Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
24 ağustos 1989 doğum tarihim
27 ağustos son adet tarihim :)
Bana da tahmin de bulunsan;

Bakalim benim nub dik gibi ve Çin takvimize rus takvimine gore erkek . Yas hesabina gore dişi bakalim hangisi tutacak. Rabbim hayırlısıni nasip etsin:)
Kiz cikiyo sana
Sen cin takvimine gøremi soruyorsun bir yas eklemeyi??

Ayy yeni yeni icatlar varmışta haberim yokmuş:)
Hadi banada bi el atın kızlar , ben pek anlamadım
Yaş 33 ,1982 doğumluyum
Bat 1 kasımdı , galiba 12 yada 13 kasımda Hamiş kaldım ,
Buna göre ne olucakmış şimdi ???

33+11= 44 çıkıyor çift sayı olduğu için erkek diye tahmin yürütülüyor canım

Öylemii oluyor , ama 38 saysınada çift sayı denildi sanki o yüzden kafam karışmıştı.
Çok tşk ederim pikolata
kimin 38 çıktı bilmiyorum ama o da çift sayı o da erkek anlamına geliyor.
sen 11. ayda hamile kaldığın için yaşını 11 ile topladık canım. 44 çıkıyor oda çift sayı oluca erkek deniyor. kız ı istiyorsun yoksa ?

Yok Can'ım ya iki kızım var zaten
Oğluşum olsun çok istiyorum Allah izin verirse tabi
He şimdi anladım bu hesabı , çift derken 2 şer sayıp çıkıyorsunuz , ya Türkçem bozuk biraz kusura bakma

Bende 26 yaşında hamile kaldım ve 6. Ayda hamile kaldım. 32 çift olunca erkek oluyor galiba burada ki hesaba göre :)

Ve evet ben şuan 30 haftalık hamileyim ve allah nasip ederse bir oğlum olacak :)

Pikolata
Aslında seninle daha öncede sohbet ettik biraz
Hatırladım seni
Galiba Çin takvimi topiğindeydi ordada yardımcı olmuştun

Bende 26 yaşında hamile kaldım ve 6. Ayda hamile kaldım. 32 çift olunca erkek oluyor galiba burada ki hesaba göre :)

Ve evet ben şuan 30 haftalık hamileyim ve allah nasip ederse bir oğlum olacak :)

Yani sende doğru çıktı
Ne güzel, inş benimde doğru çıkar
Sağlıkla gelsin inşallah

Yani sende doğru çıktı
Ne güzel, inş benimde doğru çıkar
Sağlıkla gelsin inşallah
Yani buradaki hesaba göre doğru çıktı canım amin canım amin, sen kız mı istiyorsun erkek mi?

Rabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin (amin)

ben gecen sene dogurdum bende sölesem dogru cikarmi acaba :))

Amin Can'ım
Benim iki kızım zaten olduğu için
Erkek istiyorum haliyle
Bakalım hayırlısı artık

Yok Can'ım ya iki kızım var zaten
Oğluşum olsun çok istiyorum Allah izin verirse tabi
He şimdi anladım bu hesabı , çift derken 2 şer sayıp çıkıyorsunuz , ya Türkçem bozuk biraz kusura bakma
ne kusuru rica ederim. çin takvimi başlığından hatırlıyorum seni yurtdışında oturuyordun. tahmin ettim o yüzden anlayamadığını hiç sorun değil :) Allah gönlüne göre versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…