Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tabıkı rabbım herkesın evladına sağlık versın. ınsallah kız erkek farketmez hepsıde hayrlı evlatlar olsun.
bız ınsanoğlu nefsımıze yenık dusuyoruz. Rabbımın cok guzel ıkı meyvesı var ıkısındende tattırsın ınsallah. oğlu olana hanım hanımcık mıs kokulu cımcıme nasıp etsın. kızı olana hayırlı delıkanlı yakısıklı erkek nasıp etsın.
bazı teyzeler dıyo bana kızım sen nıye uzuluyon 2 erkek ıyıdır erkek cocuk yalnız kalmasa daha ıyı. bazıları tuhhh kızın yerı ayrı dıyo. herkesın dusuncesı farklı.

benım bıde en cok uzuldugum sezeryanla dogum yaptım ılk seferınde. eger buda sezeryan olursa 3. cu ıcın yıllarca beklıcem cunku rıskı var. tek duam bu sfer sorunsuz normal doğum yapabılmek.

benım bıde en cok uzuldugum sezeryanla dogum yaptım ılk seferınde. eger buda sezeryan olursa 3. cu ıcın yıllarca beklıcem cunku rıskı var. tek duam bu sfer sorunsuz normal doğum yapabılmek.

İnşallah sorunsuz olur busefer.
Neden yıllarca beklemelisinki
Herkezin 3 sezaryan Hakkı yokmu ??

Hay Can'ım ya erkeğe erkek kardeş iyidir dışarda birbirine sahip çıkarlar . Biri gecikse diğeri gider toplar getirir felan. Aynısı kız içinde geçerliki
Kız kardeşi olsunki kendini yanlız hissetmesin dertleşsin. Kötü gününde iyi gününde , doğum yaptığında ,evlendiğinde,yanında bir abla iyidir herzaman .
Aynı Zaman'da bir kıza erkek kardeş
Bir erkeğede kız kardeşte iyidir.
Abi kardeşini korur felan
Yani anlayacağın herbiri birbirine iyidir ona bakarsan .takılma etrafa herkes bişi söyler
Kardeş herzaman iyidir yani

Kızlar ben simdi hastane kağıtlarını incelerken bisey farkettim,ben 21 haftalıkken 3d usgye girmiştim devlette kağıdın en altında şöyle yazıyor;

Yapılan tetkik 2.düzey obstetrik taramayı icermemektedir.ancak özellikle fetal anomali taraması belirtilen vakalarda buna yönelik gross anomalilere bakılmaktadır.

Bunda ne demek istemiş,2.düzey icermemektedir derken ayrıntılı bakmamış mi.

İnşallah sorunsuz olur busefer.
Neden yıllarca beklemelisinki
Herkezin 3 sezaryan Hakkı yokmu ??
evet ama en fazla 3 sezeryan hakkın var canm onuda ıste en az 2 sene beklemen lazım ılk sezeryanda bıle. 3.su rısklı her defasında bıcak altına yatıyosun sonucta.
ılkınde cok ıstedım kısmet olmadı 41.haftaya kadar bekledım ama dogmayınca ve acılmam olmayınca aldılar sezeryana.
hergun dua edıyorum bu normal olsun dıye

allah allah baska bısey anlatıyodur bnce ama gercekten ne demek acaba

allah allah baska bısey anlatıyodur bnce ama gercekten ne demek acaba

Cnm netten baktım 2.düzey obstetrik usg ayrıntılı inceleme diyor renkli diyor,benim kâğıtta bu tetkikte 2.düzey obstetrik taramayı icermemektedir diyor bide se baksana netten tamda anlamadım.bak şimdi gene umutlandım:)renkli bakmadıysa belki cinsiyeti iyi görmemiştir:)

Benim eltim 5 sezaryen var ve bi kaç kürtaj var.ayriyeten her ameliyat bir risktir demişti Dr um .oğlum 1 yaşındayken bn kazayla hamile kaldim ve hep senin soylediklerini duydugum icin aglayarak gittim dr a erkenmi risk varmi dedigimde dr um gulerek bisi olmaz her ameliyat zaten risktir ..hatta 2 sene sonr 3. ye Kalabilirsin demisti .riski goze alirsan 4 yada 5 dogum yapRsin demistit. Takma kafana ha ama 4 ten sonra rahim kolay toplanamiyor bunye meselesi bazi hastalara 2. Den sonra kesinlikle yapma diyorlar karin ici cok yirtilmissa.ben cok cocuk seviyorum esimde daha cok .allah nasip ederse 4 cocugum olsun isterim .rabbim hepimize gonlumuzdekileri nasip etsin insalah.Ayriyeten Türkiye de sezaryen olana kesinlikle normal ddenetmiyorlar.hastanelerimiz bunun içsin uygun hazırlanmamis malesef.

usg nın tam fotosunu atsana adını gızleyıp yazanlara bakalım

Canim benim inşallah bir mucize olsun da bi dahaki kontrolünde açsın bacaklarını göstersin Dr amcaya pipiyi Rabbim neyler neylerse güzel eyler. sağlıklı bi doğum nasip etsin rabbim sana mucizeleriyle insalah

yanı tabıkı yapan var ama rısklerı cok. ust uste sezeyan olmanın sezeyandan sonra normal doğum yapmaktan daha fazla rıskı var.
aslında turkıye yaptıran dr var ama tabıkı cok pahalıya gelıyor dogum ebeyı bıle ozel tutuyolar.
ben hastanede calıstıgım donemde kendı hastalarımızda bıle karsılastım yapan. doktorun yaparım derse acılman duzgun ılerlerse yaptırıyolar

umutdumuz hıc tukenmıyo yaaa nasıl kaptırıyosak artık kendımızı. 2 doktor bana erkek dedı pıpıyı gosterdı hala mucıze olurmukı dıyorum.. dogana kadar ınanmıcaz umut dunyası

Sana yazmıştım canım sonuncusu nu yaa alıntı yapamadim

Peki benim şimdi ilki normal doğdu
İkincisi ters geldiği için son dakika sezaryen oldu
Ben bunda özelikle sezaryen istetecektim çünkü benim doğumlarım çok çok zor oluyor diye
Bunuda sezaryen kabul ederlerse ki yurtdışında sezaryeni kolay kolay kabul etmezler mecbur kalmadıkça . Kabul edilirse ve 4 ü düşünürsem ilerde yine sezaryen için 2 senemi beklemem gerek yani ? Nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…