• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yas

Benim ablamın kv öldü ben eniştemi aradım baş sağlığı diledim,ablamı neden arayayım ki???
Size tuhaf gelebilir ama ablamın kv benim dıdımın dıdısı aramam gereken kişi enişte olur bence
Enişteyi de aramamış ki kardeş zaten.

teşekkür ederim.
Aramız kötü değildi ama çok sıkıfıkı da değiliz tüm kardeşler olarak..
Sadece işleri düşünce aranan kardeşim 🙋🏻‍♀️
Bir de ölümden öte bişey yok bnce,aram ne kadar bozuk olursa olsun baş sağlığı dilerim ben olsam..
Öyle olması gerektiğini düşünüyorum
Site içerisinde bazen yakını vefat edenler oluyor hiç tanımam etmem ya da maksimum selam vermişimdir baş sağlığına gidilecekse gruba yazılır ben de daima katılmaya çalışırım.
Vallahi üzüldüğünüze değmez nasl bir ahir zamandaysak el bile eşimiz dostumuz kardeşimizden daha yakın oluyor. O yüzden size değer vermeyen insanları kardeşiniz de olsa boşverin kötü gününüzde yanınızda olmayan iyi gününde işi düşünce hiç olmasın hep çıkar ilişkisi akrabalar da da var bu durum abla kardeş abi diye herseylerine koşuyoruz ama sonuç ortada olan size oluyor. Zaten konuşmayın küsün eve almayın yine siz kötü olursunuz aramadıkları sormadıkları için eminim binbirtürlü bahane sunacaklardır. Siz kendi değerinizi ve kendi çekirdek ailenize bakın emin olun daha mutlu olacaksınız 🌸 Allah yardımcınız olsun Rabbim kimseyi kan bağı yakınları ile sınamasın..🤲🏻🥰

Ama ablanız onu anne yerine koydu mu aralarındaki bağ gerçek anne kız gibi miydi ? Benim kb babam gibiydi evet bazen kızdığım oluyordu ama evladımıza da kızıyoruz ama canımız kadar da seviyoruz
Yok ablamla arası gel gitliydi , ablam arada arar ağlar yaptıklarını anlatırdı ablam unuttu ama ben unutmadım ablama yaptıklarını kendimi zorlayıp aradım enişteyi...

Kardeşinin kayınvalidesi, kayınpederi vefat ettiğinde aranır.
Bunun için aranmıyorsa insanlar ne zaman aranır tam olarak? Bazı yorumlar çok enteresan geldi açıkçası.
Abla da aranır, enişte de aranır.
Bu kardeşler işleri düşünce sizin evden de çıkmıyordu üstelik.
Küsüp, bir yerlerden engellemeye gerek yok senin kardeşlerin tümden uzak durulması gereken insanlar ama onu sonuç olarak beceremiyorsun.

Aslında mesafe çok değilse(10 saat vs) cenazeye gidilmemesi bile çok büyük ayıp, telefonla başsağlığı dilenmez aile içinde.

Her şeyden önce bilmece gibi başlık açmışsın. Tam konuyu idrak etmek için girilen yorumları tek tek okuyup parçaları birleştirmek gerekiyor. Harf başına para mı alınıyor kendinizi neden düzgün ifade edemiyorsunuz anlamıyorum.

Çok ayıp etmiş sizi geçtim esinizin babası onun için bile mutlaka gelmeliydi.sizde bundan sonra onun hiçbir yasina ne arayın ne gidin

Aslında mesafe çok değilse(10 saat vs) cenazeye gidilmemesi bile çok büyük ayıp, telefonla başsağlığı dilenmez aile içinde.
Duyduğun gibi koşar gelirsin evet ya ne biçim insan bunlar

Bi örnek vereyim ablam benim için çok üzücü bı olay ve çok sevindirici ıkı olaya inanılmaz duyarsız kaldı

Sildim
Engelledim
Cocukları yeğenim olur ama onlarla dahi görüşmeyi kestim.

Bence böyle net, keskin olmak gerekiyor ama kimine göre bu abartı...
Bana göre az bile!
Peki ablanız ne oluyor demedi mi? O da mı konuşmuyor?

En yakınlarımdan biri kanser tedavisi gördüğünde arkadaşım dediğim iki kişi 1,5 yıl boyunca bir kere bile ne yaptınız, yakının nasıl diye sormadı. Hastanelerde günler geçirdiğimizi bildikleri halde bir mesaj bile atmadılar. Direk sildim. Asla iletişimim yok.

Valla ben bu konularda çok hassasım. Hiç anlayış gösteremem.
Devlet yönetmiyorlar sonuçta 2 dakika aramak zor olmamalı.

