Hayırlısı nasib kısmet yaa , Allah ol diyo o oluveriyo işte bizimkisi bi ümit .benim tutacağından yana hiç ümidim yok canım. çok istediğim için olmayacağına eminim
beni de hesaplarmısınEvet kizlar konuyu actim haydi bakalim anketi nasil yapacaz ???
27+ 9 = 36 edıyo yani erkekBeni de hesaplarmısıncanım
beni de hesaplarmısın10 eylül 1988 sat 2 eylül 2015
27+ 9 = 36 edıyo yani erkek
bak şimdi dahada merak ettimBana dr cinsiyetini söyledi ama bakalım bunda ne çıkıyo merak ettim :) doğrubi test mi acepsi :))
Ama doktor yüzde 90 kız dedi geçen muayenedebak şimdi dahada merak ettim
bak şimdi dahada merak ettim
Kac haftaliksin canim ve doktor kac haftalikkken soyledi ? Hayirlisi bunlar isin eylencesi , saglikla kucagina al insaAllahAma doktor yüzde 90 kız dedi geçen muayenedeşimdi test mi yanlış ulturason mu :))
ne kusuru rica ederim. çin takvimi başlığından hatırlıyorum seni yurtdışında oturuyordun. tahmin ettim o yüzden anlayamadığını hiç sorun değil :) Allah gönlüne göre versin canım.
Allah herkesin gonlundeki hayirli kilsin ve nasib etsin insaAllah . Bende iki oglumdan sonra bi kizi cok istedim , bana doktor erkek dedi ama nedense kendimi inandiramiyorum , bu bu testi denedikce ciksnlari okudukca umitleniyorum ister istemez .. Hayırlısı
Arkadaş 27 oluyo ekim 10. Ay 37 oluyo ama kız olmuyormuErkek cikiyo hesaba gore
nce 1988 +9 =1997 yani tek sayı ve kız burada tutmayanlari ben bu şekilde doğum senesinde toplayınca sonuç daha dogru cikiyorBeni de hesaplarmısıncanım
beni de hesaplarmısın10 eylül 1988 sat 2 eylül 2015
Canim hamile kaldigin yasin ve hamile kaldigin ayi hesapliyacaksin , mesela sat ayin sonunuysa, yumurtlaman diger aya atliyo ozaman o aya gøre hesapliyacaksin . Mesela 88'lisin ama daha eylulde 28 olacaksin yani henuz 27 yasindasin05.09.1988 şubatta hamile kalsam ne oluyor anlamadım yıl olarak yaşım kaç?
28 mi 27 mi anlamadım şaşkın ben iste
Bir dakika yanlis oldu bu son iki tarihler ne oluyo cocuklarin sat tarihlerinmi ?Acaba 2 yavrum da tutuyormu?05.09.1988 SON ADET tarihi 18. 09.2010 vede 10 .05.2012 cevaplarsan sevinirim bakalım tutuyor mu?
Verdigin ilk tarih 18.09.2010Acaba 2 yavrum da tutuyormu?05.09.1988 SON ADET tarihi 18. 09.2010 vede 10 .05.2012 cevaplarsan sevinirim bakalım tutuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?