Yaş Meselesi

Onu bulan kaçırmazdıçok az kişiye demişimdir. Daha ne duruyorsun burada bilmemki kapat konuyu git keyfine bakbaşka birşey yazmıycam sana... Bak olumsuz tek titreşim yok

Ben kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim.
1,5 yıl oldu evleneli ama benim için çok düşünceli bir süreçti.Tabi ki bunun en başında el alem ne der oldu.Onun dışında hayata bakışımız, yaşam tarzımız, düşünce yapımız, espri anlayışımız bile çok uyumluydu. ben hep çekinen taraf oldum ama eşim netti kafamdaki tüm soru işaretlerini zamanla kendisi yok etti.Şu an çok mutluyuz , huzurluyuz , iyi ki evlenmişiz
Ancak evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşmanız gerek onun dışında neden olmasın umarım çok mutlu olursunuz

Ikinizde göstermiyorsanız sıkıntı olmaz..
Yas farki belliyse elalem herseye burnunu sokar

peki ya aranızda 15 yaş olsaydı yine de evlenir miydiniz

Kendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
Eşim benden 3 yaş küçük.Diger özellikleri önemliydi, olgundu, karakterliydi, merhametli ve değer verendi. 10 sene geçti üzerinden. Karakteri konusunda beni asla yanıltmadı. Sözün özü insanlığı, karakteri, merhamet duygusu, size sevgisi önemli. Eğer bunlardan eminseniz yaş sadece teferruat

Biraz riskli ama olumsuz olmayabilir de. İyi ölçüp tartmak lazım. Benim eşim 3 yaş küçük ama evlendigimizde ben 33 eşim 30 yaşındaydı.
İşte burada kişinin bileceği bir şey var! Ama sizin eş 30 olur ..25 erkek biraz az gibi ..

peki ya aranızda 15 yaş olsaydı yine de evlenir miydiniz
Aslına bakarsanız bu sadece yaş farkıyla açıklanacak bir durum değil. Bana "pazardan 15 kilo domates alır mısınız?" diye sorsanız cevabım "evet "olurdu çünkü "salça yaparım" derdim Ama iş evliliğe gelince bir çok dinamik işin içine giriyor . Karşındaki kişinin zekası , karakteri , hayat görüşü , tecrübesi , olgunluğu , siyasi görüşü , yaşam enerjisi vs tabi bu örnekler daha da çoğaltılabilir.O yüzden bu soruya net bir cevap vermek imkansız benim için.

Herkesin yaşanmışlığı kendi içinde farklı ve özeldir. O yüzden yaşamadığım bir konu üzerinde hüküm vermek çok bilmişlik olur ki buna karşıyım

Zaten bu toplum bakış açısından dolayı düşünüyorum bu durumu, sorun yaratabilirler diye ama yaştan başka sıkıntı yok sadece bu durumda olanlar ne yapardı merak ettim.
dikkat çekecek bir yaş farkı değil bence sorun olmaz

Ikinizde göstermiyorsanız sıkıntı olmaz..
Yas farki belliyse elalem herseye burnunu sokar
Elalem herşey düzgünsede burnunu sokar burnunu sokturmayacaksın kimseye. Hiçbirşeyi ne. Onlar kim herkes kendi hayatına bakmalı.Elalem verir sana talkını kendi yutar salkımı.... Zaten eleştiri gizli hayranlık kıskançlık. Valla ben elalem in burnunu kıran taraftanım tavsiye ederim pek güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…