Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Keşke banada yüzde 80 deseydi kız . Sordum adam bastıra bastıra emin bir şekilde yüzde 100% dedi hayırlısı artık neyapalım :)
Sen 4 e varmısın tekrar ??

Iyiki aldrmadin cnm o bebis sana gelmk istemis. Saglikli olsunlar insallah.

Evet pişman değilim zaten. Ki zaten Şok'tan ne düşüneceğimi bilememiştim o an için. Ben Allah'ın verdiği Can'a kıyamam be gülüm. Sağlık olsun üç kız saç başa büyür giderler artık . Büyüyünce biri ev temizler biri yemek yapar ,diğeri ütü hihihihi
Kendimi avutuyorum işte böyle:))

Keşke banada yüzde 80 deseydi kız . Sordum adam bastıra bastıra emin bir şekilde yüzde 100% dedi hayırlısı artık neyapalım :)
Sen 4 e varmısın tekrar ??

Cnm ben çocukları çok seviyorum ve elimden geldiği şekilde ilgileniyorum 3.düşündüğümde sırf erkek olsun diye düşünmedim kalabalık aileyi çok seviyorum,olursada oğlum olursa daha iyi olur dedim.4.düşünüyorum ama simdi değil 2-3 sene sonra belki:)

[QUOTEhayalimsin1, post: 45188446, member: 369603"]Evet pişman değilim zaten. Ki zaten Şok'tan ne düşüneceğimi bilememiştim o an için. Ben Allah'ın verdiği Can'a kıyamam be gülüm. Sağlık olsun üç kız saç başa büyür giderler artık . Büyüyünce biri ev temizler biri yemek yapar ,diğeri ütü hihihihi
Kendimi avutuyorum işte böyle:))[/QUOTE]
Biz 3 kiz kardesiz 2 de abim var i y iki varlar ablalarim olmasa bn ne yapardim.abla herseydir.erkek te olmali ama kiz cocuk yalniz olmamali abiyle dertlesilmez herkes yuvasini kurunca anlarsin.en basiti dogum yapinca ablalarim pervane yanimdalar ama abim 1 kere gelir okadar .kiza kiz kardes lazim.rabbim gonl u ndekini hayirlisiula nasip etsin insalah evlatlarinida sana bagislasi

Bende 2-3 sene ara koymayı düşünüyorum , 4 çocuk sayısı çok ideal bana göre . Tabi ozamana Allah yine hangi cinsiyetti nasip ederse o ama4 ten sonra nokta koymayı düşünüyorum en çokta eşim istiyor 4 e kadar , ben 3 ü büyütürken Her an vazgeçebilirimde:)) beli olmaz . Şayet vazgeçmezsem seninle burda yine görüşürüz 2019 topiğinde belki

Biz 3 kiz kardesiz 2 de abim var i y iki varlar ablalarim olmasa bn ne yapardim.abla herseydir.erkek te olmali ama kiz cocuk yalniz olmamali abiyle dertlesilmez herkes yuvasini kurunca anlarsin.en basiti dogum yapinca ablalarim pervane yanimdalar ama abim 1 kere gelir okadar .kiza kiz kardes lazim.rabbim gonl u ndekini hayirlisiula nasip etsin insalah evlatlarinida sana bagislasi[/QUOTE]

Aminnnn Can'ım . Evet bencede kız çocuğu yanlız olmamalı ama vardı zaten kızıma kıskardeş. İkincisininde kız olmasına bu sebeple çok sevinmiştim . Ama üç birazcık fazla oldu :))) yeni yeni alışıyorum ben ilk günler hiç kabullenemeyip çok üzülmüştüm

