Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
1988 liyim.. en son reglim 18.08.2014 dü... bilin bakalim :))

Kiminki tuttu kiminki tutmadi statistik tutmak zor oluyo ben acaba bi deftere yazsammi

Allah herkesin gonlundeki hayirli kilsin ve nasib etsin insaAllah . Bende iki oglumdan sonra bi kizi cok istedim , bana doktor erkek dedi ama nedense kendimi inandiramiyorum , bu bu testi denedikce ciksnlari okudukca umitleniyorum ister istemez .. Hayırlısı

kiz erkek önemli degil. mühim olan saglikli olmasi o yüzden dusunme bence :)

Ayy bak git gide umutlaniyorum yaaa off

pıkolatacım seninki neydi??valla kusura bakmayin aklimda tutmakta zorlsniyorum + bu hamilelik beni balik hafizali yapti yaa
canım ben kendim hesaplamıştım. ilk bebeğe erkek çıkıyordu doğru oğlum oldu. ama ikinci kız diyor fakat doktr erkek olma ihtimali yüksek dedi. az önce ablamın çocuklarına baktım. onun ilki tuttu ikinci tutmadı.
benim şimdiki bebeğimin kız olacağına dair ümidim yok. çok dua ettim kız olsun diye hamileleik öncesi. ama doktor erkek gibi dedi.

kafadan bilmiyorum.. tabloya bakiliyor cin takvimi nedir .. ordan :))
Tabi dogup kucagimiza alana kadar butun umitler , o bir tuyunu bile becerip yaratamiyacamiz kucucuk varliga hersegiyle asik olacaz o ayri . Sadece insaniz gonul istiyo ;-)

Cin takvimi banada kız diyo bakalım görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…