- Emoji Skoru
- 5.389
- Puanlar
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasa gelmemesi ne demek? Baş sağlığına gelmemesi/baş sağlığı dilememesi ise üzülür kırılırım tabii, silerim muhtemelen
Yakınınızı kaybettiğinizi duydugundan eminseniz tabiki mesafe koyun.Telefon nosunu silmek değil ama artık eski samimiyeti kurmayın.En fazla görünce slm verip geçersiniz.Merhaba sevdiğiniz bir yakınınızı kaybettiğinizde bir diğer yakınızın yasa gelmemesi,baş sağlığı dilememesi geçin,mesaj dahil atmaması size ne yaptırır ?
Numarasını silmek kendisini silmek sessiz kalıp onun başına gelince aynısını yapmak? Vs vs
Kardeşse ?Yakınınızı kaybettiğinizi duydugundan eminseniz tabiki mesafe koyun.Telefon nosunu silmek değil ama artık eski samimiyeti kurmayın.En fazla görünce slm verip geçersiniz.
Ben kitlenip kalıyorum böyle anlarda. Gidemem mesela ama en kötü mesaj atarım onu bile yapamadıysa çok ayıp etmişEvet baş sağlığı için yasımıza gelmedi.
Selam vereceksen oyle mallar bsey anlamazYakınınızı kaybettiğinizi duydugundan eminseniz tabiki mesafe koyun.Telefon nosunu silmek değil ama artık eski samimiyeti kurmayın.En fazla görünce slm verip geçersiniz.
Bi örnek vereyim ablam benim için çok üzücü bı olay ve çok sevindirici ıkı olaya inanılmaz duyarsız kaldıKardeşse ?
Sizin kardeşiniz mi baş sağlığına gelmeyen?Vefat eden kim peki?Yani tabi kişinin yakınlığına göre değişir vereceğiniz tepki.Kardeşse slm bile verilmez bu durumda.Kardeşse ?
Yok slmdan kastım yani hal hatır sormalı değildi ama yakın biriyse bu kişi vereceğiniz tepki de ona göre değişir.Hani kaale alınmayacak biriyse en fazla slm verilir,yakınsa beklediğimiz biriyse artık bütün ilişki kesilir.Selam vereceksen oyle mallar bsey anlamaz
Tepki sınır tam koyulur
Numarasını sileyim ama görünce hello baby yapayım, ne anlamı var bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Eşimin babasıSizin kardeşiniz mi baş sağlığına gelmeyen?Vefat eden kim peki?Yani tabi kişinin yakınlığına göre değişir vereceğiniz tepki.Kardeşse slm bile verilmez bu durumda.
Merhaba sevdiğiniz bir yakınınızı kaybettiğinizde bir diğer yakınızın yasa gelmemesi,baş sağlığı dilememesi geçin,mesaj dahil atmaması size ne yaptırır ?
Numarasını silmek kendisini silmek sessiz kalıp onun başına gelince aynısını yapmak? Vs vs
hmmm yani bunu sizin kaybınız olarak görmemiş olabilir. Yani benzer bir durumda ablamın yası olarak bakmazdım. ama bu durumda da eşiniz için gelmeliydi.Eşimin babası
Babam yerine koymuştum çok iyiydi (öz babam dünya kötüsü idi)
Çocuklarımla çocuk olurdu,cebinde 100lirası olsa çocuklarıma verirdi.
Evime gelince çocuklarımla o kadar güzel ilgilenirdi ki her köşede fotoğrafları var.
Kardeşim de bunu biliyor bir mesaj atabilirdi diyorum.
İster istemez empati kurdum acınızı paylaşmak moral vermek için aramaliydi,aynı şehirdeyse gelmeliydi hatta.Ama hiçbirini yapmamış bir kardeşi ben arayıp sormazdim.Günün birinde arayıp çok geçerli bir sebep sunmamişsa kırgınlığım geçmez,o araya giren soğukluk düzelmezdi içimde.Eşimin babası
Evime gelince çocuklarımla o kadar güzel ilgilenirdi ki her köşede fotoğrafları var.
Aslında size ve eşinize baş sağlığı dilemelidir. Ama kardeş ilişkiniz nasıl? Bu döneme denk gelmiş bilmediğiniz bir sıkıntısı, derdi olabilir mi? Kardeş olması sebebiyle ben fevri davranılmamasından yanayım. Bence kestirip atmaktansa bu konuda ki kırgınlığınızı ve hassasiyetinizi paylaşın. Konuştuktan sonra daha doğru karar vereceğinizi düşünüyorum. Başınız sağolsun. Sabır dilerim.Eşimin babası
Teşekkür ederimAslında size ve eşinize baş sağlığı dilemelidir. Ama kardeş ilişkiniz nasıl? Bu döneme denk gelmiş bilmediğiniz bir sıkıntısı, derdi olabilir mi? Kardeş olması sebebiyle ben fevri davranılmamasından yanayım. Bence kestirip atmaktansa bu konuda ki kırgınlığınızı ve hassasiyetinizi paylaşın. Konuştuktan sonra daha doğru karar vereceğinizi düşünüyorum. Başınız sağolsun. Sabır dilerim.
Fazlalıkları sırtınızdan indirin.Mesafe koyun bence.Merhaba sevdiğiniz bir yakınınızı kaybettiğinizde bir diğer yakınızın yasa gelmemesi,baş sağlığı dilememesi geçin,mesaj dahil atmaması size ne yaptırır ?