yaş sorun olur mu?

yaşını gösteriyor biraz yani kır saçlı aslında fit biri ama ne bileyim ben de zamanında 6 aylık bir evlilik yaşadm tereddüt ediyorum sorun çıksın istemiyorum
Bir süre denemek istediğini fakat bunun sadece bir deneme olduğunu, anlaşabildiğiniz takdirde sürdüreceğinizi ile getirirsiniz. Ya daa sadece bir gün arkadaşınızla beraber buluşun ve üçünüz biraz vakit geçirin zaten az çok belli eder kendini

Tanımadan, oturup konuşmadan bilemezsiniz ki olup olmayacağını. Denemekte fayda var, hemen sevgili moduna girmeyin. Arkadaş olarak tanıyın birbirinizi öncelikle.

Daha öncede yazdım yine yazacağım bir kadın olarak en güzel çağlarında olduğunda karşındaki erkek 50liye merdiven dayamış olacak. fit olsun spor yapsın ne fayda, botoks mu yaptıracak her sene. Bana çok itici geliyor bu tür müdahaleler mesela. bir de mesela yaşı geçkin olup genç takılmaya çalışan erkekler de itici geliyor. Yaşını yaşamalı insan. Deri ceketler, saçlar jöleli, ama gıdık sarkmış. Geleceği düşün bence. sana uyuyorsa neden olmasın tanırsın.

ben de sizin gibi düşününce şimdi çok haklısınız . biraz kötü geldi kulağa gerçekten

kusura bakmayin ama niye böyle düsündüm bende bilmiyorum.
yani annemle benim aramda 19 yas var babamlada 23
sizden 14 yas büyük yani bi 4 yas falan daha olsa 18 de baba olsa yani ne bileyim babam bile olabilir diye düsündüm
yine abarttim sanirim :) karisik oldu

14 yaş hımmmm bence senin bileceğin bir şey bu.
Yani ben olgunum 38 yaşındaki adamı taşırım yanında ağır abla olurum, çocukça hareketlerde bulunmam, şımarmam, ciddi olurum, ondan fazla beklentiler içine girmem diyorsan bu iş olur neden olmasın...
38 yaşındaki bir adam ununu elemiş eleğini aşmıştır artık. Daha ağırdır bir çok şeyi tatmış ve hayattan beklentileri farklılaşmıştır. Biz eşimle ben 28 o ise 30 iken evlendik. Yedik içtik gezdik tozduk ama yaş ilerledi çoluk çocuk derken duruduk. şimdi o da ben de eskisi gibi değiliz.

Belki dış görünüşü önemsemiyordur, belki o adamın tavrı tarzı odur, genç görünmek içşn giyinmiyordur öyle şeyleri.
Hem insan sevdiği adamın sarkan gıdısını da sever, ağarmış saçlarını da.

yaşına göre olgun bi kızsan olur hatta cuk oturur..erkekler klişe olacak belki ama gerçekten çok geç olgunlaşıyorlar..kayınvalidemin bir lafı vardı; varırsan yiğidin gencine hergün gönlün incine, varırsan yiğidin kartına oturursun bağrına..hakkında hayırlısı olsun bi tanışıp görüşmekte fayda var

Sevgi, aşk hikaye hepsi gelir geçer bence. Ben istemem yanımda kendini bana uydurmaya çalışan bunun için de ben gencim triplerine giren birini. Dediğim gibi konu sahibi isterse denesin, herkesin kendi tercihi. Ben tercih etmezdim.

çok fazla bencede,
pek çok arkadaşın dediği gibi sen 36 yaşında kadınlığın zirvesinde iken adam 50 olmuş olcak..
beklentileriniz uymayacak, olaylara yaklaşımlarınız uymayacak..
belki sen gezelim tozalım görmediğimiz yerleri beraber keşfedelim kafası yaşarken;
adam diz ağrılarına, erken uyuklamalara başlamış olcak..
ne gerek varki bariz kuşak farkına..
daha kimler kimler çıkar karşına.. beraber yaşlanırsın

Sevgi hikaye diyen bir insanın bu hayatta tutunacak hiç bir şeyi, mutlu olacak nedeni kalmamıştır bence. Duygusal ya da romantik bir insan olmamama rağmen böyle düşünüyorum. o yüzden size söyleyecek bir şeyim kalmadı sanırım.

Olabilir senin görüşün.

14 yaş fazla değil mi biraz?
Neden evlenmemiş bu yaşa kadar, hoş adammış madem...ne iş yapıyor
Bence sorun olabilir

her zaman soyleyeceğim gibi, aşk evliliği olsa neyse.
mantık evliliği gibi bir şey bu.
14 yaş farkının neresinde mantık var peki?
hiç bulaşmayın.

Cıks olmaz herhalde yaaa sen 25 o 30 olsa tamam diyeceğim ama yok ... Yine de sen bilirsin tabi ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…