Sen sorun etmezmisin? Kız 26 kocası 40 diyecek senin çevren. Hadi büyük bir aşk olsa aranızda bir derece, ama kendinden 15 yaş küçük bir kıza o gözle bakması bile itici bence. Kadın 2-3 yaş büyük olsa dırdır ediyor millet. Lakin erkek krallığı memleketim, onlar 15 yaş küçük kızla evlensinler, laf diyen yok adama.merhaba arkadaşlar.
yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın annesi ameliyat olmuştu ben de onu ziyarete gittim. orada annesinin yeğeni de geldi ziyarete. ayak üstü sohbetimiz oldu. sonra duydum ki beni met etmişler bu yeğene arkadaşımın annesi. çok iyi bır kız demiş falan.
bu adam da zaten beni görünce ilgisi olmuş . konuşmuşlar yani kendi aralarında ben gittikten sonra. bana da bunu arkadaşım söyledi. işte bu adam benimle görüşmek istiyor arkadşıma söylemiş. üçümüz beraber bir yere gidelim oturalım gezelim falan demiş.
benim de o hastanede gördüğüm zaman aa ne kadar hoş biri diye içimden geçirip düşünmüştüm . ama ihtimal vermiyordum böyle benden sonra konuşacaklarına.
esas mesele 38 yaşında kendisi ben de 24 . tamam tanımaya başlıycaz ama ben nedense ön yargılı davranıyorum yaşından ötürü . yaş problem olabilir mi acaba sizin fikriniz nedir?
evet zaten arkadaşım ben ve o buluşucaz yakın zamanda. doğru dediniz ben o sırada izlenim daha iyi elde ederimBir süre denemek istediğini fakat bunun sadece bir deneme olduğunu, anlaşabildiğiniz takdirde sürdüreceğinizi ile getirirsiniz. Ya daa sadece bir gün arkadaşınızla beraber buluşun ve üçünüz biraz vakit geçirin zaten az çok belli eder kendini
çok haklısınız . ben de ilerisni düşününce korkuyorum zatenDaha öncede yazdım yine yazacağım bir kadın olarak en güzel çağlarında olduğunda karşındaki erkek 50liye merdiven dayamış olacak. fit olsun spor yapsın ne fayda, botoks mu yaptıracak her sene. Bana çok itici geliyor bu tür müdahaleler mesela. bir de mesela yaşı geçkin olup genç takılmaya çalışan erkekler de itici geliyor. Yaşını yaşamalı insan. Deri ceketler, saçlar jöleli, ama gıdık sarkmış. Geleceği düşün bence. sana uyuyorsa neden olmasın tanırsın.
14 yaş hımmmm bence senin bileceğin bir şey bu.
Yani ben olgunum 38 yaşındaki adamı taşırım yanında ağır abla olurum, çocukça hareketlerde bulunmam, şımarmam, ciddi olurum, ondan fazla beklentiler içine girmem diyorsan bu iş olur neden olmasın...
38 yaşındaki bir adam ununu elemiş eleğini aşmıştır artık. Daha ağırdır bir çok şeyi tatmış ve hayattan beklentileri farklılaşmıştır. Biz eşimle ben 28 o ise 30 iken evlendik. Yedik içtik gezdik tozduk ama yaş ilerledi çoluk çocuk derken duruduk. şimdi o da ben de eskisi gibi değiliz.
çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz içinçok fazla bencede,
pek çok arkadaşın dediği gibi sen 36 yaşında kadınlığın zirvesinde iken adam 50 olmuş olcak..
beklentileriniz uymayacak, olaylara yaklaşımlarınız uymayacak..
belki sen gezelim tozalım görmediğimiz yerleri beraber keşfedelim kafası yaşarken;
adam diz ağrılarına, erken uyuklamalara başlamış olcak..
ne gerek varki bariz kuşak farkına..
daha kimler kimler çıkar karşına.. beraber yaşlanırsın
merhaba arkadaşlar.
yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın annesi ameliyat olmuştu ben de onu ziyarete gittim. orada annesinin yeğeni de geldi ziyarete. ayak üstü sohbetimiz oldu. sonra duydum ki beni met etmişler bu yeğene arkadaşımın annesi. çok iyi bır kız demiş falan.
bu adam da zaten beni görünce ilgisi olmuş . konuşmuşlar yani kendi aralarında ben gittikten sonra. bana da bunu arkadaşım söyledi. işte bu adam benimle görüşmek istiyor arkadşıma söylemiş. üçümüz beraber bir yere gidelim oturalım gezelim falan demiş.
benim de o hastanede gördüğüm zaman aa ne kadar hoş biri diye içimden geçirip düşünmüştüm . ama ihtimal vermiyordum böyle benden sonra konuşacaklarına.
esas mesele 38 yaşında kendisi ben de 24 . tamam tanımaya başlıycaz ama ben nedense ön yargılı davranıyorum yaşından ötürü . yaş problem olabilir mi acaba sizin fikriniz nedir?
Ablam ve eniştemin arasında 17 yaş var. Başlarda ablam aşık oldu kendi isteğiyle evlendi onla. Önceden iyiydiler ama şuan birbirlerinden hiç hoşlanmıyorlar. ablam şuan 35 yaşında ve çocuk ruhunu da koruyan bir insan olduğu için hep gezmek tozmak spor yapmak bi etkinlik yapmak peşinde ama eniştem hiçbirine katılmıyor. resmen aileleri birbirinden uzak. şimdi ikinci bir çocuk yapmak istiyor ablam son bi kaç yıldır. ama eniştemin yaşından dolayı yapamıyor.
Ayrıca eniştem çok konuşmaya başladı. 54 yaşında falan şuan. bildiğiniz sürekli konuşuyor. ablam nefret ediyor.
Bunları yaşamak istemiyorsan uzak dur. Aynı yaştayız senle. Ben 32 yaşında bir talibimin yaşını fazla bulup reddettim düşün bak. bence 5-6 yaş ara iyi. bunu çok geçmemek lazım.
rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun,çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için
hayır açıkçası ben olamam öyle. çünkü 6 ay süren bir evlilik yaşadım daha önce. ve yıprandım ruhsal olarak. gezmek fazlasıyla ilgi görmek istiyorum evlendiğim zaman da. yani dediklerinizi de düşününce bu kişiyle olmaya cak gibi düşündüm . tanısam vakit kaybetmiş gibi olmaz mıyım açıkçası bile bile lades yapmak istemiyorum
merhaba arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?