Yaş sancısı

Anacım senin bu halinden ben yoruldum gelen nasıl yorulmasın.
Şöyle yakınımda olsan tutup seni sarsmak istiyorum.

Anacım senin bu halinden ben yoruldum gelen nasıl yorulmasın.
Şöyle yakınımda olsan tutup seni sarsmak istiyorum.
Dışarıya fazla enerjili görünen bir insanım ben aslında? İçimde yaşıyorum bu hisleri bir de buraya yazıyorum.Gelene asla mutsuzluk hissettirmedim tam tersi şeyler duydum hatta hep esprili neşeli gezmeyi seven vs vs. Bazen böyle içimi dökmek istiyorum sadece faydalı olacağına inandığım için.

27 yasında bu kadar karamsarlık nedir sizde denginiz birini bulutsunuz otuzlu yaşlarda biri mesela bende düşünceniz doğru değil siz önünüze bakın mutlaka doğru insan çıkacaktır

O adam kalmadı hayatımda bir daha girmesine de izin vermemem lazım bu sığlığını unutmayıp.

Amin hepimizin karşısına iyi insanlar çıksın inşallah çok sağolun

Seni o kdr iyi anlıyorum ki.. Ben 30 um, önce 23 ümde dediler daha zamanı vardır sonra 27 şimdide 30... Nasipimiz yoksa olmucak işte. Hiç beğenilmesem karşı tarafdan ışık görmesem üzülmem ama hayal kırıklığı insanı yıkıyorrr

İnanın bu düşünce yapısı yoktu üst üste birkaç ortam etkiledi galiba. Evet sığlarmış gerçekten
Yaş sabit bir kavram degil 30 yas gec bir yaş degil evlenmek icin 40 t0 60 her yasta evlilik.mumkun aşkta mumkun
Öyle bisi olsaydi insanlar 2.3. evliliklerini filan yapmazdi

Evet öyle şükredecek çok şey var tabiki beni zorlayan yalnızlık psikolojisi ve umutsuzluk. Her anlamda yalnız hissediyorum evlilik olayı zaten beni korkutan bir şey sadece sevgiye layık birini istiyorum hayatıma.

Anlıyorum birinin sevgisini desteğini hissetmek çok güzel birşey ve bazen o eksikliği hissediyorsun. Umarım kendine göre biri karşına çıkar, geç kalmadığını söylemek isterim

seven insan din dil ırk renk yaş ekonomi kültür eğitim hatta cinsiyet gözetmez
bahanelere kanmayın kandırılmayın

Evet insanı yoran hayal kırıkları oluyor gerçekten. Elbette herkesin yorumu değerli fakat yalnızlık duygusunu evli bir insanın anlaması çok mümkün değil biz de onları ne kadar istesek de tam olarak anlayamayız sadece anladığımızı zannederiz . İnşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için canım.

27 yas nedirki daha cok gencsiniz.Oncelikle bu psikolojiden kurtulun.
Illa evlenmek icin hayatinizda biri olsun diye kendinizi kasmayin.Sonra sirf bisey yasamak icin yanlis insanlarla olursunuz bu daha zor bol bol.dua edin hakkinizda en hayirlisi neyse onu dileyin.

Güzelim bu kafayı değiştir lütfen bunları yaşamış ablan olarak bu insanın kendisine yapacağı en zararlı şey inan sosyal medyada bi kız var youtver isim vermek istemiyorum 27 yaşında sanırsın 20 yaşında hayatın tadını bir güzel çıkarıyor anlatamam ben 27 yaşında son virajı dönen at muamelesi yapardım kendime sanki evlilik yarışta kim kazanacak mantık buydu şimdi ki aklım olsa hiç takmazdım gamlı baykuş gibi yaşadım resmen sonuç ta giden yıllar geri gelmiyor eş adayını boş ver ne istediğini bilmeyen tiplerden bir cacık olmaz bak üzülme gül hayaymtini yasa duanı eksik etme yer yok duayla duruyor unutma Allah tez vakitte hayırlı kapılar açsın

Bu durumda ben 33 yaşına gireceğim diye öleyim mi? Ben yaşımı sorun etmek yerine hayatımı yaşıyorum. Olmayınca olmuyor, zorlamanın manası yok. Olursa da olur olmasa da olur diyorum, nasip kısmet bu işler. Kendinizi strese sokmayın bu kadar. Arkadaşın herhalde kafası gidik, sizle de olamıyor sizsiz de ama bu yaşınızdan dolayı bir durum değil tamamiyle onun kendi kararsızlığı ve saygısızlığı.

Hem yaşınızda ne var. Benden altı yaş küçüksünüz İnanın ben bazen kaç yaşındayım diye düşünüyorum, aklıma gelmiyor çünkü :) Siz de takmayın derim yaşınızı. Zamanı geldiğinde istedikleriniz olur diye düşünün.

İnanın evlilik değil yalnızlık hissi beni üzen. Amin inşallah çok teşekkür ediyorum

Evet muhtemelen dengesizliği beni böyle yaptı hassaslaştım yoksa ben de bu konulara güler geçerdim aslında. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Evet muhtemelen dengesizliği beni böyle yaptı hassaslaştım yoksa ben de bu konulara güler geçerdim aslında. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Böyle dengesizleri kendi iyiliğiniz için hayatınızdan uzak tutun. Muhtemelen hoşlandığınız için bir beklenti içindesiniz ve bu yüzden tam olarak karşı tarafı kendinizden uzaklaştıramıyorsunuz. Bu durum ama sizi böylesi hassaslaştırdıysa bir de ileriyi düşünün.

Yok canım uzaklaştırdım konuşmayalım dedim hatta kendince saçmaladı iletişimi kesmemek için ama üst üste söyledim hatta en son biraz kızdım bile telefonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…