yasadigi sehirde arkadasi dahi olmayanlar.

evwt bende sizdenim gurbette de degilim ama ne cok yakin arkadasim nede komsum var cocukla evin icindeyiz sadecw cok bunaliyorum cok isterdjm cat kapi giresebilecegim bir dost

Herhangi bir insanın arkadaşsız kalmasını benim aklım almıyor.
Otobüs durağında arkadaş bulabilen insanım ben.
mesela bende olur olmaz yerlerde hemcinslerjmle muhabbet ederim merabalasirim tanisirim parklarda falan ama devami yok insanlar bi soguk minnetsiz , hal boyle olunca yalniz kaliyorummesela ben

Benimde butun arkadaslarim sevdiklerim 3000 kusur km uzaklikta kahrolasica gurbet

Ben de yurtdışına gelin geldim.. Dil kursundan tanıdığım 5 kişi dışında hiç arkadaşım yok
6 yıldır burdayım ama öyle samimi olduğum kimse yok. Karşı dairedeki kadının adını bile bilmiyorum yani
Gurbet zor yahu.. Allah yardımcısı olsun herkesin.. Tr de olsam böyle mi olurdu

bende aynı durumdayım evlenip şehir değiştirdim ve arkadaşım yok sadece bikaç komşum var oturup yarım saat kahve içtiğim bütün arkadaşlarım kendi şehrimde kaldı bazen çok bunalıyorum bende ama katlanıyoruz mecbur

Benim var ama oyle olumune kankayiz diyebilecegim boyutta bulamadim burda gelirgecer arkadasliklar.Evlilik ,cocuk oncesi gibi degil.

Fransadamisin sende?

yediğim kazıklardan sonra kimseye yanaşamıyorum ya, insanlar gerçekten kıskanç, kimle yakınlık kursam bunları belli etmeye ve laf sokmaya başlıyor, ben mi anormalim anlamadım ki
Al benden de o kadar .Maalesef cümleme bu devirde diye devam edeceğim.Evet bu devirde çoğu arkadaşlıklarya menfaat üzerine , ya da işine gelmediğinde seni satan , sırtından vuran , zor zamanında yanında olmayan türden.Bende karakterim gereği kolay kolay güvenmem insanlara.Arkadaşımda dostum dediğim insan kadar sayılıdır hayatımda.
Sen anormal değilsin dediğin doğru maalesef hemcinslerimiz arasında kıskançlık , laf sokma , çekememezlik var.

zor gününde full time destek olduklarım benim zor günümde arkama baktığımda yoklar, ee o zaman ne işe yararsınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…