Şu erkeklerin geç olgunlaştığı yalanını kim çıkardı ki? Aynı jenerasyonda iseniz 2 3 yaşın çok önemi yok.
Çok fazla bir yaş farkı yok hibi bence .Kendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
Sıkıntı olmaz25-28 yaşlar
peki ya aranızda 15 yaş olsaydı yine de evlenir miydinizBen kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim.
1,5 yıl oldu evleneli ama benim için çok düşünceli bir süreçti.Tabi ki bunun en başında el alem ne der oldu.Onun dışında hayata bakışımız, yaşam tarzımız, düşünce yapımız, espri anlayışımız bile çok uyumluydu. ben hep çekinen taraf oldum ama eşim netti kafamdaki tüm soru işaretlerini zamanla kendisi yok etti.Şu an çok mutluyuz , huzurluyuz , iyi ki evlenmişiz
Ancak evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşmanız gerek onun dışında neden olmasın umarım çok mutlu olursunuz
Eşim benden 3 yaş küçük.Diger özellikleri önemliydi, olgundu, karakterliydi, merhametli ve değer verendi. 10 sene geçti üzerinden. Karakteri konusunda beni asla yanıltmadı. Sözün özü insanlığı, karakteri, merhamet duygusu, size sevgisi önemli. Eğer bunlardan eminseniz yaş sadece teferruatKendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
Biraz riskli ama olumsuz olmayabilir de. İyi ölçüp tartmak lazım. Benim eşim 3 yaş küçük ama evlendigimizde ben 33 eşim 30 yaşındaydı.Evet bencede riskli grup
Boyum boyuna, huyum huyuna denkse neden olmasın? Evlenirim.Kendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
İşte burada kişinin bileceği bir şey var! Ama sizin eş 30 olur ..25 erkek biraz az gibi ..Biraz riskli ama olumsuz olmayabilir de. İyi ölçüp tartmak lazım. Benim eşim 3 yaş küçük ama evlendigimizde ben 33 eşim 30 yaşındaydı.
Aslına bakarsanız bu sadece yaş farkıyla açıklanacak bir durum değil. Bana "pazardan 15 kilo domates alır mısınız?" diye sorsanız cevabım "evet "olurdu çünkü "salça yaparım" derdimpeki ya aranızda 15 yaş olsaydı yine de evlenir miydiniz
dikkat çekecek bir yaş farkı değil bence sorun olmazZaten bu toplum bakış açısından dolayı düşünüyorum bu durumu, sorun yaratabilirler diye ama yaştan başka sıkıntı yok sadece bu durumda olanlar ne yapardı merak ettim.
Elalem herşey düzgünsede burnunu sokar burnunu sokturmayacaksın kimseye. Hiçbirşeyi ne. Onlar kim herkes kendi hayatına bakmalı.Elalem verir sana talkını kendi yutar salkımı.... Zaten eleştiri gizli hayranlık kıskançlık.Ikinizde göstermiyorsanız sıkıntı olmaz..
Yas farki belliyse elalem herseye burnunu sokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?