Yaşadığım duruma anlam veremiyorum,sen olsan ne yaparsın ?

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Erkek arkadaşımla ortak iş arkadaşımız var hatta erkek arkadaşımla tanışmama o vesile oldu bizden yaşça büyük birisi. Bu kadın geçen onun evine oturmaya gittiğimizde sevgilimin yanında oturdu eline temas ediyor sarılıyor bazen baş başa bir yerlere gidiyorlar ben birinin sevgilisi varsa bırak sarılmayı kafamı bile kaldırıp bakmam illaki içlerinde kötü bir şey vardır diyemem ama içimde kadına karşı iyi şeyler hissedemiyorum sevgilime samimiyetinin dozunu kaçırmaması gerektiğini söyledim siz olsanız ne yaparsınız.konuyu erkek arkadaşıma açtığımda aramdaki bağı neden kıskanıyosun dedi ? Öyle diyince hepten sinirlendim.

Erkek arkadaşımla ortak iş arkadaşımız var hatta erkek arkadaşımla tanışmama o vesile oldu bizden yaşça büyük birisi. Bu kadın geçen onun evine oturmaya gittiğimizde sevgilimin yanında oturdu eline temas ediyor sarılıyor bazen baş başa bir yerlere gidiyorlar ben birinin sevgilisi varsa bırak sarılmayı kafamı bile kaldırıp bakmam illaki içlerinde kötü bir şey vardır diyemem ama içimde kadına karşı iyi şeyler hissedemiyorum sevgilime samimiyetinin dozunu kaçırmaması gerektiğini söyledim siz olsanız ne yaparsınız.konuyu erkek arkadaşıma açtığımda aramdaki bağı neden kıskanıyosun dedi ? Öyle diyince hepten sinirlendim.
Gereksiz samimiyetten ve el kol hareketlerinden hoşlanmam. Herkes durduğu yeri bilecek. Arasında bağ varsa evlensin o zaman kadınla

Gereksiz samimiyetten ve el kol hareketlerinden hoşlanmam. Herkes durduğu yeri bilecek. Arasında bağ varsa evlensin o zaman kadınla
Aralarında baya yaş farki var sevgilimin ona bakacagini sanmam ama kadın için oyle olmayabilir

Aralarında baya yaş farki var sevgilimin ona bakacagini sanmam ama kadın için oyle olmayabilir
Kadına o samimiyeti veren sevgiliniz yani kadın gidip de sevgilinizi ayartmıyor. Karşılıklı rıza var belki ki. Siz bu kadar güveniyorsanız sevgilinize sorun yapmayın bu durumu

Ortada taciz durumu yok ki. Sevgiliniz razı buna. Dolayısıyla bu hareketlerin sebebi sevgiliniz. Ayrilmak icin yeterli görüyorum.
Bu kadınların, kadınları hala düşman olarak görmeleri ve sevgililerine toz kondurmamalarını anlamayacağım.

Onu ablasi gibi görüyor kaldi ki kadin da yasli sayılır kadinin kardeşim diyerekten öyle davranması bile hoşuma gitmedi
Kadına o samimiyeti veren sevgiliniz yani kadın gidip de sevgilinizi ayartmıyor. Karşılıklı rıza var belki ki. Siz bu kadar güveniyorsanız sevgilinize sorun yapmayın bu durumu

Bu kadınların, kadınları hala düşman olarak görmeleri ve sevgililerine toz kondurmamalarını anlamayacağım.
Kadini düşman gibi görmüyorum,tutup sevgilime surekli temas etmesine oturup mutlu olacak değilim rahatsiz oldugum bi durumda ne yapacagimi bilemedim

Benim için öyle olurdu sizi bilemem.Hayatında biri olduğu halde başka kadınlarla samimi davranışlar sergileyen birine nasıl güven olur?
Çok nazik bir insan yeni tanıdığım birisine göre ilgili birisi beni kizdiracak bi davranisi olmadi ama sorun su ki diger tüm kadinlarada cok nazik davraniyor bu davranisi baska sekilde algılanabilir ablam dedigi kisi sürekli herkesin begenecegi bir erkek olduğunu kolay kolay benzerini bulamayacağımi felan ima ediyor sanki gözü kalmış genc olsaydi kesin yürürdü

Ben de bunu anlamıyorum valla
Siz kadından degil sevgılınızden sorumlusunuz.
O yüzden kadına laf etmek yerine sevgilinize haddini bıldıreceksınız😀

Nedır bu bazı kadınların yanındaki yerine karşısındakini suçlu bulması durumu!
Suç atmiyorum bu bir ikincisi kadina birsey dedigim yok rahatsiz oldugumu dile getirdim kaldi ki sevgilimin düşük bi hareketini görmedim ama kadin erkek farketmeksizin herkes yerini bilmeli ben birinin sevgilisi varken bırak temas etmeyi kafami bile kaldirmam ve emin ol çoğu kadin yasina basina bakmadan evli barkli adamlara bile asiliyor burda suç sadece erkeğin değil kadinin da değil sevgilimi tabii ki de uyardim

ben kadının sevgilinizle eskiden flörtleştiğini, belki seviştiklerini düşündüm gerçekten😀 böyle kadınlar var, sana kız ayarlıyım falan diyen ama o adamla oynaşan. Şimdi de yine bir fıkırdadılar demek.
(Böyle kadınlar vardan kastım, oynaşsa bile adama sevgili ayarlayabilecek, yaşı daha olgun tipler)

Suç atmiyorum bu bir ikincisi kadina birsey dedigim yok rahatsiz oldugumu dile getirdim kaldi ki sevgilimin düşük bi hareketini görmedim ama kadin erkek farketmeksizin herkes yerini bilmeli ben birinin sevgilisi varken bırak temas etmeyi kafami bile kaldirmam ve emin ol çoğu kadin yasina basina bakmadan evli barkli adamlara bile asiliyor burda suç sadece erkeğin değil kadinin da değil sevgilimi tabii ki de uyardim
Şu düşünceniz bıle suçu karşı tarafta aradığınızı gösteriyor

Aralarındaki ilişki bana pek dostane gelmedi. Benim için ayrılık sebebi. Kadının yaşı büyük diye aralarında bir çekim olabileceğine ihtimal vermiyorsunuz ama bazı erkekler olgun kadınlardan çok hoşlanır.
Buna ihtimal vermiyorum ama sevgilimi maddi manevi kullanacagini hissine kapildim sadece

Back
X