Yok canım uzaklaştırdım konuşmayalım dedim hatta kendince saçmaladı iletişimi kesmemek için ama üst üste söyledim hatta en son biraz kızdım bile telefonda
Belirsizlik yoruyor insanı bahsettiğin kişi belli ki flörtözmüş haklısın canım .Bu kişi hep acelem yok diye geldi bana ama sonrasında öncelik işi oldu. Kendisi fazla sosyal bir tip benim onu kısıtlayacağım düşüncesi vs derken ayarları bozuldu benim de ayarlarımı bozuyordu hem buranın hem arkadaşlarımın desteği ile hayatımdan çıkardım. Baya zamandır görmüyorum haftaya yine yakın yerlerde olcaz görür müyüm bilmem. Görsem selam dahi vermiyorum. Selam vermeli miyim bilemiyorum çünküBen böylesi erkeklerden hiç ama hiç hoşlanmıyorum. Böyle ne istediğini bilmeyen kişilerin benden hoşlandığını sezinlesem bile hiç oralı olmuyorum. Benim için önemli olan karşıdakinin duygularını açıkça ifade edebilmesi ve arkasında durması.
Biri bana karşı duyguları varmış gibi bazı davranışlarda bulunuyordu. Bu davranışları kendisine sevgili yaptıktan sonra bile devam etti. Ben görmezden gelip ben yanlış anlıyorumdur diye düşünmeye çalışırken etrafımdaki kişiler bana bu senden hoşlanıyor demeye başlamıştı. Ben o anlık sustursam bile kişi rahat durmadığı için ara ara bana bir şeyler diyorlardı. Ortamımız iki sene sonra değişti de ben de bu durumdan kurtulmuştum.
Belirsizlik yoruyor insanı bahsettiğin kişi belli ki flörtözmüş haklısın canım .Bu kişi hep acelem yok diye geldi bana ama sonrasında öncelik işi oldu. Kendisi fazla sosyal bir tip benim onu kısıtlayacağım düşüncesi vs derken ayarları bozuldu benim de ayarlarımı bozuyordu hem buranın hem arkadaşlarımın desteği ile hayatımdan çıkardım. Baya zamandır görmüyorum haftaya yine yakın yerlerde olcaz görür müyüm bilmem. Görsem selam dahi vermiyorum. Selam vermeli miyim bilemiyorum çünkü
Ben 54 yaşındayım ve kendimi senin kadar yaşlı hissetmiyorum. Bi kendine gel lütfen!Kızlar iyi geceler inanın konu açmak istemiyordum ama düşüncelerimi belki siz toparlamama yardımcı olursunuz.
Yine uykusuz saçmasapan dönemler yaşıyorum. Takıldığım içten içe çok istediğim bir şey var. Karşılıklı aşk , sevgi vs vs bir ilişkiyi ilişki yapan ne varsa onlar işte. Ama olmuyor. Çok isteyerek gelen yoruluyor ya da amacı başka oluyor ya da ilişkiye hazır olmuyor işine yoğunlaşacağını söyleyip yine aklımı karıştıracak şeyler yapıyor. Her neyse olmuyor yani. Dışardan çok kısmetli görünüyorum ama tam birine tamam diyecekken bozulan işlerden yoruldum psikolojim sağlam değil artık.
Yaşım 27 bugüne dek flörtlerim oldu sadece.
Yaşlandın çirkinleştin artık bitti yulin boşver kariyer yap diyor mantığım ama içten içe vazgeçemiyorum hayatımda birisi olsun istiyorum.
Son flörtüm işiyle alakalı önemli sebeplerle ve hazır olmadığı gerekçesi ile doğru insansın ama yanlış zaman gibi saçma sapan konuşma yaptı tamam arkadaş kalalım dedim ama sonra arkadaş kalamadı hem kıskanmalara devam etti bir yandan da 28 yaş kadın için son bence diye bir cümle kurdu diğer erkek arkadaşla birlikte çok gururuma dokundu.
