Enişteyi de aramamış ki kardeş zaten.Benim ablamın kv öldü ben eniştemi aradım baş sağlığı diledim,ablamı neden arayayım ki???
Size tuhaf gelebilir ama ablamın kv benim dıdımın dıdısı aramam gereken kişi enişte olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enişteyi de aramamış ki kardeş zaten.Benim ablamın kv öldü ben eniştemi aradım baş sağlığı diledim,ablamı neden arayayım ki???
Size tuhaf gelebilir ama ablamın kv benim dıdımın dıdısı aramam gereken kişi enişte olur bence
Vallahi üzüldüğünüze değmez nasl bir ahir zamandaysak el bile eşimiz dostumuz kardeşimizden daha yakın oluyor. O yüzden size değer vermeyen insanları kardeşiniz de olsa boşverin kötü gününüzde yanınızda olmayan iyi gününde işi düşünce hiç olmasın hep çıkar ilişkisi akrabalar da da var bu durum abla kardeş abi diye herseylerine koşuyoruz ama sonuç ortada olan size oluyor. Zaten konuşmayın küsün eve almayın yine siz kötü olursunuz aramadıkları sormadıkları için eminim binbirtürlü bahane sunacaklardır. Siz kendi değerinizi ve kendi çekirdek ailenize bakın emin olun daha mutlu olacaksınızteşekkür ederim.
Aramız kötü değildi ama çok sıkıfıkı da değiliz tüm kardeşler olarak..
Sadece işleri düşünce aranan kardeşim
Bir de ölümden öte bişey yok bnce,aram ne kadar bozuk olursa olsun baş sağlığı dilerim ben olsam..
Öyle olması gerektiğini düşünüyorum
Site içerisinde bazen yakını vefat edenler oluyor hiç tanımam etmem ya da maksimum selam vermişimdir baş sağlığına gidilecekse gruba yazılır ben de daima katılmaya çalışırım.
Yok ablamla arası gel gitliydi , ablam arada arar ağlar yaptıklarını anlatırdı ablam unuttu ama ben unutmadım ablama yaptıklarını kendimi zorlayıp aradım enişteyi...Ama ablanız onu anne yerine koydu mu aralarındaki bağ gerçek anne kız gibi miydi ? Benim kb babam gibiydi evet bazen kızdığım oluyordu ama evladımıza da kızıyoruz ama canımız kadar da seviyoruz
Evet enişteyi araması gerekiyordu,ama ilişkileri nasıl bilmiyoruz....Enişteyi de aramamış ki kardeş zaten.
Duyduğun gibi koşar gelirsin evet ya ne biçim insan bunlarAslında mesafe çok değilse(10 saat vs) cenazeye gidilmemesi bile çok büyük ayıp, telefonla başsağlığı dilenmez aile içinde.
Peki ablanız ne oluyor demedi mi? O da mı konuşmuyor?Bi örnek vereyim ablam benim için çok üzücü bı olay ve çok sevindirici ıkı olaya inanılmaz duyarsız kaldı
Sildim
Engelledim
Cocukları yeğenim olur ama onlarla dahi görüşmeyi kestim.
Bence böyle net, keskin olmak gerekiyor ama kimine göre bu abartı...
Bana göre az bile!
Peki ablanız ne oluyor demedi mi? O da mı konuşmuyor?
Ben de sizin gibi yaptım baktım olmuyor günün sonunda fatura komple bana kesildi öyle mi dedim iki senedir hiç birinin ne yüzünü gördüm ne sesini duydum arada kriz çıkarıp hâlâ eşe dosta yazıyorlar görüşelim çok uzattı diye ama umrumda bile olmuyor bazen olmuyorsa uzatmamak en doğrusu.Her şeyde olduğu gibi bunada
Kayıtsız kaldı
Şaşırtmadı
Bana görüşelim çok uzattı dıyen olmadıBen de sizin gibi yaptım baktım olmuyor günün sonunda fatura komple bana kesildi öyle mi dedim iki senedir hiç birinin ne yüzünü gördüm ne sesini duydum arada kriz çıkarıp hâlâ eşe dosta yazıyorlar görüşelim çok uzattı diye ama umrumda bile olmuyor bazen olmuyorsa uzatmamak en doğrusu.
Konu sahibinin ailesi selam bile verilecek insanlar değil hep aynı sıkintiyi çekip dert edinmek bilmiyorum bana tuhaf geliyor menfaatci çıkarcı insana neden başsağlığı dilemedin diye sormak bilemedim
Yok yok laf olsun diye keşke uzatmasaydi benim annem bunu yapan da düşünün hem oğlunu tercih etti ben birşey yapmadigim halde cidden yapmadım bu arada keşke suçum olaydı ha tek suçum onlar gibi olmamakti hem de millete çok özledim diye feryat figan etmiş çok uzattı diye aradım dedim ki buyur çok özlemişin evime gelmek istiyormuşsun kapım açık aramız 3 saat bu arada gelicem edicem falan 24 saat geçmeden çark etti nasıl geleyim otobüste çok midem bulanır dedi hadi dedim sen yoluna bak sağ selamet ben de yolumaBana görüşelim çok uzattı dıyen olmadı
El iyisi
Ah anneyse zorYok yok laf olsun diye keşke uzatmasaydi benim annem bunu yapan da düşünün hem oğlunu tercih etti ben birşey yapmadigim halde cidden yapmadım bu arada keşke suçum olaydı ha tek suçum onlar gibi olmamakti hem de millete çok özledim diye feryat figan etmiş çok uzattı diye aradım dedim ki buyur çok özlemişin evime gelmek istiyormuşsun kapım açık aramız 3 saat bu arada gelicem edicem falan 24 saat geçmeden çark etti nasıl geleyim otobüste çok midem bulanır dedi hadi dedim sen yoluna bak sağ selamet ben de yoluma
Dediğiniz gibi bunlar ancak el iyisi uzak durmalari yeter
Sil onu...Eşinin babası sizin yani kardeşinin yaşadığı eve ateş düşmüş...Eşiniz ve sizin için nasıl bir zor dönemken ne demek aramamak sormamak...Eşimin babası
Babam yerine koymuştum çok iyiydi (öz babam dünya kötüsü idi)
Çocuklarımla çocuk olurdu,cebinde 100lirası olsa çocuklarıma verirdi.
Evime gelince çocuklarımla o kadar güzel ilgilenirdi ki her köşede fotoğrafları var.
Kardeşim de bunu biliyor bir mesaj atabilirdi diyorum.
Yok olur mu evet anne ama annelik yaparsa kıymeti var herşeyi geçin ben şu an bosanma aşamasındayim ve gerçekten çok zor durumdayim iki evladim var ise başladım şükürler olsun ev bakıyorum sürekli ama yapayalnızim bu eş bile demek istemediğim köpek te kimin var ki neyine guveniyorsun deyip bana gülüyor kucumsuyor beni ailem olmadığı için.Ah anneyse zor
abla yine ne ki
Üzüldüm sizin duruma