Tek bir insan olmadan bu yaşa gelince üzülüyorum asıl sorun bu yoksa sevgilim nişanlım eşim olsa aklıma gelmez yaşım.Yaşin sancisi mi olur yaw?Allah saglikla yaş almayi nasip etsin.
Ne varmis yasinizda?
27 yasindasin yaslandin bittin diyen mantiginiza da soyleyin bi toparlansin kendine gelsin;zira bunun 37si 47si 57si var,mantik o vakit hepten dagilir toplayamazsiniz:) Gencecik bi insansiniz daha.
Yaşıtlarım evli çocuklu hatta bazen benim yanımda konuşamıyorlar çünkü hayatlarımız o kadar farklı ki o kadar fransız kalıyorum ki muhabbet ilerlemiyor. Hele ki günümüz şartlarında bunca seçenek varken daha genç daha güzel vs hep dahası aranıyor sanki. Bu ara bu tarz muhabbetlere çok maruz kaldım. Benden 1-2 yaş küçükler benim yaşındakilerden bahsederken aşırı büyükmüş gibi bahsetti hatta ona da bozuldum epey.Yaşınızı neden bu kadar takıyorsunuz ben anlamıyorum hele ki 27 yaş.
Günümüz şartlarında bir kadın ancak okuyup eğitimini bitirip iş hayatına atılıp sizin yaşlarınızda ciddi bir adım atabiliyor evlilikle ilgili.
İlişkinizle ilgili yorum yapmak istemiyorum ama yaşınızı dert etmeyin lütfen kendi kendinize.
Yaşıtlarım evli çocuklu hatta bazen benim yanımda konuşamıyorlar çünkü hayatlarımız o kadar farklı ki o kadar fransız kalıyorum ki muhabbet ilerlemiyor. Hele ki günümüz şartlarında bunca seçenek varken daha genç daha güzel vs hep dahası aranıyor sanki. Bu ara bu tarz muhabbetlere çok maruz kaldım. Benden 1-2 yaş küçükler benim yaşındakilerden bahsederken aşırı büyükmüş gibi bahsetti hatta ona da bozuldum epey.
Bir şeyi dillendirdiğim zaman iyi giden şeyleri en yakın arkadaşlarıma anlattığım zaman bozuluyor hatta yulinin kısmeti çok yulin bize de bulaştır kısmetini ya diyorlar sonuç hepimiz yalnızız. Ben bunun da kısmet kapalılığı olduğunu söylüyorum hatta ama reddediyorlar. Kafam ondan da karışık o zaman dualık bir şey yok mu yani onlara göre kısmette problem yokmuş çünkü ama ben her seferinde hevesi kursağında kalıyorum daha da çok üzülüyorum30 lu yaslara gelince 27 28 o kadar genç geliyorki insana. Bana artık 37 47 de genç geliyor. heleki 37 47 arası insanın en verimli cağları bana gore. 27 ne ki? daha yolun cok başı.
Bazı seyler ters gitmis ama bence karşınızdaki insan yanlış insanmış. Bunun yaşla alaksı yok emin olun.
Bu arada sordunuz diye soyluyorum duayı hiçbir zaman bırakmayın dua etmek hem içinizi rahatlatır hem de olayları biraz akışına bırakmanızı sağlar.
Yaşıtlarım evli çocuklu hatta bazen benim yanımda konuşamıyorlar çünkü hayatlarımız o kadar farklı ki o kadar fransız kalıyorum ki muhabbet ilerlemiyor.
Tamamen katılıyorum, en yakın arkadaşım benden seneler önce evlendi ama ben bekarken de arkadaşlığımız hiç değişmedi. Şuan ben evliyim , yine çok sevdiğim ve samimi olduğum başka bekar arkadaşlarım var. Tabii ki birebir uyumlu sosyal sorunlarımız yok ama biraraya geldiğimizde de saatlerce muhabbet edebiliyoruz. Hayat sadece eş , çocuklar ve ev hayatından ibaret değil.Bu arada yaşıtlarınız evli çocuklu diye muhabbet ilerlemiyor değil bana kalirsa. Evli çocuklu olanlar da farklı konulardan bahsedebilmeliler. Benim de çocuksuz arkadaşlarım bekâr arkadaşlarım var gayet her konuda sohbet edebiliyoruz.
Ya da yeni ortamlara girin farklı kişilerle tanışın.
