hamile kaldığında tam olarak kaç yaşındaydın yani ağustos öncesi yeni yaşını doldurmuş muydun?1988 liyim.. en son reglim 18.08.2014 dü... bilin bakalim :))
Kiz???1988 liyim.. en son reglim 18.08.2014 dü... bilin bakalim :))
7 ci ayda yasimi doldurmustum 26hamile kaldığında tam olarak kaç yaşındaydın yani ağustos öncesi yeni yaşını doldurmuş muydun?
muhtemelen eylül ayında hamile kalmışsın. 26+9= 35 bu hesabe göre tek sayı kız bebek çıkıyor doğru mu?7 ci ayda yasimi doldurmustum 26
evet 7 bucuk aylik kizim var... :)muhtemelen eylül ayında hamile kalmışsın. 26+9= 35 bu hesabe göre tek sayı kız bebek çıkıyor doğru mu?
Merak ettim bak şimdi hadi yazsanaaaaa7 ci ayda yasimi doldurmustum 26
kiz canim :)Merak ettim bak şimdi hadi yazsanaaaaa))
dememkki dende tuttu :)evet 7 bucuk aylik kizim var... :)
hayirlisi :) bende bakmistim haileyken tutmustu :))dememkki dende tuttu :)
benim ilk bebekte tuttu ama bu sefer ki şüpheli :)
Merak ettim bak şimdi hadi yazsanaaaaa))
Ayy bak git gide umutlaniyorum yaaa offevet 7 bucuk aylik kizim var... :)
pıkolatacım seninki neydi??valla kusura bakmayin aklimda tutmakta zorlsniyorum + bu hamilelik beni balik hafizali yapti yaadememkki dende tuttu :)
benim ilk bebekte tuttu ama bu sefer ki şüpheli :)
Sen bu hesabi biliyormuydun canim ?hayirlisi :) bende bakmistim haileyken tutmustu :))
Rabbim istediğini hayırlısıyla sana versin canımAmin Can'ım
Benim iki kızım zaten olduğu için
Erkek istiyorum haliyle
Bakalım hayırlısı artık
kafadan bilmiyorum.. tabloya bakiliyor cin takvimi nedir .. ordan :))Sen bu hesabi biliyormuydun canim ?
kiz erkek önemli degil. mühim olan saglikli olmasi o yüzden dusunme bence :)Allah herkesin gonlundeki hayirli kilsin ve nasib etsin insaAllah . Bende iki oglumdan sonra bi kizi cok istedim , bana doktor erkek dedi ama nedense kendimi inandiramiyorum , bu bu testi denedikce ciksnlari okudukca umitleniyorum ister istemez .. Hayırlısı
canım ben kendim hesaplamıştım. ilk bebeğe erkek çıkıyordu doğru oğlum oldu. ama ikinci kız diyor fakat doktr erkek olma ihtimali yüksek dedi. az önce ablamın çocuklarına baktım. onun ilki tuttu ikinci tutmadı.Ayy bak git gide umutlaniyorum yaaa off
pıkolatacım seninki neydi??valla kusura bakmayin aklimda tutmakta zorlsniyorum + bu hamilelik beni balik hafizali yapti yaa
benim tutacağından yana hiç ümidim yok canım. çok istediğim için olmayacağına eminimhayirlisi :) bende bakmistim haileyken tutmustu :))
Tabi dogup kucagimiza alana kadar butun umitler , o bir tuyunu bile becerip yaratamiyacamiz kucucuk varliga hersegiyle asik olacaz o ayri . Sadece insaniz gonul istiyo ;-)kafadan bilmiyorum.. tabloya bakiliyor cin takvimi nedir .. ordan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?