yasadigi sehirde arkadasi dahi olmayanlar.

ben de yolda yürürken arkadaş edinenlerdenim
ama iş güç mesafeler derken çok azı uzun vadeli oluyor.
10 yaşımdan beri ayrılmadığım arkadaşım var mesela, ama iş arkadaşlarımın çoğuyla artık sadece sosyal medyadan iletişim kuruyoruz.
bi de komşuluk sevmiyorum ben, çok dağınık bir insanım, çat diye evime gelmelerinden korkuyorum mesafeli duruyorum o yüzden parkta, havuzda kankayız sonra uzak davranıyorum ayıp oluyor, kesin manyak olduğumu düşünüyorlardır

Benim için o kısım çok önemli değil. Evimde yedirip içirmeyi severim, başkasının evine gitmekten çok hoşlanmam. Misafir ağırladıkça evin bereketinin arttığını düşünüyorum.
bende ccok hoslanirim yedirmwkten ama benim durumum oyle degil bana geldikten sonra aylarca arayip sornayanlar oluyor degisiklik icin sana gelicem dediginde bahaneler oluyor ama banaa geliniyor bolbol .bilemedim bi celiski var

Bende de aynı sıkıntı var..Ben kaç senedir buradaymm amaa gidip birşeyler yapacak bi arkadasım yok :/

Ya evet gölü olmasa okadar güzel olamazdı sakin güzel biryer :) nezaman taşınmayı düşünüyorsunuz kirayaveya kendi evinize mi geleceksiniz
Aynen güzel yer bence de göl olması çok iyi şimdi bide yüzmek için gidebiliyosun o daha iyi olmuş kamp alanı falan sevdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…