ilgine teşekkürler. bak eşin ne iyi söylemiş. ikimzn ailesine de uzak olalım demiş. siz gençken aileler muhtaç değilken yaşlı ve hasta değilken, evliliğin tadını çıkarmk gibisi yok...
işte kilit nokta burda.
sen eşinin ailesiyle haşır neşir olduğun için bunalmışsın,üstelik yeni evliyken.
eşinle farklı ilçeye tsşınma işini mutlaka konuş,belliki anlayışlı,ikna edebilirsin diye düşünüyorum
arkadaşlar herkesn yorumunu tek tek okudum. sizler bile benm evlilkte başka başka sorunlar yaşadığımn farkındasınz aklınzda kalmış. ama biz hep aynıyız. eşim zayflamadı, horluyor ayrı yatıyoruz inanılmaz takıyorum. ameliyet falan olmadı. bi sürü dr a gittik,bi sürü para döktük özel prof a bile gittik. sadece gittik. her dr çıkışı zayflııcam dedi ama kaldı.
ben her h.sonu evde tekim. cumartesi sabah saat 10 da işe gittiğini yüzüme vuruyor. kaldım ya ona kadr die. aşırı iş kolk ya da işleri bunu gerektiriyor bilmiyorum ama başka iş terchleri de var türkiyede. ama adam burdan çıkmayı ölmekten zor bellemiş kendine ve beni kendi kafesine almak istiyorsun dedi dün. bu nasıl bi saçma düşncedr nasıl kıt bi insanla evlenmişim. benden neden bu kadr korkmuş. kafesime almak istesem 9 aydr ağlarmıyım. içten sinsi sinsi hareket ederm.tamam o halde bu işten çıkayım burda büro açayım dedi kabul etmedm evi dağıttı. dini video getrmiş dün eve. akşama kadr evde tektm yine onu bekledm. kadının itaatinin dindeki yernden bahseden bi video. kapat dedm biz bu kadr mutszken şartlar düzelmezken bunları dinlemenin bi anlamı yok dedm. dini bütün bi insanm yanlış anlaşlmasın ama bu yaşadıklarım beni mahvetti.
beni bitrdn die delrdi durdu bütün akşam. ank ya gtmek istemiyorum die bağrıdı. başka yer bul o halde ben de burda durmak istemiyorum dedm. nereyi buliim çevrem burda dedi. ilk defa bu kadr agresf gördm onu.kızılayı bize terch ediyon diyor hala. dedm ki evliliğimde beni tatmn eden şeyler olsaydı ben bu kadr gtmek istemezdm bırak iş yeri değiştrmeyi odamı bile değiştrmek istemiyordum ben ank dayken o kadr iyiydi hayatım. en güzel yerde oturuyordum ordayken. herşey elmn altındaydı.
ank aya gitsek de ayrı yatmayı takıcam,onun yoğun işinden hoşlanmııcam ama bu kadr da bunalıma grmezdm eşim bunu anlamıyor işte.parası az olsun mesaisi az olsun sakn bi iş bul gidelm çocuk istiyorum diyorum güzel güzel defalarca söyledm ama içinde kendnce çok büyütmüş herşeyi. kafese almak sitiyormuşum. kıt beynli, ana kuzusu!!!!
ailesinin memleketinin paranın kafesnde ama kendnden haberi yok.
bu arada bu h. içi ank da psikolog randevusu aldım. eşim de gelcekti güya konuşmadık sonrdanuçak bileti bile aldım. umarım gelir... dün akşam çok kötydük....
soran arklar için yazıyorum. ben memurum eşim özel sektörde.
arkadaşlar herkesn yorumunu tek tek okudum. sizler bile benm evlilkte başka başka sorunlar yaşadığımn farkındasınz aklınzda kalmış. ama biz hep aynıyız. eşim zayflamadı, horluyor ayrı yatıyoruz inanılmaz takıyorum. ameliyet falan olmadı. bi sürü dr a gittik,bi sürü para döktük özel prof a bile gittik. sadece gittik. her dr çıkışı zayflııcam dedi ama kaldı.
