Yaş sancısı

Başta hiç takmazken de olmadı güzel şeyler gülüp dalga geçerken de farklı değildi ki durumum sizin ve evladınız için de hayırlısı olsun inşallah

insan hep kendinde olmayanı istiyor. mutsuzsa eğer onda olmayan şey mutlu edecek zannediyor. ben şu an senin yerinde olmak isterdim mesela, bekar, kariyer peşinde koşan biri olmak isterdim.
ama belki ben de o zaman mutluluğum için yanımda biri olsun diye hayal edecektim.

umarım aradığın, seveceğin, sana saygı ve sevgi duyacak biri çıkar karşına.

İnan ki değmez, eskiden üzüldüğümüz durumlarda benden daha büyük yada o konularda tecrübeli birileri sana dediğim gibi bana değmez dediklerinde sinir olurdum. Sanki o acılar hiç geçmeyecek, hep üzülecekmiş gibi hissediyor insan. Ama şuan düşünüyorum gerçekten haklılarmış. Eşimle sevgiliyken bile sorun ettiğim bazı konular şuan bana komik yada saçma geliyor, bir sene önceki düşüncelerimi bile bazen saçma buluyorum. Buna olgunlasmak yada tecrübe deniyor belki de . Size bunları diyenler de muhtemelen ciddi ilişkisi olmamış yada gerçekten hiç aşık olmamış kişiler. İnsan sevince ne yaş görüyor gözü ( abartılı bir yaş olmadıkça yani) ne de başka ince detayları. Senin biraz kendini dinlendirmeye ve farklı ortamlara ihtiyacın var. Maddi durumun varsa kursa falan yazıl, yeni arkadaşlıklar edin. Onlardan iyice uzaklaşınca kıymete binersin, bir şey yazarsa da yaş takıntısı olmayacak olgunluktakilerle arkadaşlık ediyorum dersin.

Uzun süreli ilişkisi olmuş canım aslında. Aşık da olmuş daha önce hatta bana bir an önce açılmak istemesinin sebebinin de bu olduğunu eskiden söylemediğinde kafasında büyüttüğünü ve çok acı çektiğini söyledi. Aşık olmaktan korkuyor belki yeniden bilmiyorum. Aslına bakarsan bana yaş konusunu hiç söylemedi hep iltifat ederdi çok iyi hissettirirdi. Sonra bu kadar önemli sınavı varken benle yeteri kadar ilgilenemeyeceğini vs söyledi tamam arkadaş kalalım dedim. Arkadaşçılık oynadığı süreçte başta iyiydi uzak durduk ama sonra kıskanmalar vs. Yaş mevzusu da hep beraber otururken bir kız arkadaş ablam artık evlensin ya yeter ne bekliyor sevgilisi istiyor o istemiyor dedi ben de niye kaç yaşında dedim kocaman ya 27 yaşında dedi bunu diyenin yaş 25 bu arada. Sonra masadaki erkek grubu da 28in son olduğuna karar kıldı. Masadaki başka kız arkadaş da kadının yaşı mı olur istesek kırk tane buluruz dedi sonra iyice ergen muhabbetine döndü.

Yaşlandın ? Çirkinleştin ? Henüz 27 yaşında ??
En güzel yaşlarını yaşıyorsun ne yaşlanması. Yüzünün tam oturduğu aynı zamanda gençlik ışıltısının hala taptaze durduğu yaşlar kıymetini bil. En genç en güzel çağlarındasın .

Amin çok sağolun
Evet sanırım insan olmayana özeniyor. Allah iç huzuru versin hepimize.

Belki de depresyon :)) yalnızlık zorluyor biraz pskolojimi bakalım inşallah dediğiniz gibi hissederek yaşayabilirim ben de :))

Bence tam ergen kafasında biri gibi, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı senle baktı ki olmuyor bu sefer çamur atma kısmına geçmiş. Kadının kadına yaptığını zaten kimse yapmıyor, kendimizi gömen kocaman yaa 27 yaşında diyen yine bizim hemcinslerimiz. O yüzden inan ki takma ne yapıyorsa yapsınlar. Şuan 30 oldum hafiften bir 30 sonrası büyük geliyor gözüme, sonra diyorum 18 lerdeyken de 20 li yaşlar büyük gelirdi oysa hiç büyük bir yaş değil. Aynı mantıkla 30 lar 40 lar bile artık gözüme hep güzel yaşlar gibi geliyor. İnsanın ruhu genç olsun, pozitif düşünmedikten sonra 18 olsak ne yazar

Ben sizin konularınızın tamamını okuyamıyorum, yine okuyamadım. Enerjim çekiliyor, çok karamsarsınız.
Şimdi daha çok bunalıma girmeyin ama ben sizi hep 35-37 civarı sanıyordum. Şimdi yaşınızı gördüm ve şok oldum.

Yahu 27 yaşın nesine bunalıma girdiniz?
Gencecik kadınsınız, neden bu arabesklik?
"28 yiş kidin için sin binci" diyen 5 iq'lu elemana niye kahkahayı basmadınız? Niye görüşmeye devam ediyorsunuz?
Adam sizinle yaşıt, sizi bunalıma sokuyor.

