Zaten ben çok cekimserim karşı taraf net her konuda bugün desem bugün evlenmeye hazır onun hiçbir tereddütü yok ama ben yine de dusunceliyim.Ben kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim.
1,5 yıl oldu evleneli ama benim için çok düşünceli bir süreçti.Tabi ki bunun en başında el alem ne der oldu.Onun dışında hayata bakışımız, yaşam tarzımız, düşünce yapımız, espri anlayışımız bile çok uyumluydu. ben hep çekinen taraf oldum ama eşim netti kafamdaki tüm soru işaretlerini zamanla kendisi yok etti.Şu an çok mutluyuz , huzurluyuz , iyi ki evlenmişiz
Ancak evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşmanız gerek onun dışında neden olmasın umarım çok mutlu olursunuz
benımkıde benden 6 ay kucuk ama o 6 ay fark bıle bellı oluyor gelısım cagındakı cocuk gıbıKocam 2 yaş küçük. Erkekler geç olgunlaşır derler. Bama olgunu geldi. Ben memnunum. :)
Cidden mi ? 3 yıldır benden 8 yaş küçük bir arkadaşım evlenelim diyip duruyor . Karakteri tarzı, vs her şeyi gerçekten çok iyi . Ama olmaz dedim asla 8 yaş çok büyük bir fark geldi bana . Ne biliyim onu kardeşim gibi gördüm , yani ciddiye bile alamıyorum . Annesiyle aramda 10 yaş vardı. Kadın duysaydı şokBen kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim.
1,5 yıl oldu evleneli ama benim için çok düşünceli bir süreçti.Tabi ki bunun en başında el alem ne der oldu.Onun dışında hayata bakışımız, yaşam tarzımız, düşünce yapımız, espri anlayışımız bile çok uyumluydu. ben hep çekinen taraf oldum ama eşim netti kafamdaki tüm soru işaretlerini zamanla kendisi yok etti.Şu an çok mutluyuz , huzurluyuz , iyi ki evlenmişiz
Ancak evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşmanız gerek onun dışında neden olmasın umarım çok mutlu olursunuz
Sizde insallah. Allah agzinizin tadını bozmasınbenımkıde benden 6 ay kucuk ama o 6 ay fark bıle bellı oluyor gelısım cagındakı cocuk gıbı
kızlar cabuk olgunlasıyoruz e erkeklere gore daha zekı oldugumuz da ortada halıyle 1 yas bıle 3 yasa tekabul edıyor gıbı oluyor nerdeyse
neyse kı sız sanslıymıssınız hep mutlu olun ınsallah
anlaşıyorsanız yanyana anne oğul gibi durmuyorsanız neden olmasın,bazı erkek yaşından daha olgun davranabiliyor,bu sizin isteklerinize ve beklentilerinize bağlı.Ben erkeği daha koruyucu sahiplenici olarak düşündüğüm için bi kaç yaş büyük olmasını tercih ederim(bu benim düşüncelerim) önemli olan ruh ve ten uyumu diyorum genedeKendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
evlendim.PismanimKendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
30 olsam 28 yasında biriyle olabilir ama maalesef erkekler 25 ine kadar cocuk sayılır benim gözümdeKendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
30 olsam 28 yasında biriyle olabilir ama maalesef erkekler 25 ine kadar cocuk sayılır benim gözümde
O bence yaşı bahane etmiş...ben 29 çocuk 28 di yaşi kafasına taktı ayrildik
Dogru demis cok toylar cokJLo erkekler 33e kadar kullanilabilir koşulda değil demiş. O diyorsa kesin doğrudur
Aylardır ilgileniyor benimle aşık olmuş, aslında önceleri hiç o şekilde bakmiyordum yaştan dolayı ama sonunda baya aklımı karıştırdı.Erkek arkadasim bi yas kucuk benden ama 5 yas buyuk gibi olgundur. Daha da kucuk olsa sorun etmezdim bence hiiiic takilmayin. Baska soru isaretleri varsa onlari dusunun bunu es gecin.
Sevgili misiniz yoksa direkt evlenmek icin mi konustunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?