- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Ben de pıhtılaşma icin iğne vuruyorum yüksekovadyım ve henüz 9 aylık bebeğim varken hamileliğimi öğrendim. Doğumda ve sonrasında gelip bakacak kimsem de yok. Aralarında 1 yaş olan iki bebeğim olacak ve yine de iyimserimKızlar merhaba.1 buçuk yıllık evliyim ve eşimle bebek düşündük.Daha doğrusu o çok istedi ben de kıramadım gibi bir şey oldu.Sonra hamile olduğumu öğrendiğimde depresyona girdim.Betim benzim attı,ölü gibi bakıyordum etrafa...Sürekli ağlıyordum,aynaya bakınca kendimi çok çirkin hissediyordum tam anlamıyla depresyona girmiştim.Masa başı iş bile olsa bir yazı bile yazasım gelmiyordu lavaboya gitmek için bile yürüyesim gelmiyordu o derece...Herkes neyin var dedikçe daha kötü oluyordum.Eşime çok patladım idare etti ama en son beni uyardı bak hamilesin ama biraz daha anlayışlı olmaya çalış diye.O zaman da deli gibi ağladım daha 1 ay oldu katlanamadın falan diye...En son ertesi gün de bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.O an bana Allahın ceza verdiğini düşündüm ama elimde değildi.Kürtaj ve yaşadığım o korku da beni berbat yaptı derken araştırmalara başlayıp kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim.Sonra da yumurtalığımda kist oluştuğunu...Kendimi sağlıksız hissetmeye başladım derken 2 ay içinde ancak toparlandım.Gerçekten de bu sefer bebek istedim.Neden bilmiyorum ama bu sefer çok istedim.Şimdi de hamile olduğumu sadece evde yaptığım testten öğrendim doktora yarın gideceğim.Ve her gün iğne olucam ve eşim suriye sınırına gidiyor 2 günde bir.Yani bir gece oluyor bir gece olmuyor.Şimdi her an düşük yapmaktan korkup ve kendime her gün iğne yapmak ve gece tek kalmak...Üstelik bu sefer kimseye hamile olduğumu da söylememe kararı almışken...Morale ihtiyacım var kızlar...Çok şükrediyorum şuan ama bir yandan da iğne ve yalnızlık ve pıhtılaşma nedeniyle bir şey olur mu korkularım var...Anneme söylüyorum tek bunu o da benden evhamlı çok endişelerimi söyleyemiyorum.Sizden biraz moral istiyorum başka konuşacak kimsem yok...eşim sonuçta erkek hallederiz sen üstesinden gelirsin diyor ama bunu bayanlarla konuşma ihtiyacı hissediyorum...Tekrar depresyona girmeme çabalarındayım.Teşekkür ederim kızlar buraya kadar okumuşsanız bile Allah razı olsun şuan çok duygusalım gözlerim doldu yine...Bir de eşim için de korkuyorum..ya ona bir şey olursa diye