Ben sevgilimden büyüğüm. Şu kalıplardan bir çıkın önce.
Kendinizi sevmeyi öğrenmeniz lazım. Siz kendinizi sevmezseniz herkes ezer geçer, 3 kuruşluk adamların lafıyla bunalıma girersiniz böyle.

Konularım çok uzuyor biraz detaycıyım her şeyi anlatınca daha doğru yorumlar gelecek hissi ile yazıyorum da yazıyorum haklısınız.
Evet karamsarım ve bu son zamanlarda çok arttı ben de 40 gibi hissediyorum Terapiye başlayacağım önümüzdeki ay inşallah zaten. O adamı çıkardım hayatımdan zaten ne arayabiliyor ne mesaj kesin bir şekilde söyledim özür diledi sonra birkaç saat sonra teşebbüste bulundu saçma bir mesajla unutmuş numarası yaparak aradım daha kesin bir dille uyardımsanırım son zamanlarda kendim için yaptığım en iyi şey onu uzaklaştırmak oldu bir de kendi düşüncelerimi uzaklaştırırsam olacak

Son düzenleme:
Evli ve iki çocuklu olan 27 :)) yıprandığım halde ben bile genç hissediyorum yani bekar olsam ohoo :) 50 olmadan yaşlandım deme bi daha :)
Maşallah size :) yalnızlık psikolojisi sanırım bu bendeki. İşimde sosyal hayatımda ve karşı cinsle ilişkimde böyle histeyim. Hayırlısı bakalım 50 olunca belki genç hissederim :))

Seni dibe çeken insanlardan uzak dur 27 yaşımın sonlarına doğru evlendim evet yaşıtlarım evlenmiş boşanmış anne olmuş vsdi ama hiç yaşımı kafama takmadim takanlara da bulun siz dedim güldüm geçtim hayatta 3 şey kader derler biri de eş o insan ya vardır gelir seni zamanı gelince bulur ya da yoktur.Lutfen şu bahsettiğin kişiden uzak dur niyeti flörtlesmek zamanindan, duygularından çalıyor

Ben 30 yaşındayım. Hem daha bir kadın kadın hissediyorum hoşuma gidiyor hem de daha 20'lerin başındaymış gibi hissediyorum.
40 gibi hissedecek bir şey yok. Yaşadığınız yaşı sevin, yaş almayı sevin. Kaldı ki 40 da çok genç bir yaş.

Terapinin çok faydasını görürsünüz zaten ama sizi böyle aşağı çeken ve cahil cahil konuşan insanlardan her zaman uzak durun.
Böyle tiplerden sevgili de olmaz eş de olmaz, arkadaş bile olmaz.
Adam hem dengesiz hem cahil.

Evet 18in çok yaşlı olduğunu düşündüğüm zamanları ben de hatırlıyorum hatta üzülürdüm o yaştakilere ölecekler diye
belki de gerçekten dediğiniz gibidir biraz saçmalıyordu kıskandırmaya çalışıyordu ergenler gibi ama sonra itiraf ediyordu başka türlü ilgimi göremediğini anlayamadığını söylüyordu açıkça tanıyalım birbirimizi demedim hiç hatta araya arkadaş koyup öğrenmeye çalıştı umut var mı yulin biraz da olsun diye sordu arkadaş iyi biri gibi hani çok yoğun duygularım yok o eski flörtümde olan histe değilim ama tanıyorum dedim yalan söylemek istemedim. Arkadaşa sanırım fazla güvenmişim çünkü zaten geri çekilme taktiği uyguladığını ama benden tek bir adım olmadığını artık yorulduğunu açıkça söylüyordu ex flörtüm aramız limoniydi sonrasında da iyice bozuldu sen eskisini unutamadın yulin eskisini görünce şöylesin böylesin kafam karıştı sınavım var bu sırada belki önüne biri çıkar engel olamam bencil değilim bilmem ne dedi.Belki de gurur yaptı kendince ama sonrasında iletişime geçtiğimizde yine hazır değilim vs dedi. Bilmiyorum ki ne düşündü her hareketi değişik. O mu unutamadı eskisini diyorum ama bana öyle hevesliydi ki benim aklımda başkası olsa o kadar hevesli gidemem kimseye. Exe karşı tek hatam arkadaşa çok güvenip kıyas yapmam oldu çünkü sonradan farkettim ki o arkadaş hayata dümdüz bakıyor duyduğu şeyi dümdüz aktardı muhtemelen exin etkileneceğini düşünemedi belki. O yüzden tam olarak kızamıyorum da karşımdakine

Hem de okumuş cahil doğru diyorsunuz.

Belki öyle bilemiyorum çünkü aramız tamamen bozulmadan önce ortak arkadaş yulin azıcık umut var mı çocuğa karşı hissin vs diye sorunca düşünemeyip çok hissim var denemez ama tanımak istiyorum hani eski flörtümle daha yoğundu vs diye kıyaslama gafletinde bulundum. Ve herkes birbirini tanıyor malesef. O günden sonra bana sınav var ilgimi tam gösteremeyebilirim. Sen eskisini unutmadın aklımı kurcalıyor ben sınava çalışırken karşına biri çıkarsa engel olmak istemem vs dedi. Öyle bir şey yok dedim ama birkaç gün boyunca bambaşka şeylerle ben üzerine gittim ve arkadaş kalalım dedik. Onu da başaramadık çıkardım hayatımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…