- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
+1000direkt yedi diye sayı vermeniz hoş olmamoş. 16 yaşında yaşadığınız şeyi de ilişkiden sayıp anlatmanıza gerek yok. açıkçası benim de oldu erkek arkadaşlarım ama biri sorsa en ciddi olduğum kişiyi anlatırım sadece.
ayrıca 25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamışsa o adamda bi bozukluk vardır bence. çok normal değil. zaten 25 yaşın da olup da 18-20 olsun aralığı vermesi de saçma. madem öyle bi yaş kriterin var aracı olan arkadaşına sorarsın.
"El değmemiş kız " takıntısı mı vardı acaba....Yaklasık 20 gün önce basımdan gecen olayı yazacagım. Canımı sıkan bir konu . Arkadas vasıtasıyla biri ile tanıstım . İkimizde 25 yaşındayız . Geçmiş ilişkilerden konuştuk. Ben anlattım ilk sevgilim 15-16 yaşlarında oldu bugune kadar 7 sevgilim oldu dedim sıra buna geldi bunun hiç sevgilisi olmamış. Gayet kibar efendi biriydi . Neden sevgilin olmadı bu yaşa kadar diye sordum. İş güç okul fırsat bulamadım dedi . Yaşımı da buluşmada o gün öğrendi. Hayattaki beklentilerimizden konuştuk. Bana şöyle dedi ; İyi kızsın ama benim kriterlerime uymuyorsun . Ben kendimden 5-7 yaş arası küçük biriyle gelecek kurmak istiyorum. Seninle gelecek kuracak olursam ileride sorun yaşayacağımı düşünüyorum hissediyorum dedi .Açıkça söylemek gerekirse ben olumlu bakıyordum ama bu sebeplerle veto yemek beni üzdü .Gayet de olgun gözüküyordu ama bakış açısı pek olgunca gelmedi bana , hiç sevgilisi olmamış biriyle gelecek kurmak istiyormuş .Bilmiyorum canım çok sıkıldı.
Kızların nasıl zengin erkek isteği varsa benim de isteğim benden daha genç kızlar demiş aracı olan arkadasıma, galiba var böyle takıntısı"El değmemiş kız " takıntısı mı vardı acaba....
İyi ki olmamış o zaman, şükredin.Kızların nasıl zengin erkek isteği varsa benim de isteğim benden daha genç kızlar demiş aracı olan arkadasıma, galiba var böyle takıntısı
Arkadaşınız pek insanları tanımıyor galiba..Melankolik içine kapanık birini niye size tavsiye ediyor? İlginç..Arkadaşım bana tavsiye etti ciddi olgun düşünceli biri diye, zaten aracı olan arkadasımın uzun süredir arkadasıymıs, melankolik icine kapanık utangac biriymis o yüzden sevgilisi olmamıs, sürekli ders ve işle uğraşmış.
Hani hiç ilişkisi olmamıştı? Ya arkadaşım böyle travmalı, içine kapanıklı, takıntılı sıkıntılı adamlardan uzak durun yahu.Aracı olan arkadaşımla konuşmuştuk nasıl biri diye ; geçmişinde bir kız buna çok ağır travma yaşatmış o da derslerine ve işine yoğunlaşmış.Bu bilgiyi de vereyim .
Kızla sevgili olmamışlar kız oyalamıs bunu, bu da gönül işlerinden uzak durmuş. Arkadasım bana sonra anlattı. Tavsiye etme sebebi de çok iyi dürüst efendi biriymis. Gönül eğlendirme peşinde değilmiş .Hani hiç ilişkisi olmamıştı? Ya arkadaşım böyle travmalı, içine kapanıklı, takıntılı sıkıntılı adamlardan uzak durun yahu.
Hangi konuda haklı ?adam haklı bayanlar, dağılın.
yalan mı söylesin yaniKız eskiyi ne karıştırıyorsun, yedi medi. İlk sen oldun de bi dahakine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?