüm ben açıkçası. Sizi yerdiğimden söylemiyorum. Gelecek odaklı biri bunu sorun eder. Dürüstmüş ki oyalamak istememiş. Yaşımı görüşmede öğrendi demişsiniz. Muhtemelen küçük sanıyordu ve bunu tahmin edemezdi. Olayı kafanızda büyütmeyin.
Neden abartılı buldunuz kiSosyal medya hesabını buldum 1999 doğumlu biriyle birlikteymişİlişkisi 26 aralıkta başlamış
92 doğumlu biri 99 doğumlu bir kızla
Bana abartılı geldiNeden abartılı buldunuz ki
Ben 18 yaşındayken 27,28 yaşında sevgililerim olmuştu
19ken 26 yaşında sevgilim olmuştu
Yaşıtlarım bu yaşta beni beğenmiyor, eskiden sürekli yeni biri çıkardı . Şimdi tanışmak isteyen bile çıkmıyor . Çıkanlarda hep 30 yaş ve üstü, onlar da bana yaşlı geliyor. Kendi yaşıtlarımda hep benden küçüklerle ilgileniyor.Olabilir
Sizde önünüze bakın
Yaşıtlarım bu yaşta beni beğenmiyor, eskiden sürekli yeni biri çıkardı . Şimdi tanışmak isteyen bile çıkmıyor . Çıkanlarda hep 30 yaş ve üstü, onlar da bana yaşlı geliyor. Kendi yaşıtlarımda hep benden küçüklerle ilgileniyor.
Ben yaşıtlarım çocuksu geldiği için bikaç yaş büyük olması tercihim ama fazla yaş farkına da karşıyımYaşıtlarım bu yaşta beni beğenmiyor, eskiden sürekli yeni biri çıkardı . Şimdi tanışmak isteyen bile çıkmıyor . Çıkanlarda hep 30 yaş ve üstü, onlar da bana yaşlı geliyor. Kendi yaşıtlarımda hep benden küçüklerle ilgileniyor.
Amannn salla gitsin yaaa bu mu dertYaklasık 20 gün önce basımdan gecen olayı yazacagım. Canımı sıkan bir konu . Arkadas vasıtasıyla biri ile tanıstım . İkimizde 25 yaşındayız . Geçmiş ilişkilerden konuştuk. Ben anlattım ilk sevgilim 15-16 yaşlarında oldu bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim sıra buna geldi bunun hiç sevgilisi olmamış. Gayet kibar efendi biriydi . Neden sevgilin olmadı bu yaşa kadar diye sordum. İş güç okul fırsat bulamadım dedi . Yaşımı da buluşmada o gün öğrendi. Hayattaki beklentilerimizden konuştuk. Bana şöyle dedi ; İyi kızsın ama benim kriterlerime uymuyorsun . Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum. Seninle gelecek kuracak olursam ileride sorun yaşayacağımı düşünüyorum hissediyorum dedi .Açıkça söylemek gerekirse ben olumlu bakıyordum ama bu sebeplerle veto yemek beni üzdü .Gayet de olgun gözüküyordu ama bakış açısı pek olgunca gelmedi bana , hiç sevgilisi olmamış biriyle gelecek kurmak istiyormuş .Bilmiyorum canım çok sıkıldı.
Adamın tavrı fikri zikri herşeyi çirkin buna okeyBana abartılı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?