Yaşadığım duruma anlam veremiyorum,sen olsan ne yaparsın ?

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Erkek arkadaşımla ortak iş arkadaşımız var hatta erkek arkadaşımla tanışmama o vesile oldu bizden yaşça büyük birisi. Bu kadın geçen onun evine oturmaya gittiğimizde sevgilimin yanında oturdu eline temas ediyor sarılıyor bazen baş başa bir yerlere gidiyorlar ben birinin sevgilisi varsa bırak sarılmayı kafamı bile kaldırıp bakmam illaki içlerinde kötü bir şey vardır diyemem ama içimde kadına karşı iyi şeyler hissedemiyorum sevgilime samimiyetinin dozunu kaçırmaması gerektiğini söyledim siz olsanız ne yaparsınız.konuyu erkek arkadaşıma açtığımda aramdaki bağı neden kıskanıyosun dedi ? Öyle diyince hepten sinirlendim.

ben kadının sevgilinizle eskiden flörtleştiğini, belki seviştiklerini düşündüm gerçekten😀 böyle kadınlar var, sana kız ayarlıyım falan diyen ama o adamla oynaşan. Şimdi de yine bir fıkırdadılar demek.
Hahaha yok daha neler gözümle görmeden inanmam

Çok nazik bir insan yeni tanıdığım birisine göre ilgili birisi beni kizdiracak bi davranisi olmadi ama sorun su ki diger tüm kadinlarada cok nazik davraniyor bu davranisi baska sekilde algılanabilir ablam dedigi kisi sürekli herkesin begenecegi bir erkek olduğunu kolay kolay benzerini bulamayacağımi felan ima ediyor sanki gözü kalmış genc olsaydi kesin yürürdü
Kadını suçlamaya devam edin o zaman ne diyelim🤷🏻‍♀️

ben kadının sevgilinizle eskiden flörtleştiğini, belki seviştiklerini düşündüm gerçekten😀 böyle kadınlar var, sana kız ayarlıyım falan diyen ama o adamla oynaşan. Şimdi de yine bir fıkırdadılar demek.
(Böyle kadınlar vardan kastım, oynaşsa bile adama sevgili ayarlayabilecek, yaşı daha olgun tipler)
Ben de aralarında cinsellik olduğunu düşündüm.

(Böyle kadınlar vardan kastım, oynaşsa bile adama sevgili ayarlayabilecek, yaşı daha olgun tipler)
Birinin namusu hakkinda yorum yapamam allah korusun ama umarim kötü niyetli değildir

Allah korusun ya o kadar da kalitesiz insanlar degillerdir sanmiyorum
Umarım yoktur. Ama herkesin dediği şu kadının bu davranişlarına izin veren sevgiliniz. Suçu sevgilinizde arayın diyoruz. Kadın yaşlı şu bu diye şeyler sıralıyorsunuz. Hiç mi duymuyorsunuz haberlerde şurda burda kimlerle kimler arasında neler oluyor.

Ben de bunu anlamıyorum valla
Siz kadından degil sevgılınızden sorumlusunuz.
O yüzden kadına laf etmek yerine sevgilinize haddini bıldıreceksınız😀

Nedır bu bazı kadınların yanındaki yerine karşısındakini suçlu bulması durumu!
Kadın dokunuyormuş yılışıkmış. E sevgilin dokunma demiyor. Alan da veren de razı 🙄

Değil işte ama ben hoşlanmadım ve artik hayatinda ben varim
O zaman kadına değil sevgilinize tavrınızı göstereceksiniz. Kadın ile arasındaki mesafeyi sevgiliniz koyacak koymuyorsa o yaş farkını hiç kale almayın derim

Umarım yoktur. Ama herkesin dediği şu kadının bu davranişlarına izin veren sevgiliniz. Suçu sevgilinizde arayın diyoruz. Kadın yaşlı şu bu diye şeyler sıralıyorsunuz. Hiç mi duymuyorsunuz haberlerde şurda burda kimlerle kimler arasında neler oluyor.
O yüzden iste sevgilimle konustum zaten mesafeni koru dedim

Hiç ihtimal vermiyorum
Neden elleri kolları duramıyor peki sizce?
Bakın size bir şey söyleyeyim mi? İster abla desin ister bacı. Kimsenin anası babası aynı değilse kardeş olmuyor. Cinsellik bu ayrıca yaş ve görüntü her zaman önem arz etmiyor😀 kadın da cilve yapıyor sevgilinize.
Aklınıza sokmak istemem ama ben tamamen böyle düşünüyorum.
"Aramızdaki bağı neden kıskanıyorsun" da komik olmuş.

O zaman kadına değil sevgilinize tavrınızı göstereceksiniz. Kadın ile arasındaki mesafeyi sevgiliniz koyacak koymuyorsa o yaş farkını hiç kale almayın derim
Söyledim zaten suan tek yapacagim şey gözlem yapmak kadin bizi tanistirdi aslinda ama bana karsi yinede soguk ama sevgilime karsi cok samimi bu da beni rahatsiz etti

Back
X