- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Cnm 16 haftalıkken kıza benziyor dedi ama kızlarda yanılma çok olur dedi simdi %80 kız dedi.diğer kontrollerde de ayni hastaneDe başka doktora gittim oda 18 haftalıkken kıza benziyor dedi % verilmedi bidaha,sonra kız denildi artik
Iyiki aldrmadin cnm o bebis sana gelmk istemis. Saglikli olsunlar insallah.
Keşke banada yüzde 80 deseydi kız . Sordum adam bastıra bastıra emin bir şekilde yüzde 100% dedihayırlısı artık neyapalım :)
Sen 4 e varmısın tekrar ??
Cnm ben çocukları çok seviyorum ve elimden geldiği şekilde ilgileniyorum 3.düşündüğümde sırf erkek olsun diye düşünmedim kalabalık aileyi çok seviyorum,olursada oğlum olursa daha iyi olur dedim.4.düşünüyorum ama simdi değil 2-3 sene sonra belki:)
Biz 3 kiz kardesiz 2 de abim var i y iki varlar ablalarim olmasa bn ne yapardim.abla herseydir.erkek te olmali ama kiz cocuk yalniz olmamali abiyle dertlesilmez herkes yuvasini kurunca anlarsin.en basiti dogum yapinca ablalarim pervane yanimdalar ama abim 1 kere gelir okadar .kiza kiz kardes lazim.rabbim gonl u ndekini hayirlisiula nasip etsin insalah evlatlarinida sana bagislasi[/QUOTE][QUOTEhayalimsin1, post: 45188446, member: 369603"]Evet pişman değilim zaten. Ki zaten Şok'tan ne düşüneceğimi bilememiştim o an için. Ben Allah'ın verdiği Can'a kıyamam be gülüm. Sağlık olsun üç kız saç başa büyür giderler artık . Büyüyünce biri ev temizler biri yemek yapar ,diğeri ütü hihihihi
Kendimi avutuyorum işte böyle:))
evet erkek karnina benziyor karnin canim .. ve ne guzel hic kilo almamissin , benim gecenlerde kendi doktorudan kontrolum vardi 15 kilo almisim offf yaaa, sigarayi biraktim onun buyuk etkisi var@zinedila @pikolata78zuleyha83 kızlar bide karnıma bakin bakalım
Resmi sağa çevirin
Eki Görüntüle 1774125
evet bu hesaba gøre erkek cikiyor ... son sat tarihini hatirliyormusun canimKızlar hesap bu şekilmi yapılıyor ??????
keske sana erkek banada kiz deselerdi canimmCnm 16 haftalıkken kıza benziyor dedi ama kızlarda yanılma çok olur dedi simdi %80 kız dedi.diğer kontrollerde de ayni hastaneDe başka doktora gittim oda 18 haftalıkken kıza benziyor dedi % verilmedi bidaha,sonra kız denildi artik
amiiiinnnn canimmmmAy evet sorma resmen takinti haline getrdim. Kimin kac cocugu var kaçı kız kaçı erkek kaçincısı kız olmus. Offf redmen kafayi yemk uzereyim bide dalga geciyolar 3.de erkek olursa diye. Rabbim insallah zuleyha sana bana pikolataya bi kiz. Slvester hayalimsin sizede erkek evlat versin.
Biz 3 kiz kardesiz 2 de abim var i y iki varlar ablalarim olmasa bn ne yapardim.abla herseydir.erkek te olmali ama kiz cocuk yalniz olmamali abiyle dertlesilmez herkes yuvasini kurunca anlarsin.en basiti dogum yapinca ablalarim pervane yanimdalar ama abim 1 kere gelir okadar .kiza kiz kardes lazim.rabbim gonl u ndekini hayirlisiula nasip etsin insalah evlatlarinida sana bagislasi[/QUOTE][QUOTEhayalimsin1, post: 45188446, member: 369603"]Evet pişman değilim zaten. Ki zaten Şok'tan ne düşüneceğimi bilememiştim o an için. Ben Allah'ın verdiği Can'a kıyamam be gülüm. Sağlık olsun üç kız saç başa büyür giderler artık . Büyüyünce biri ev temizler biri yemek yapar ,diğeri ütü hihihihi
Kendimi avutuyorum işte böyle:))
evet bu hesaba gøre erkek cikiyor ... son sat tarihini hatirliyormusun canim
evet erkek karnina benziyor karnin canim .. ve ne guzel hic kilo almamissin , benim gecenlerde kendi doktorudan kontrolum vardi 15 kilo almisim offf yaaa, sigarayi biraktim onun buyuk etkisi var
Cnm sana hala %100lük bişey söyleyen olmamış. Sinir oluyorum bu doktorlara yaCnm 16 haftalıkken kıza benziyor dedi ama kızlarda yanılma çok olur dedi simdi %80 kız dedi.diğer kontrollerde de ayni hastaneDe başka doktora gittim oda 18 haftalıkken kıza benziyor dedi % verilmedi bidaha,sonra kız denildi artik
Cnm sana hala %100lük bişey söyleyen olmamış. Sinir oluyorum bu doktorlara ya
hayalimsin1 coxuk bencede cok guzel ama gercekten kiz cocuk ille istiyo insan. Sen kizlarinla arkadas gibi olacaksin ne guzel.
benimle dalga geciyo herkes 2 oglun olacak sen ortada kaldin gelinlerde takmaz seni oglarinda birakip gider falan diye cok sinir oluyorum
hayalimsin1 coxuk bencede cok guzel ama gercekten kiz cocuk ille istiyo insan. Sen kizlarinla arkadas gibi olacaksin ne guzel.
benimle dalga geciyo herkes 2 oglun olacak sen ortada kaldin gelinlerde takmaz seni oglarinda birakip gider falan diye cok sinir oluyorum
Bende tutmadı bu çin takvimi.
Zaten bebeğim de süpriz yapıp 4. ay başında erkeğe döndü.
3. ay kontrolümde hiçbir testis oluşumu yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?