Yaş Meselesi

Kaç sevgiliniz olduğu kimi, niye ilgilendirsin? Sanane deyip geçeceksiniz ve bu tarz şeyleri umursamayan, doğrusu bu çünkü, birini bulacaksınız. Mağarada mı yaşıyoruz bu eski sevgiliniz var diye veto edileceksiniz?

son ıkıyı anlatsaydın yada hiç anlatmasaydın bune gereksiz bir muahbbet olmuş,

herzaman dogrucu davut olmaya gerek yok gitti işte gül gibi oğlan

Her doğru her yerde söylenmez. Buna da dürüstlük ettim diyemeyiz.
Hayatınızda ister 7 kişi olmuş olsun, ister 17, ister 27. Geçmişiniz onu hiç ilgilendirmiyor.
Hayattan ne istediğini bilen biri demişsiniz ama hayattan ne istediğini bilen biri, sevgili olayına takılıp, yalan söyleyerek yaşınızı bahane etmezdi. Bildiğiniz U dönüşü yapmış.Sanki başta sizin yaşınızı bilmiyordu.
Rakam vermeniz yanlış olmuş ama her şerde var bir hayır. İyi ki kurtuldunuz o adamdan bence. Çok sığ biri.
Ayrıca 25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış, duygusal ilişki yaşamamış insan bana garip gelirdi.
Ne demiştim? Her doğru her yerde söylenmez.

Son düzenleme:
direkt yedi diye sayı vermeniz hoş olmamoş. 16 yaşında yaşadığınız şeyi de ilişkiden sayıp anlatmanıza gerek yok. açıkçası benim de oldu erkek arkadaşlarım ama biri sorsa en ciddi olduğum kişiyi anlatırım sadece.

ayrıca 25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamışsa o adamda bi bozukluk vardır bence. çok normal değil. zaten 25 yaşın da olup da 18-20 olsun aralığı vermesi de saçma. madem öyle bi yaş kriterin var aracı olan arkadaşına sorarsın.

+1000
25 yaşına kadar nasıl duygusal bir ilişkisi olmaz aklım almadı. Kendi bozukluğu belli olmasın diye küçük, ilişkisi olmamış kız istiyor. 7yi duyunca da U dönüşü yapmış.

Arkadaşım bana tavsiye etti ciddi olgun düşünceli biri diye, zaten aracı olan arkadasımın uzun süredir arkadasıymıs, melankolik icine kapanık utangac biriymis o yüzden sevgilisi olmamıs, sürekli ders ve işle uğraşmış.

"El değmemiş kız " takıntısı mı vardı acaba....

25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan bir erkek daha kadınları tanımıyordur, tecrübesizdir. sizi de nasıl idare edeceğini bilmez. her şeyi yaşında yaşamak lazım, ama bu adam yaşamamış.
Bir de ben de gerçekten 7 sevgilim oldu demenizi doğru bulmadım. Sayı vermeniz hoş olmamış, daha doğrusu gerek yok. Ne erkeğin ne de kadının sayılarla işi olmamalı.

Aracı olan arkadaşımla konuşmuştuk nasıl biri diye ; geçmişinde bir kız buna çok ağır travma yaşatmış o da derslerine ve işine yoğunlaşmış.Bu bilgiyi de vereyim .

Arkadaşınız pek insanları tanımıyor galiba..Melankolik içine kapanık birini niye size tavsiye ediyor? İlginç..

Aracı olan arkadaşımla konuşmuştuk nasıl biri diye ; geçmişinde bir kız buna çok ağır travma yaşatmış o da derslerine ve işine yoğunlaşmış.Bu bilgiyi de vereyim .
Hani hiç ilişkisi olmamıştı? Ya arkadaşım böyle travmalı, içine kapanıklı, takıntılı sıkıntılı adamlardan uzak durun yahu.

Hani hiç ilişkisi olmamıştı? Ya arkadaşım böyle travmalı, içine kapanıklı, takıntılı sıkıntılı adamlardan uzak durun yahu.
Kızla sevgili olmamışlar kız oyalamıs bunu, bu da gönül işlerinden uzak durmuş. Arkadasım bana sonra anlattı. Tavsiye etme sebebi de çok iyi dürüst efendi biriymis. Gönül eğlendirme peşinde değilmiş .

Ben bu konuları konuşmayı anlamsız buluyorum.
Eşime hiç sormadım,oda bana sormadı. Sorsaydı da terslerdim sanırım. Hoş değil yani. Ne gerek varki geçmisi konuşmaya,adı üstünde geçmiş bitmiş.
Boşverin sizde. Belliki kendi gibi birini arıyor ama zor bulur bu devirde. Ha sen ilksin deyip yalan söyleyen birini kolayca bulabilir o ayrı.

Herkesin kriteri farklı, buna saygı duymak gerek.

Bazıları boşanmış biriyle evlenmek istemez, bazıları hiç ilişkisi olmamış birini istemez, değişir de değişir yani. Adamı suçlamak yanlış olur bence, önünüze bakın en azından olmayacak bir şey için vakit kaybetmediniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…