keske sana erkek banada kiz deselerdi canimm

amiiiinnnn canimmmm

Biz 3 kiz kardesiz 2 de abim var i y iki varlar ablalarim olmasa bn ne yapardim.abla herseydir.erkek te olmali ama kiz cocuk yalniz olmamali abiyle dertlesilmez herkes yuvasini kurunca anlarsin.en basiti dogum yapinca ablalarim pervane yanimdalar ama abim 1 kere gelir okadar .kiza kiz kardes lazim.rabbim gonl u ndekini hayirlisiula nasip etsin insalah evlatlarinida sana bagislasi[/QUOTE]
bizde 5 kardesiz 4 kiz 1 erkek kardesim var iyikide varlar , benim bu eger kiz olsaydi arkadasina bi kiz kardes niyetiyle 4 nr yi de dusnuyordum , ama simdide belki bu sefer kiz olur belki diye dusunebilirim . ama kiz kardes gibisi varmi ya . mesela erkek kardesim en kucugumuz , annem hala der keske bir erkek kardeste ona dogursaydim diye

evet erkek karnina benziyor karnin canim .. ve ne guzel hic kilo almamissin , benim gecenlerde kendi doktorudan kontrolum vardi 15 kilo almisim offf yaaa, sigarayi biraktim onun buyuk etkisi var

Ben sigara zaten kullanmıyordum cnm,56 ile hamile kaldım şimdi 64um 8 kilo almışım.

Bende tutmadı bu çin takvimi.
Zaten bebeğim de süpriz yapıp 4. ay başında erkeğe döndü.
3. ay kontrolümde hiçbir testis oluşumu yoktu.

[QUOTE83, post: 45193710, member: 332931"]Biz 3 kiz kardesiz 2 de abim var i y iki varlar ablalarim olmasa bn ne yapardim.abla herseydir.erkek te olmali ama kiz cocuk yalniz olmamali abiyle dertlesilmez herkes yuvasini kurunca anlarsin.en basiti dogum yapinca ablalarim pervane yanimdalar ama abim 1 kere gelir okadar .kiza kiz kardes lazim.rabbim gonl u ndekini hayirlisiula nasip etsin insalah evlatlarinida sana bagislasi[/QUOTE]
bizde 5 kardesiz 4 kiz 1 erkek kardesim var iyikide varlar , benim bu eger kiz olsaydi arkadasina bi kiz kardes niyetiyle 4 nr yi de dusnuyordum , ama simdide belki bu sefer kiz olur belki diye dusunebilirim . ama kiz kardes gibisi varmi ya . mesela erkek kardesim en kucugumuz , annem hala der keske bir erkek kardeste ona dogursaydim diye[/QUOTE]
Erkek cocgunada erkek kardes lazım ama evet .2 kız 2 erkek en güzeli yalnız hissetmezler hiç

Cnm sana hala %100lük bişey söyleyen olmamış. Sinir oluyorum bu doktorlara ya

hayalimsin1 coxuk bencede cok guzel ama gercekten kiz cocuk ille istiyo insan. Sen kizlarinla arkadas gibi olacaksin ne guzel.
benimle dalga geciyo herkes 2 oglun olacak sen ortada kaldin gelinlerde takmaz seni oglarinda birakip gider falan diye cok sinir oluyorum

Seni çok iyi anlıyorum . En az bir kızı olmalı insanın . Ben kız hayırlı erkek hayırsız anlamında söylemiyorum bunu . Yeri gelir erkekte çok çok hayırlı olur annesinin elini bırakmaz. Sen etrafa kulak asma .kız evde anneye yardımcı her konuda. Erkekte büyüdümü dışarda babaya yardımcıdır. O açıdan söylüyorum ben .
Haftasonu bazen kalkarım kızım benden önce kalkıp kahvaltı masasını kurmuş düşün insan nekadar Mutlu oluyor . Henüz 10 yaşında . Demeki biraz daha büyüse . Evin bütün işini bırakıp gidebileceğim işim çıkarsa ohhh.
İnşalla Allah sanada bir kız nasip eder bunu bütün içten Dilek'lerimle diliyorum senin için Ceyda

O manyak insanlarıda takma. Rabbim,Senin için erkek ,benim içinde kız hayırlıymışki vermiş . Hayırsız olduktan sonra kızda hayli hayli insanın başını eğecek şeyler yapar takmaz anayı babayı kaçar gider. Bu yüzden sen takma o etraftakilere kendi işine baksınlar . Aslan gibi Allah oğullar nasip etmiş kıskanmasınlar. Benim kızlarıda senin oğlanlara veririz olur biter :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…