28 sonmuş bir sene avans vermiş herhalde bana:) Madem öyle düş peşimden kafamı kaldırınca bakışlarınla karşılaşmayayım arkadaş kalmaya çalışmak ne adam gibi arkadaş ol o zaman. Kaçtım zaten kestim ilişkimi beni arama dedim. Birkaç saat geçti saçma sapan mesaj attı alakasız bir konuda. Aradım uyardım çıktı hayatımdan. Ama üzülüyor muyum evet üzülüyorum. Psikolojimi toparlayamadım yaş konusunda. Bir de sürekli eski sevgilisinin fotoğraflarına bakıp kendimi kıyaslıyorum psikolojim mahvoldu her gece sabahlıyorum.İnsanların psikolojinizi bozmasına izin vermeyin, birisi 27 yaş kadın için son zamanlar diyorsa o kişilerden koşarak kaçarım. Çünkü aklı başında birisi böyle saçma sapan konuşmaz.
Üniversiteyi bitir , flört et , karşındakini tanı derken zaten yaş 30 a geliyor evlenmek için. Yaşınız çok genç, 29 da evlendim ama içimde de ukte bir şey kalmadı. Kızkıza tatile de gittim gezdim de , eşim karşıma çıkmasaydı hiç de dert etmezdim evlenemedim diye.
Evet ömür boyu insan yalnız kalmak istemiyor, birisi olsun aşık olayım seveyim sevileyim istiyor, ancak bu durum her an her yerde olabilir. Kendinizi işyerinizdeki iki üç kendini bilmez erkek müsveddesinin lafıyla kötü hissetmeyin.
Sürekli çocuk konuları ya da eşinin ailesinden yakınmalar vs nadiren ben ve hayatımla alakalı konuşabiliyoruz. Sıkıldım zaten de başka kimse yok mecburumBu arada yaşıtlarınız evli çocuklu diye muhabbet ilerlemiyor değil bana kalirsa. Evli çocuklu olanlar da farklı konulardan bahsedebilmeliler. Benim de çocuksuz arkadaşlarım bekâr arkadaşlarım var gayet her konuda sohbet edebiliyoruz.
Biraz yeni ortamlara girin farklı kişilerle tanışın.
Bir şeyi dillendirdiğim zaman iyi giden şeyleri en yakın arkadaşlarıma anlattığım zaman bozuluyor hatta yulinin kısmeti çok yulin bize de bulaştır kısmetini ya diyorlar sonuç hepimiz yalnızız. Ben bunun da kısmet kapalılığı olduğunu söylüyorum hatta ama reddediyorlar. Kafam ondan da karışık o zaman dualık bir şey yok mu yani onlara göre kısmette problem yokmuş çünkü ama ben her seferinde hevesi kursağında kalıyorum daha da çok üzülüyorum
Başta hiç takmazken de olmadı güzel şeyler gülüp dalga geçerken de farklı değildi ki durumumsevgili arkadaşım 25 yaşındayım, bir kızım var ve boşanıyorum düşün yani sana kendimden örnek vereyim.
belki şu an saçma geliyor ama her evli olan ya da çocuk sahibi olan mutlu olmuyor.
her evli olan da mutsuz olmuyor elbette ama yaşı dert edip iyice düşünmeden bir evlilik yaparsan sonra daha mutsuz olabileceğini de tahmin edersin.
evlilik, ilişki durumları o kadar tuhaf ki.
etrafimda yaşı büyük olup bunu dert edenler (büyük derken 40 üstünü kastediyorum, 27 değil) ne zaman bu durumu kafaya takmaktan vazgeçerse çok mutlu ilişkiler yaşamaya başlıyorlar.
sanırım insan rahatlayıp oluruna bırakınca daha güzel tercihler yapıyor.
Sürekli çocuk konuları ya da eşinin ailesinden yakınmalar vs nadiren ben ve hayatımla alakalı konuşabiliyoruz. Sıkıldım zaten de başka kimse yok mecburum
Sizin adınıza sevindim. Evet ben de dua etmeyi severim çok da rahatlatıyor manevi olarak. Sadece inancım belki eksik. Mutluluğunuz daim olsunBenim duaya bakış açım biraz daha farklı. ortada bir problem varsa dua et problem cozulsun, problem yoksa dua etme seklinde düsünmüyorum.
Eşimle lise arkadaşıyız kendisi bana universitede açıldı ve açıldığı günden beri evlilikten bahsetti. Beni universite biter bitmez evlenmeye ikna eden de yine kendisi ki şimdi iyiki ikna etmis diyorum ama ben zaten benim talibim var evlenecegim kisi de belli ne gerek var dua etmeye diye dusunmedim. Hayırlısını istedim hayırlıysa bu evlilik olsun diye dua ettim evlenince anlasabilmek icin dua ettim simdi 5 yıllık evliyiz ve ben hala evliligimin huzuru icin çocuğum için dua ederim.
Ben nasip kısmete inanırım. Elinizden geleni yapın gerisini akısına bırakın. yaşınızda geçiyor felan değil siz bakmayın onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?