Ha bunu söyledikten 2 gün sonra benle başbaşa kalmak için bin takla atan o değil miydi yine oydu. Arabayla bırakcam bahanesi ile sevgililerin sarhoşların gittiği deniz kenarında bir yere götüren sonraki günlere başbaşa gezme planları yapan sonra ay unuttum senden de ses çıkmıyor hiç diyen, grup planına ben gelmeyince tekrar tekrar çağıran ,buluşmalara ben varım diye geldiğini itiraf eden hayatımı sorgulayan benle olmaktan hoşlandığını ama önündeki süreçten dolayı olmadığını söyleyen hep oydu.
Açıkça ben birbirimizi yedekler gibi davranmaya karşıyım öyle biri değilsin biliyorum kafamı karıştırma dedim kendisi ilişki sorumluluğuna hazır olmadığı için kaptıramadığını olduğu şehirde zaten benden iyisini bulamayacağını benim olduğum bir yerde sadece as olabileceğimi ama odaklanması gereken şeyler olduğunu ve hazır hissetmediğini söyledi. Benden özür diledi arkadaş kalmaya çalışıyorum deniyorum ama haddimi aştım demek yine diye. Sonra yine aradı öylesine olmuş gibi vs vs . Kafası gidik mi anlamadım. Ama benim kafa iyice gitti sayesinde.
Yaşım mı sorun diyorum artık beynim error veriyor beni isteyen oydu aynı yaştayız diyorum sonra.
Yine uzun uzun içimi döktüm kusura bakmayın yaş krizi kötü bir şeymiş kızlar çok kötü hissediyorum eskiden gülerdim bunlara inanın boş gelirdi. Kısmetim mi bağlı dua mı edeyim bırakayım mı tümden bilmiyorum ki çünkü nasip kısmet demek avuntu gibi geliyor ama çözemiyorum da.
“Senin gibi biri ile olsam çok mutlu olacağıma eminim her şeyin tastamam her şeyin çok güzel maşallah bla bla keşke başka zaman tanışsaydık seninle şu an çok stresim var ilişki sorumluluğuna hazır hissetmiyorum vs vs “bunları demişti yani daha konuşmam onunla çünkü kafamı karıştırıp bırakacak onun işlerini beklemem onun işine geliyor kendisi bunu açıkça dedi beklemen işime gelir diye. Daha dengeli biri olsa ,yılların ilişkisi olsa ya da ona karşı büyük hislerim olsa beklerdim ama böyle haketmiyor. Gelip gidip aklımı bulandırıp bekleme süremi uzatıyor belki ama daha kestim benim için kesin bir dildi son konuşmam. Sadece kendime güven sorunum olduğu için sanırım bu psikolojiye girdim. Onu da terapi ile aşacağım inşallahYani hem seninle olmak istiyor ama bağlanma korkusu ve kısıtlanma korkusu yüzünden kendinden uzaklaştırıyor. Hayatında tek bir kişi olsun da istemiyor olabilir. Senin adam tam bir kafa karışıklığı. Mümkün olduğunca kendisini görmemeye çalış ama şöyle bir tavsiyem olacak sana, eğer adam akıllı konuşmadıysan bunu yap. Temiz bir bitiş olması önemli, sonra aklında kalmasın bu kişi. Hani yıllar sonra acaba ben şöyle yapsaydım birlikte olur muyuz gibi düşünceler seni yoklamasın.
