- Konu Sahibi arif kizi nurgul
-
mesela bende olur olmaz yerlerde hemcinslerjmle muhabbet ederim merabalasirim tanisirim parklarda falan ama devami yok insanlar bi soguk minnetsiz , hal boyle olunca yalniz kaliyorummesela benHerhangi bir insanın arkadaşsız kalmasını benim aklım almıyor.
Otobüs durağında arkadaş bulabilen insanım ben.
Kuzenimin paralı arkadasi var oyle bisey deneyebilirsin
Merhaba arkadslr evlendm 4 sndr baska bi ilde yasiyrm ve ne bi samimi komsum ne bi arkadsm var.hergn evdeym anca esimle disari cikiyrz arada.ama yinde bi arkdsn yerini tutmuyo kendime arkds da bulmayrm.
Ben de yurtdışına gelin geldim.. Dil kursundan tanıdığım 5 kişi dışında hiç arkadaşım yok
6 yıldır burdayım ama öyle samimi olduğum kimse yok. Karşı dairedeki kadının adını bile bilmiyorum yani
Gurbet zor yahu.. Allah yardımcısı olsun herkesin.. Tr de olsam böyle mi olurdu
Merhaba arkadslr evlendm 4 sndr baska bi ilde yasiyrm ve ne bi samimi komsum ne bi arkadsm var.hergn evdeym anca esimle disari cikiyrz arada.ama yinde bi arkdsn yerini tutmuyo kendime arkds da bulmayrm.
mesela bende olur olmaz yerlerde hemcinslerjmle muhabbet ederim merabalasirim tanisirim parklarda falan ama devami yok insanlar bi soguk minnetsiz , hal boyle olunca yalniz kaliyorummesela ben
Parali arkadasmio nasil oluyomus acsana bi :)
Evet malesef.. :)Fransadamisin sende?
Al benden de o kadar .Maalesef cümleme bu devirde diye devam edeceğim.Evet bu devirde çoğu arkadaşlıklarya menfaat üzerine , ya da işine gelmediğinde seni satan , sırtından vuran , zor zamanında yanında olmayan türden.Bende karakterim gereği kolay kolay güvenmem insanlara.Arkadaşımda dostum dediğim insan kadar sayılıdır hayatımda.yediğim kazıklardan sonra kimseye yanaşamıyorum ya, insanlar gerçekten kıskanç, kimle yakınlık kursam bunları belli etmeye ve laf sokmaya başlıyor, ben mi anormalim anlamadım ki
Al benden de o kadar .Maalesef bu devirde diye devam edeceğim.Evet bu sevirde çoğu arkadaşlıklarya menfaat üzerine , ya da işine gelmediğinde seni satan , sırtından vuran , zor zamanında yanında olmayan türden.Bende karakterim gereği kolay kolay güvenmem insanlara.Arkadaşımda dostum dediğim insan kadar sayılıdır hayatımda.
Sen anormal değilsin dediğin doğru maalesef hemcinslerimiz arasında kıskançlık , laf sokma , çekememezlik var.
hep bir bahaneleri vardır :)zor gününde full time destek olduklarım benim zor günümde arkama baktığımda yoklar, ee o zaman ne işe yararsınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?