Her şeyde olduğu gibi bunada
Kayıtsız kaldı

Şaşırtmadı
Ben de sizin gibi yaptım baktım olmuyor günün sonunda fatura komple bana kesildi öyle mi dedim iki senedir hiç birinin ne yüzünü gördüm ne sesini duydum arada kriz çıkarıp hâlâ eşe dosta yazıyorlar görüşelim çok uzattı diye ama umrumda bile olmuyor bazen olmuyorsa uzatmamak en doğrusu.
Konu sahibinin ailesi selam bile verilecek insanlar değil hep aynı sıkintiyi çekip dert edinmek bilmiyorum bana tuhaf geliyor menfaatci çıkarcı insana neden başsağlığı dilemedin diye sormak bilemedim

Ben de sizin gibi yaptım baktım olmuyor günün sonunda fatura komple bana kesildi öyle mi dedim iki senedir hiç birinin ne yüzünü gördüm ne sesini duydum arada kriz çıkarıp hâlâ eşe dosta yazıyorlar görüşelim çok uzattı diye ama umrumda bile olmuyor bazen olmuyorsa uzatmamak en doğrusu.
Konu sahibinin ailesi selam bile verilecek insanlar değil hep aynı sıkintiyi çekip dert edinmek bilmiyorum bana tuhaf geliyor menfaatci çıkarcı insana neden başsağlığı dilemedin diye sormak bilemedim
Bana görüşelim çok uzattı dıyen olmadı 😬
El iyisi

Bana görüşelim çok uzattı dıyen olmadı 😬
El iyisi
Yok yok laf olsun diye keşke uzatmasaydi benim annem bunu yapan da düşünün hem oğlunu tercih etti ben birşey yapmadigim halde cidden yapmadım bu arada keşke suçum olaydı ha tek suçum onlar gibi olmamakti hem de millete çok özledim diye feryat figan etmiş çok uzattı diye aradım dedim ki buyur çok özlemişin evime gelmek istiyormuşsun kapım açık aramız 3 saat bu arada gelicem edicem falan 24 saat geçmeden çark etti nasıl geleyim otobüste çok midem bulanır dedi hadi dedim sen yoluna bak sağ selamet ben de yoluma
Dediğiniz gibi bunlar ancak el iyisi uzak durmalari yeter

Yok yok laf olsun diye keşke uzatmasaydi benim annem bunu yapan da düşünün hem oğlunu tercih etti ben birşey yapmadigim halde cidden yapmadım bu arada keşke suçum olaydı ha tek suçum onlar gibi olmamakti hem de millete çok özledim diye feryat figan etmiş çok uzattı diye aradım dedim ki buyur çok özlemişin evime gelmek istiyormuşsun kapım açık aramız 3 saat bu arada gelicem edicem falan 24 saat geçmeden çark etti nasıl geleyim otobüste çok midem bulanır dedi hadi dedim sen yoluna bak sağ selamet ben de yoluma
Dediğiniz gibi bunlar ancak el iyisi uzak durmalari yeter
Ah anneyse zor

abla yine ne ki

Üzüldüm sizin duruma

Eşimin babası
Babam yerine koymuştum çok iyiydi (öz babam dünya kötüsü idi)
Çocuklarımla çocuk olurdu,cebinde 100lirası olsa çocuklarıma verirdi.
Evime gelince çocuklarımla o kadar güzel ilgilenirdi ki her köşede fotoğrafları var.
Kardeşim de bunu biliyor bir mesaj atabilirdi diyorum.
Sil onu...Eşinin babası sizin yani kardeşinin yaşadığı eve ateş düşmüş...Eşiniz ve sizin için nasıl bir zor dönemken ne demek aramamak sormamak...

Kabillerden uzak durmak lazım...Düşmanı dışarda aramayacaksın bu devirde...

Başınız sağ olsun...Mekanı cennet olsun ..

Ah anneyse zor

abla yine ne ki

Üzüldüm sizin duruma
Yok olur mu evet anne ama annelik yaparsa kıymeti var herşeyi geçin ben şu an bosanma aşamasındayim ve gerçekten çok zor durumdayim iki evladim var ise başladım şükürler olsun ev bakıyorum sürekli ama yapayalnızim bu eş bile demek istemediğim köpek te kimin var ki neyine guveniyorsun deyip bana gülüyor kucumsuyor beni ailem olmadığı için.
Ha biliyorum bunları atlaticam ama dediğim gibi annelik babalık kardeşlik yapmadıktan sonra olsalar ne olmasalar ne iki sene geçti alıştım ölmüş varsaydim tutunmaya çalışıyorum ayyy konu dışı oldu çok benim de bı içimi dokesim varmış :KK43:

Eşimin babası vefat edince kardeşim şehir dışında yaşamasına rağmen iş yerinden izin alıp geldi gelemese bile telefon açması yeterli olurdu ama sizin durumunuz çok tuhaf bu kadar tepkisiz kalması gerçekten ayıp ben olsam açıkça nedenini sorardım sonra da mesafe koyardım.aranizda bişey mi geçti bu olay öncesi merak ettim

Back
X