yaş sorun olur mu?

Helal valla, süper yapmışsın! Mutluluklar dilerim.

Kadın erken çöküyor, erkek dediğin zaten geç olgunlaşıyor yorumlarına bitiyorum. Türk kadını olarak amma eziklik var bizde. Hadi senden büyüğünü küçüğünü seversin, sevdim der noktayı koyarsın da, böyle genellemeler yapmak nasıl bir yetiştirilmenin sonucu?
Asıl mantıken kadının olgunu, erkeğin genci iyidir. Kadın kadınlığını yaşla tanıyor, erkek dediğin ise yaşla yitiriyor.

14 yas cok fazla..
sen 35 oldugunda adam 50 yasinda olcak..

38 de çok be.. Bence önyargında haklısın.. Tamam kafa uyuşması diye bişi var ama adamıb enerjik halleri 4-5 seneye biticek..

kiz arkadasimin sevgilisi 41 kendisi 27 ama adam cok fit 30 anca dersin bakimli yakisikli kendine bakan vs ama ne biliyim tercih meselesi ...., bence herkez dengini bulmali yoksa olmuuyoor , her konuda bence o denge tutulmali ,

Kafan uyuştuktan sonra yaş sorun olmaz bizim 30 yaş var

Yalniz adamin ruhuyla yasamayacak arkadas, bedeniyle yasayacak. (Anladiniz yani

Recep ivedik der ki" ruh güzelligi önemli lakin ruhlar aleminde yasamadigimiza gore, kaporta da gerek

Yalniz adamin ruhuyla yasamayacak arkadas, bedeniyle yasayacak. (Anladiniz yani

Recep ivedik der ki" ruh güzelligi önemli lakin ruhlar aleminde yasamadigimiza gore, kaporta da gerek

Tatlım bende zaten yaninda buyuk durmamasi da onemli bir kriter dedim :) hani olur 40 yasnda ama 30 gibi durur o ayri ama iyi anlasirsin ve gercekten yasini belli eder o biraz olmaz iste :)) benim amcamla yengem arasinda 20 yas var ama aralarinda ki farki goremezsin yani ve cok severek evlendiler cokta guzel geciniyorlar masallah :)

bayağı yaş farkı var canım senin için sorun olur çocuğunuz olsa anne 40 yaşında olunca baba 54 olacak kötü birşey bence

bu yaşına dek bekleyip neden 14 yaş küçüğüne göz dikmiş ilginç arada büyük bir aşk da yok
taze çıtır ,karım bakire olsun olayı olabilir

38 yasinda bir adam yaşlı degil hatta gayet de cekici olabilir bakimliysa, kilosuna dis gorunusune ozen gosteriyorsa. Amma uzun vadeli dusunulecekse sizin yas 24, bi 10 sene sonra siz 34 yasinda genc ve guzel bir kadinken, esinizin 48 yasinda (nerdeyse 50) bir adam olacagini hesaba katiyor musunuz?

33 yasindayim, 50 yasinda bir adama ancak amca derim, kadin erken cokuyor falan kismina da katilmiyorum, esim benden 3 yas buyuk, 10 yas buyuk saniyorlar. Artik kadinlar kozmetikle, sporla, bakimla, makyajla yillarca genc kaliyorlar

Sorun olmaz. Olgun erkek iyidir
Nerde ne yenir ne içilir bilir, nasıl davranacagini bilir. Muhabbeti derindir.

Bakimliysa amcaya falan da dönüşmez. Burda sana "zamanla ereksiyon sorunu yaşar" demeye çalışanlar var. Valla adamına bağlı. Spor yapan kendine dikkat eden biriyse pek cok anlamda bişey olmaz.(Ayrıca sanki herkes çılgınlar gibi seks hayatı varmış gibi yazmış... okuyoruz işte buraya gelip de cinsel hayatımız bitti diye ağlayanları)

Ayrıca onemli olan senin duyguların. Aşıksan zaten mesele yok.

Bir de bu adam aşırı zengin olsaydi, emin ol yurdum kezbanları sana kaçırma derlerdi. yaşı o zaman önemli olmazdı.

Şimdi ikiniz de sağlıklısınız.Kime ne zaman ne olacağı tabi ki Allah'ın takdirinde o ayrı ama her şeyin yolunda gittiğini varsayarsak
ilerleyen zamanlarda sorun olabilir.

Daha cok kiymet verir el ustunde tutar seni. Eger bakimli kendine ozenen bi insansa farkedilmez. Sen herzman yaninda citir olursun. Onemli olan kafanin uyusmasi anlasabilcekmisin ona bak

Çoook tesekkür ederim:)aynen valla kadın olgunlastıkca güzellesiyor bana göre neden kendilerine erken çöker yaftası yapıstırılmıs anlamıyorum size kesinlikle katiliyorum

Canım ben 22 yaşındayım eşim 35 36 olcak ekimde. Ama biz çok iyi anlaşıyoruz erkekler bilimsel olarakta 33 yaşından sonra tam anlamıyla oturuyolarmış bence evlilik düşünüyosan degerlendir yaş farkını dert etme

Kafan uyuştuktan sonra yaş sorun olmaz bizim 30 yaş var

ben sırf 24 yaş büyük diye birini yolladım.. yaş konusu çok sorundu bizim ailede kimse bilmese de asla kabul çıkmazdı. cesaret bile edemedim böyle bişeye. ileride olmaz diye bıraktım. gerçekten oluyor mu?

davranışlarına bak sadece tatlım. yaşın önemi yoktur bence.

Ben olsam hiç tanışmam.hadi normal arkadaş olsa idiniz ve zamanla birbirinizden etkilenseydiniz tamam olurdu ama sırf biraz hoş buldum diye o kadar büyük birini tanımaya çalışmazdım zaten iki güne de kafamdan silinirdi hoşluğu. Ben sevmiyorum öyle büyük erkeklerin yanında genç kadınları itici geliyor ne bileyim

ben sırf 24 yaş büyük diye birini yolladım.. yaş konusu çok sorundu bizim ailede kimse bilmese de asla kabul çıkmazdı. cesaret bile edemedim böyle bişeye. ileride olmaz diye bıraktım. gerçekten oluyor mu?
Oluyor 3 yildir kusursuz denebilecek bir iliski yasiyorum cok sukur ben ruh ikizimi buldum kim ne der orasi beni ilgilendirmez seni de ilgilendirmesin herkesin kendi secimi ve hayati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…