ben her h.sonu evde tekim. cumartesi sabah saat 10 da işe gittiğini yüzüme vuruyor. kaldım ya ona kadr die. aşırı iş kolk ya da işleri bunu gerektiriyor bilmiyorum ama başka iş terchleri de var türkiyede. ama adam burdan çıkmayı ölmekten zor bellemiş kendine ve beni kendi kafesine almak istiyorsun dedi dün. bu nasıl bi saçma düşncedr nasıl kıt bi insanla evlenmişim. benden neden bu kadr korkmuş. kafesime almak istesem 9 aydr ağlarmıyım. içten sinsi sinsi hareket ederm.tamam o halde bu işten çıkayım burda büro açayım dedi kabul etmedm evi dağıttı. dini video getrmiş dün eve. akşama kadr evde tektm yine onu bekledm. kadının itaatinin dindeki yernden bahseden bi video. kapat dedm biz bu kadr mutszken şartlar düzelmezken bunları dinlemenin bi anlamı yok dedm. dini bütün bi insanm yanlış anlaşlmasın ama bu yaşadıklarım beni mahvetti.
beni bitrdn die delrdi durdu bütün akşam. ank ya gtmek istemiyorum die bağrıdı. başka yer bul o halde ben de burda durmak istemiyorum dedm. nereyi buliim çevrem burda dedi. ilk defa bu kadr agresf gördm onu.kızılayı bize terch ediyon diyor hala. dedm ki evliliğimde beni tatmn eden şeyler olsaydı ben bu kadr gtmek istemezdm bırak iş yeri değiştrmeyi odamı bile değiştrmek istemiyordum ben ank dayken o kadr iyiydi hayatım. en güzel yerde oturuyordum ordayken. herşey elmn altındaydı.
ank aya gitsek de ayrı yatmayı takıcam,onun yoğun işinden hoşlanmııcam ama bu kadr da bunalıma grmezdm eşim bunu anlamıyor işte.parası az olsun mesaisi az olsun sakn bi iş bul gidelm çocuk istiyorum diyorum güzel güzel defalarca söyledm ama içinde kendnce çok büyütmüş herşeyi. kafese almak sitiyormuşum. kıt beynli, ana kuzusu!!!!
ailesinin memleketinin paranın kafesnde ama kendnden haberi yok.
bu arada bu h. içi ank da psikolog randevusu aldım. eşim de gelcekti güya konuşmadık sonrdanuçak bileti bile aldım. umarım gelir... dün akşam çok kötydük....
soran arklar için yazıyorum. ben memurum eşim özel sektörde.
bende aynı detlerden müzdarip bi kadınım.küçük bi ilçeden izmire gelin geldim 7 yıl oldu tam hiçmi hiç alışamadım.etrafta anlaşabileceğim görüşebileceğim hiç kimse yok.eşimin ailesiylede görüşmüyorum hiç.buralar küçük yerler gibi olmuyor bana göre oralarda komşuluk arkadaşlık daha güzel.büyük şehirde çalışmıyorsan eğer hiçbi çevren olmuyor.eşimin sadece kendini düşünerek yaşamasıda cabası.rahat bi işi var ama yüzünü zor görüyorum desem yeridir.duvarlar üstüme üstüme geliyor artık çok daraldım bunaldım.herkesin dediği gibi kendimi oyalayacak herşeyi yaptım film kitap evde yapabileceğim hobiler ama olmuyor olmuyor sevdiğin bi dostunla kahve içmek kadar keyif vermiyor mutlu etmiyor.evlilik sadece iki kişilik yaşanmıyormuş ben bunu anladım.içinde sevdiklerin olmayınca bu büyük şehir bile mutlu etmiyormuş insanı.herkes beni çok şanslı görüyor izmirde yaşadığım için ama ben anlamıyorum şans bunun neresinde.gitmek istiyorum burdan ailemin olduğu yere taşınmak ama eşimi ikna edemiyorum napıcamı bilmiyorum.çok çaresizim.
neredeyim senin sorununda en azından benzer taşınmak isteğin yani.ben bi süre daha mücadele edip daha sonra kendim gidicem emrivaki yapmayı düşünüyorum bi arkadaşında dediği gibi seviyorsa beni bundan sonrada o benim istediğim yerde yaşasın.memuriyet gibi mecburi bi durum yoksa neden biz onlar için hayatımızı değiştirmek zorunda oluyoruz.hep bunu takıyorum kafaya.
birde eşin ameliyat olacaktı sanırım şu horlama dan dolayı o neoldu hala ayrımı yatıyorsunuz.bak buda seni çok etkiliyor bana göre ayrı yatmak yada yatak ayırmak evlilikte soğukluk getirir.şunuda düşündünmü bilmiyorum ama eğer taşınırsanız herşey yoluna girecekmi yoksa sen kendini bu şekildemi kandırıyorsun bunuda bi düşün derim sana.
hiçbişey anlamadım.sana daha fazla vakit ayırmak içinmi bırakmış o işi.iyide senin tek derdin bu değilki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?