ben de sizin gibi düşününce şimdi çok haklısınız . biraz kötü geldi kulağa gerçektensöyle bi düsündüm siz 38 olunca beyfendi 52 olacak hmm benim icin sorun olurdu.
Bir süre denemek istediğini fakat bunun sadece bir deneme olduğunu, anlaşabildiğiniz takdirde sürdüreceğinizi ile getirirsiniz. Ya daa sadece bir gün arkadaşınızla beraber buluşun ve üçünüz biraz vakit geçirin zaten az çok belli eder kendiniyaşını gösteriyor biraz yani kır saçlı aslında fit biri ama ne bileyim ben de zamanında 6 aylık bir evlilik yaşadm tereddüt ediyorum sorun çıksın istemiyorum
Tanımadan, oturup konuşmadan bilemezsiniz ki olup olmayacağını. Denemekte fayda var, hemen sevgili moduna girmeyin. Arkadaş olarak tanıyın birbirinizi öncelikle.evet haklısınız. ben tanımak isterim ama yaştan korkuyorum olgun biri olsun istedim hayatımda ama nedense şimdi korktum. daha önce evlenip ayrıldım 6 ay bir evlilik sürmüştü benim sanırım ondan korkuyorum tekrar bir sorun yaşamamak için.
o da almanyada bir evlilik yapmış zamanında ama doğru düzgün bir bilgiye sahip değilim oturup konuşamadık bile.
ben de sizin gibi düşününce şimdi çok haklısınız . biraz kötü geldi kulağa gerçekten
Belki dış görünüşü önemsemiyordur, belki o adamın tavrı tarzı odur, genç görünmek içşn giyinmiyordur öyle şeyleri.Daha öncede yazdım yine yazacağım bir kadın olarak en güzel çağlarında olduğunda karşındaki erkek 50liye merdiven dayamış olacak. fit olsun spor yapsın ne fayda, botoks mu yaptıracak her sene. Bana çok itici geliyor bu tür müdahaleler mesela. bir de mesela yaşı geçkin olup genç takılmaya çalışan erkekler de itici geliyor. Yaşını yaşamalı insan. Deri ceketler, saçlar jöleli, ama gıdık sarkmış. Geleceği düşün bence. sana uyuyorsa neden olmasın tanırsın.
Sevgi, aşk hikaye hepsi gelir geçer bence. Ben istemem yanımda kendini bana uydurmaya çalışan bunun için de ben gencim triplerine giren birini. Dediğim gibi konu sahibi isterse denesin, herkesin kendi tercihi. Ben tercih etmezdim.Belki dış görünüşü önemsemiyordur, belki o adamın tavrı tarzı odur, genç görünmek içşn giyinmiyordur öyle şeyleri.
Hem insan sevdiği adamın sarkan gıdısını da sever, ağarmış saçlarını da.
Sevgi hikaye diyen bir insanın bu hayatta tutunacak hiç bir şeyi, mutlu olacak nedeni kalmamıştır bence. Duygusal ya da romantik bir insan olmamama rağmen böyle düşünüyorum. o yüzden size söyleyecek bir şeyim kalmadı sanırım.Sevgi, aşk hikaye hepsi gelir geçer bence. Ben istemem yanımda kendini bana uydurmaya çalışan bunun için de ben gencim triplerine giren birini. Dediğim gibi konu sahibi isterse denesin, herkesin kendi tercihi. Ben tercih etmezdim.
Olabilir senin görüşün.Sevgi hikaye diyen bir insanın bu hayatta tutunacak hiç bir şeyi, mutlu olacak nedeni kalmamıştır bence. Duygusal ya da romantik bir insan olmamama rağmen böyle düşünüyorum. o yüzden size söyleyecek bir şeyim kalmadı sanırım.
merhaba arkadaşlar.
yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın annesi ameliyat olmuştu ben de onu ziyarete gittim. orada annesinin yeğeni de geldi ziyarete. ayak üstü sohbetimiz oldu. sonra duydum ki beni met etmişler bu yeğene arkadaşımın annesi. çok iyi bır kız demiş falan.
bu adam da zaten beni görünce ilgisi olmuş . konuşmuşlar yani kendi aralarında ben gittikten sonra. bana da bunu arkadaşım söyledi. işte bu adam benimle görüşmek istiyor arkadşıma söylemiş. üçümüz beraber bir yere gidelim oturalım gezelim falan demiş.
benim de o hastanede gördüğüm zaman aa ne kadar hoş biri diye içimden geçirip düşünmüştüm . ama ihtimal vermiyordum böyle benden sonra konuşacaklarına.
esas mesele 38 yaşında kendisi ben de 24 . tamam tanımaya başlıycaz ama ben nedense ön yargılı davranıyorum yaşından ötürü . yaş problem olabilir mi acaba sizin fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?