Evlilikten ziyade hayatı paylaşabileceğim güvenebileceğim seveceğim sevileceğim biri olsun istiyorum. O kişi sevgilim değil kestim zaten iletişimi kafa karışıklığıyla onu başbaşa bıraktım :) umarım çözersin kendine iyi bak dedim bitirdim :)) bakalım inşallah hayırlı birisi varsa çıkar karşıma çıkmayacaksa da kariyerime giderim bir şekildeKlasik olacak ama Kısmet dediğin öyle yaşa başa bakmaz arkadaşm. herşeyin bir zamanı var. hiç ummadiğin anda bulur seni.inançlı olmalisin.ben bu yaş takıntısını da hiç anlamiyorum.ne varmşmş yaşında.önemli olan hayırlı kişiye denk gelmen.bunun için dua etmelisin sadece.o sevgilin de bana dengesiz geldi kusura bakma. aynı öyle bir tip arkadaşımın sevgilisi vardı. saçma sapan bahanelerle kızı oyaladı durdu sonra gitti başkasıyla aldatti kizi meğer görüştüğü başkası da varmş.sen kendine odaklan hayatini yaşamaya bak.gerçekten yaninda olmak isteyen ne yapar eder seninle olur.inan bana bu günlerini böyle ahla vahla ziyan ettiğin için çok pişman olacaksın.evlenenler çok mu mutlu sanki.şuan skıntın birken evlenince katlanacak.etrafindaki mutlu aile pozu verenlere aldanma
Maşallah size :) Dışardan ben de çok neşeli görünüyorum hatta bu enerji nerden geliyor diye bazen yüzüme bazen arkamdan söyledikleri oldu. Ama işte içten içe çok yalnızlık çekiyorum pek kimseye belli etmemeye çalışıyorum burda hep içimi döküyorum :) gönlüme göre hayırlı biri çıksa onunla yaşasam neşemi de üzüntümü de gezsem tozsam beraber hayatın tadını çıkarsam bunun hayalini kuruyorum ben de38 yaşındayım.
Çocukça fikirlerim,tavırlarım,taşkınlıklarım hiç bitmedi. Çevrem,nerdeyse 40’ıma geldiğimi halen basamak çıkarken neden deliler gibi koştuğumu,benim yaşımdaki kadınların orta yaş statüsü ve sendromuna girmemiz gerektiğini,her gün bir yerimizde bir ağrı olmamasının çok büyük bir artı olduğunu,piknikte çocuk gibi koşacağıma azcık oturup dinlenmem gerektiğini,deli gibi bisiklete ve motosiklete binmek için içim giderken,bu yaştan sonra olmayacağını söyleyen insanlarla dolu inanın.Ama umrumda değil. Hissettiğim yaşım daha çook şeyler yapmama müsait.Çocuklarım,kimse senin gibi değil annemm,sen hep böyle kal diyor. Ben ömrüm varsa bir 15-20 yıl daha böyle takılacağım. 27 yaş çook güzel bir yaş. Her şeye start vererek o yaşı yaşamaya başlayabilirsiniz. ❤
“Senin gibi biri ile olsam çok mutlu olacağıma eminim her şeyin tastamam her şeyin çok güzel maşallah bla bla keşke başka zaman tanışsaydık seninle şu an çok stresim var ilişki sorumluluğuna hazır hissetmiyorum vs vs “bunları demişti yani daha konuşmam onunla çünkü kafamı karıştırıp bırakacak onun işlerini beklemem onun işine geliyor kendisi bunu açıkça dedi beklemen işime gelir diye. Daha dengeli biri olsa ,yılların ilişkisi olsa ya da ona karşı büyük hislerim olsa beklerdim ama böyle haketmiyor. Gelip gidip aklımı bulandırıp bekleme süremi uzatıyor belki ama daha kestim benim için kesin bir dildi son konuşmam. Sadece kendime güven sorunum olduğu için sanırım bu psikolojiye girdim. Onu da terapi ile aşacağım inşallah
Ne güzel inşallah senin gibi güçlü ve dipdiri hissederim :) bu konuyu açtıktan sonra bile daha iyi hissettim zaten üzerime çok yük olmuş meğer bu yaş mevzusu:))Yaş almak şahane bir şey bi' kere! 20'li yaşlarıma hiç de dönmek istemezdim :) Kolay lokma olmamak, kendi yaşam alanını yaratmak şahane şeyler. Güçlü ve dipdiri hissettiriyor. Ben 30'lara bayıldım, sen de sık dişini az kaldı :))
Öyle yapcam inşallah :)arkadaşım ye iç gez keyfine bak
Amin canım Allah hepimize hayırlı kaderler yazsınBeyfendi bariz saçmalamış. Eğer bir erkek bir kadını istiyorsa böyle bahaneler ardına saklanmaz. Son konuşmanı yaptıysan o zaman bu defter senin için kapanmıştır. Kendine olan güvenini mutlaka kazanmalısın. Hakkında dilerim hayırlısı olur ve gönlüne göre birini bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?