Aynı konuyla ilgili bir sürü başlığınız var neden oradan devam etmiyorsunuz?
Nerede yaşıyorsunuz çok merak ettim. Ben erzurumun küçük bir ilçesinde yaşıyorum, arkadaşım şırnak silopide sınır köyünde. Ama sizin ettiğiniz şikayetleri eden yok. Bence asıl problem yer değil eşinizin ilgisizliği. Taşınma işini eşiniz istemeyecek muhtemelen, ailesinden-akrabalarından bak bir kıza söz geçiremedi sözünü duymamak için olabilir. Bence eşinizin iş yoğunluğunun azalmasına ve daha çok vakit geçirmeye çabalayın. Siz onu etkiniz altına aldıkça -güzellikle- o kendiliğinden isteyecektir. Şu anda yoğun baskı yapmakla, ailesini istemediğinizi bile düşünüyor olabilir.
Bende eşimin memleketinde oturuyorum Allahım affetsin beni, hiç alışamadım buraya memleketimi annemi çok özledim.Yeri geliyor burada nefes alamadığımı hissediyorum, Zaten kimsem yok, çevremdeki insanlar çok tuhaf hareketler içerisindeler alışamadım kafayı yiyeceğim seni çok iyi anladım .Allah yardımcın olsun Allah yardımcımız olsun. :26:
amin. eşine hiç yansıttın mı ya da ordan çıkma şansınız var mı?
Eşimle evlendiğimiz günden bugüne bu konudan dolayı huzurumuz yok.ağlaya ağlaya apartmanı ayağa kaldırdığım bile oldu Allahtan eşim altın kalpli ama artık oda dayanamıyor pskolojısı iyice bozuldu ama başka bir yere gitme şansımız da yok
neden yok ki yani eğer sana hak veriyorsa neden yok gitme şansınzı. bizim de hiiç huzurumz yok. eğer eşim isterse gtme şansımız var bizm. gitme şansı olup da gidemeyen mi yoksa hiç şansı olmayan için mi daha zor bi durum bilemedm. çalışıyor musun
Büyükşehirden küçük bi yere gelmek çok zor.sizin gitme şansınız varmış içinde az da olsa bi umut vardır .Allah yardımcın olsun canım inşallah eşin kabul ederde memleketine geri dönersiniz.
bu denlı yılmıs ve uzuntu ıcınde oldugunu ıfade edebıldın mı bılıyor mu bunları cunku onlar derhal savunmaya gecerler ve havada kalır senın sozlerın gıtmesı gereken yere ulasmaz unutulur ben senın yerınde olsam mektup yazardım gercekten hayallerımden bahsederdım ısteklerımden ve bunların ne kadar normal bırsey oldugundan umutsuzlugumdan bahsederdım ama asla onu ve aılesını suclamadan hıc bır satırda kendısını savunma dusuncesını gelıstırmeyecegı senı anlayacagı hatta belkı senın ıcın uzulecegını saglamalısın bu mektupla bırlıkte en guzel hatıranızı hatırlatıp o mutlu gunlere donmenın mumkun oldugunu onun elınde oldugunu aılesı bıle olsa herkesın sonuncta onun mutlulugunu ısteyecegınden bahsederdım uzun uzun yazar ıcımdekı herseyı anlatırdım bılsın dıye ve allah korusun bır ayrılık kararı almak zorunda kalırsan elımden gelen herseyı yaptım kendımı defalarca ıfade ettım demek adına bence bu mektubu yaz soz ucar yazı kalır senı anlayacaktır allah yardımcın olsun yuvanız daıma huzurla bakı olsun ınsallahsenamm çok güzel anlatmışsın. keşke ben de kabul etmeseydm. ya bu evlilk resmi nikahtan dönülmş olarak biterdi ya da daha iyi olurdu. şu an gerçkten hiç iyi değilz artık dayanamıyorum. ruh gibiym. ilk zmanlar çok önemli. ne güzel demişsin ilk zmanlar güzeldi o yüzden katlandm die. ama bu ilk zmanlar çok önemlydi benm için de. onları yaşayamadıysam evliliğimi bu acıların üstüne devam ettireceksem....... die düşünüp bitirmeyi bile düşünüyuorum. iş ve maaş konusunda inanılmaz takıntılı. şu an o da mutlu değil tabi ki, ama çzöm yok dedi bana. ailesini bırakıp gidemez gibi düşünüyorum,ama bunu dillendrmedi henüz. ama ben devam edemiyorum böyle.
bızde ılk basta esımın memleketınde oturuyorduk.uc yıl kaldık ve esıme artık burda kalmak ıstemedıgımı soledım.esımde tamam sen nerdeysen ben ordayım dedı.tayın ıstedık baska bır sehıre tasındık.ben ogretmenım esım ozel sektor.esım tasındıgımız yerde ıs bulmakta zorluk cekınce benım memleketıme gıttı.orda ıs buldu bende bır bucuk yıl sonra tekrar tayın ısteyıp esımın yanına geldım.sımdı ıkımızde benım memleketımdeyız.sukurler olsun sorunumuz yok.bıraz bu eslerın anlayısı ıle ılgılı bır mevzuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?