Hamur İşleri Yaş pasta önerisi

respectiveda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
81
10
96
Manisa
Cumaya misafirlerim gelecek. Hazır pandispanya kekikenden yaş pasta yapmak istiyorum ancak kafam çok karıştı. Krem şanti kullanmadan yapabileceğim bir tarif önerebilir misiniz? İlk defa gelecek bir grup olduğundan biraz özenli olmak istiyorum.:18: Yaş pasta ikramların en önemlisidir çünkü:18:

Nasil birsey yapmak istersin mesela ?

Meyveli fln mi ?

Mesela biz bir ara cok yapardik hazir pandispanyanin üzerine pudding yapip üzerine cilek diziyorduk onun üzerinede dr otkerden sos var kirmizi onu hazirlayip döküyorsun cok hafif ve lezetli oluyor

Son düzenleme:

Bence kolay bisey istiyosan daha da kolaya kac ve dr oetkerin kostebek pastasini al . ben acelem oldugunda oyle yapiyorum hem ozenli hem guzel oluyor

Son düzenleme:
Köstebek pastayı ben bi kere yaptım ama beceremedim mi yoksa güzel mi olmadı pek beğenmedim açıkçası. pudingli yaptım. o kdar kısa zamanda ancak pudingli hazırlayabildim. Valnız vanilyalı puding üzerine çikolata sos yapptım. Pandispanyanın hazır olduğu anlaşılsa da herkes beğenerek yedi. Açıkça da söyledim nasıl yapıtğımı

ben bir pastacı kreması tarifi vereyim sana.beyaz istiyorsan bu tarifi kullanabilirsin kekin üstüne sürüp

KREMA
Yarım kilo süt
125 gr şeker
75 gr nişasta
2 yumurta
25 gr tereyağı
Yarım çay kaşığı vanilya

Yapılışı: Süt, vanilya ve yağ hariç malzemeleri tel ile çırpıyoruz. Sütü tencerede kaynatıp hazırladığımız karışıma yarısını eklerken tel ile tekrar çırpıyoruz.Tenceredeki sütün üstüne karışımı süzgeçten geçirerek yavaş yavaş ekliyoruz ve çırparak pişirmeye devam ediyoruz.Yağ ve vanilyayı ekleyip karıştırarak soğutuyoruz.

krem santı yerıne pudıng kulanablırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…