- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
Ins cnm persembe gidicem bende bakalim artik kesinlesir benimde
Bende bu teoriler tutacak mi doğumdan sonra göreceğim:)bu takvim bende erkeği gösteriyor demizuleyha83 ,bebegin kesedeki konumuna gore de erkeği gösteriyor nub teorisi içinde ilk foto yüklediğimde o zaman ladeyna diye bi arkadaş bakıyordu oda erkek demişti ama doktor kız dedi:)doğduğunda kızsa hiçbirine inanmam artık
Sen benim gibi doğduğunda belki değişir umudu yaşıyorsun galibahehe , nedense benimde içinden hep yok o erkek kız değil diyor , artık çok istedim ondanmı böyle . Hamileliğim tamamen diğerlerinkinden çok farklı geçiyor ondanmı bilemedim.
Evt cnm aynen dediğin gibi değişir umudu var,benimde farklı geçiyor diğerlerinden bakalım doğunca goruruZ artık.
Doktor erkek dese inanacan mi sanki:)ben 29 haftalık oldum daha inanamiyorum sanki kontrolde erkek diyecekmiş gibi geliyor yada doğumda erkek doğacakmış gibi hayal ediyorum,yinede herşeyin hayırlısı olmaz diye birşey yok Allah ol der olur,inş bizede ol desin senin karnındaki kız,benim karnimdaki erkek olsun hayırlısıyla inş.çok duyuyoruz görüyoruz doğumda tam tersi doğan bebekleri,kız derken erkek doğuyor erkek derken kız doğuyor.bizzat bunu eltimde yaşadık doktor doğuma kadar erkek dedi oda sevinmişti 2 kızı vardı doğumuna ben gittim refakatçi olarakk hemşire dediki bebek doğdu dedi bende neyimiz oldu dedim kızınız oldu dedi bende nasıl olur erkek dediler hep dedim,yanılma olabiliyor dedi.eltimde hep mavi almıştı herseyini bebek ilk doğduğunda mavi giymek zorunda kaldı.eltim doğumdan çıkınca korktu bebegimi çaldılar diye biz erkek bekliyorduk dedi ogun o saatte tek doğum yapan oydu böyle şeyler oluyor.inş bizdede yanılmışlardır:)
Ya Can'ım resmini gördümde , benimde karnım seninki gibi ,dik ve yukarda . Dünden beri tekmeliyor hissediyorum hep sol tarafa vuruyor . Ne bilim bu diğer iki kızımdan çok çok farklı..
14+4 te Kaliteli Renkli usg de bakıldı ,yüzde yüz kız dediler ama nedense ben yok bu erkek diyor içim.
Sende bana kız tahmini yapmıştın nupa göre ,pfff ne bileyim yaa. Eğer gerçekten kız doğarsa ben artık hiç bir şeye inanmayacağım canım
Ahh canım insallah... Dr persembe kız dese kalkar dr operik walla gobek atarim orda ama hayal degisecegini sanmıyorum
bıde ben cok korkuyorum olurda 3.yu yaparsam oda erkek olursa dıye
keske banada kız dese doktor. 2 doktor erkek dedı kesın dedı. pipi yumurtalık hepsın gosterdı.kız kıyafetlerınıgorunce ıcım gıdıyor. alısverısmeezınde kız bebek gorunce yuregım cız edıyo resmen. rabbım saglık versın evlatlarımıza ınsallah.
yınede bı mucıze beklıyoruz ıste
İki kızdan sonra erkek bekliyoruz haliyle,kendimizi kaptiriyoruz belki gerçekten de bi kızımız daha olcak bilemiyorum ki.
bıde ben cok korkuyorum olurda 3.yu yaparsam oda erkek olursa dıye
Bilmem canım 01-05-1982
Kalınan ay kasım
Yani çift sayı oluyor galiba
33 + 11 = 44 eğer böyle hesaplanıyorsa tabi
Tam bilmiyorum
Aynen cnm 3.dusunuyorum bazen ama diyorum benim kocadan oda erkek olur
Sana yüzde kaç dedilerki ??
Ay evet sorma resmen takinti haline getrdim. Kimin kac cocugu var kaçı kız kaçı erkek kaçincısı kız olmus. Offf redmen kafayi yemk uzereyim bide dalga geciyolar 3.de erkek olursa diye. Rabbim insallah zuleyha sana bana pikolataya bi kiz. Slvester hayalimsin sizede erkek evlat versin.Aynen cnm arkadasimsda benden 1 ay buyuk kiz demis dr bi oglu vardi o kdr kiskandim ve ozendimki anlatamamkeske Allâh bizimde gonlumuze gore verse
Iyiki aldrmadin cnm o bebis sana gelmk istemis. Saglikli olsunlar insallah.Valla bizde korktuk 3 ü yapmadık işte yine kız olur diye . Kazayla oldu önce aldırmaya kıyamadık sonra dedik hadi sürpriz bir oğlan olur inşallah ama yok ,yine kız dediler :)))))))
Ay evet sorma resmen takinti haline getrdim. Kimin kac cocugu var kaçı kız kaçı erkek kaçincısı kız olmus. Offf redmen kafayi yemk uzereyim bide dalga geciyolar 3.de erkek olursa diye. Rabbim insallah zuleyha sana bana pikolataya bi kiz. Slvester hayalimsin sizede erkek evlat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?