Helal valla, süper yapmışsın!İlk esimden bosandigimda beni isteyen biri vardi 12 yas fark vardi aramizda tabi o zaman goze batmiyordu cok hos gorunuyordu ama yinede istemedim gecen otobuste denk geldim anam Allahtan olmamis yani adam acayip cökmüs saclar dökülmüs gerci ben yine ayari tutturamadim kendimden 5 yas kucuk biriyle evlendim ama ona bayiliyorum en azindan gozumun önünde fiziken olgunlasiyor:))
Yalniz adamin ruhuyla yasamayacak arkadas, bedeniyle yasayacak. (Anladiniz yaniCanım benim ruh yaşta değil ki içte :) Eğer iyi anlaşırsanız kafa yapılarınız uyar ortak noktalarınız fazla olursa gül gibide geçinip gidersiniz pekalaa :) ama tabii yanında çok büyük durmaması da önemli bir kriter.
Yalniz adamin ruhuyla yasamayacak arkadas, bedeniyle yasayacak. (Anladiniz yani
Recep ivedik der ki" ruh güzelligi önemli lakin ruhlar aleminde yasamadigimiza gore, kaporta da gerek
merhaba arkadaşlar.
yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın annesi ameliyat olmuştu ben de onu ziyarete gittim. orada annesinin yeğeni de geldi ziyarete. ayak üstü sohbetimiz oldu. sonra duydum ki beni met etmişler bu yeğene arkadaşımın annesi. çok iyi bır kız demiş falan.
bu adam da zaten beni görünce ilgisi olmuş . konuşmuşlar yani kendi aralarında ben gittikten sonra. bana da bunu arkadaşım söyledi. işte bu adam benimle görüşmek istiyor arkadşıma söylemiş. üçümüz beraber bir yere gidelim oturalım gezelim falan demiş.
benim de o hastanede gördüğüm zaman aa ne kadar hoş biri diye içimden geçirip düşünmüştüm . ama ihtimal vermiyordum böyle benden sonra konuşacaklarına.
esas mesele 38 yaşında kendisi ben de 24 . tamam tanımaya başlıycaz ama ben nedense ön yargılı davranıyorum yaşından ötürü . yaş problem olabilir mi acaba sizin fikriniz nedir?
Çoook tesekkür ederim:)aynen valla kadın olgunlastıkca güzellesiyor bana göre neden kendilerine erken çöker yaftası yapıstırılmıs anlamıyorum size kesinlikle katiliyorumHelal valla, süper yapmışsın!Mutluluklar dilerim.
Kadın erken çöküyor, erkek dediğin zaten geç olgunlaşıyor yorumlarına bitiyorum. Türk kadını olarak amma eziklik var bizde. Hadi senden büyüğünü küçüğünü seversin, sevdim der noktayı koyarsın da, böyle genellemeler yapmak nasıl bir yetiştirilmenin sonucu?
Asıl mantıken kadının olgunu, erkeğin genci iyidir. Kadın kadınlığını yaşla tanıyor, erkek dediğin ise yaşla yitiriyor.
Canım ben 22 yaşındayım eşim 35 36 olcak ekimde. Ama biz çok iyi anlaşıyoruz erkekler bilimsel olarakta 33 yaşından sonra tam anlamıyla oturuyolarmış bence evlilik düşünüyosan degerlendir yaş farkını dert etmemerhaba arkadaşlar.
yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın annesi ameliyat olmuştu ben de onu ziyarete gittim. orada annesinin yeğeni de geldi ziyarete. ayak üstü sohbetimiz oldu. sonra duydum ki beni met etmişler bu yeğene arkadaşımın annesi. çok iyi bır kız demiş falan.
bu adam da zaten beni görünce ilgisi olmuş . konuşmuşlar yani kendi aralarında ben gittikten sonra. bana da bunu arkadaşım söyledi. işte bu adam benimle görüşmek istiyor arkadşıma söylemiş. üçümüz beraber bir yere gidelim oturalım gezelim falan demiş.
benim de o hastanede gördüğüm zaman aa ne kadar hoş biri diye içimden geçirip düşünmüştüm . ama ihtimal vermiyordum böyle benden sonra konuşacaklarına.
esas mesele 38 yaşında kendisi ben de 24 . tamam tanımaya başlıycaz ama ben nedense ön yargılı davranıyorum yaşından ötürü . yaş problem olabilir mi acaba sizin fikriniz nedir?
Kafan uyuştuktan sonra yaş sorun olmaz bizim 30 yaş var
Oluyor 3 yildir kusursuz denebilecek bir iliski yasiyorum cok sukur ben ruh ikizimi buldum kim ne der orasi beni ilgilendirmez seni de ilgilendirmesin herkesin kendi secimi ve hayatiben sırf 24 yaş büyük diye birini yolladım.. yaş konusu çok sorundu bizim ailede kimse bilmese de asla kabul çıkmazdı. cesaret bile edemedim böyle bişeye. ileride olmaz diye bıraktım. gerçekten oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?