Yaşadığım duruma anlam veremiyorum,sen olsan ne yaparsın ?

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Erkek arkadaşımla ortak iş arkadaşımız var hatta erkek arkadaşımla tanışmama o vesile oldu bizden yaşça büyük birisi. Bu kadın geçen onun evine oturmaya gittiğimizde sevgilimin yanında oturdu eline temas ediyor sarılıyor bazen baş başa bir yerlere gidiyorlar ben birinin sevgilisi varsa bırak sarılmayı kafamı bile kaldırıp bakmam illaki içlerinde kötü bir şey vardır diyemem ama içimde kadına karşı iyi şeyler hissedemiyorum sevgilime samimiyetinin dozunu kaçırmaması gerektiğini söyledim siz olsanız ne yaparsınız.konuyu erkek arkadaşıma açtığımda aramdaki bağı neden kıskanıyosun dedi ? Öyle diyince hepten sinirlendim.

Hayır o sekilde bakmak degil baskasinin diye bakmaktan bile çekinmek biz büyüklerimizden öyle öğrendik.normalde insan insana bakar neden aklimiz hep oraya gitsin
Büyüklerinizden öğrendiğiniz herşey doğru olacak diye birşey yok ;) nedende hep içi dışı bir olanlardan değilde onu yapmam bunu yapmam diyenlerden birşeyler cıkiyor

Ayrıca birinin sevgilisine neden kafanızi kaldırıp bakmıyorsunuz akliniza hep sex ve flörtleşmemi geliyor bu nasıl sacma birsey kafamı kaldırim bakmam ee napalim o kişide bakiyor
Hayır o sekilde bakmak degil baskasinin diye bakmaktan bile çekinmek biz büyüklerimizden öyle öğrendik.normalde insan insana bakar neden aklimiz hep oraya gitsjn
Siz yine de Kemalim yapmaz demeyin. Hem ben kadında bir kusur görmüyorum, yaptıklarına sevgiliniz müsaade ediyor. Demek ki temas halinde olmak onun da hoşuna gidiyor.

Ben de diğer arkadaşlar gibi sizden önce aralarında bir şeyler yaşandığını düşünüyorum. Duygusal bir ilişki değil de daha çok fb ilişkisi gibi.
Kemalim ypmaz mantigi degil ama bi suphe uyandirsa cinsel anlamda görürdüm hissederdim diye düşünüyorum cinsel durtuleriyle hareket eden aciz biri gibi degil en azindan tanidigim kadariyla bu sekilde yinede dikkat etmek lazim

Büyüklerinizden öğrendiğiniz herşey doğru olacak diye birşey yok :KK66: nedende hep içi dışı bir olanlardan değilde onu yapmam bunu yapmam diyenlerden birşeyler cıkiyor
Ne alakası var dogru ya da yanlış bazi insanlar biri evli bile olsa yiyecek gibi bakar dogru olan bu mudur ? Birinin esi varsa sevgilisi varsa normal bakismanin disinda bi bakisma olmaz ben bunu diyorum mesela sevgilisi olan bi insana sahsen ben sarilmam çünkü bisey olacagindan degil bende sevgilime kimse sarilmasin isterim

Büyüklerinizden öğrendiğiniz herşey doğru olacak diye birşey yok :KK66: nedende hep içi dışı bir olanlardan değilde onu yapmam bunu yapmam diyenlerden birşeyler cıkiyor
Ne alakası var dogru ya da yanlış bazi insanlar biri evli bile olsa yiyecek gibi bakar dogru olan bu mudur ? Birinin esi varsa sevgilisi varsa normal bakismanin disinda bi bakisma olmaz ben bunu diyorum mesela sevgilisi olan bi insana sahsen ben sarilmam çünkü bisey olacagindan degil

Ne alakası var dogru ya da yanlış bazi insanlar biri evli bile olsa yiyecek gibi bakar dogru olan bu mudur ? Birinin esi varsa sevgilisi varsa normal bakismanin disinda bi bakisma olmaz ben bunu diyorum mesela sevgilisi olan bi insana sahsen ben sarilmam çünkü bisey olacagindan degil
İşte milyon tane karakterli insan var sen böylesin diye o da öyle olacak diye birşey yok. Bazı erkek kadinlar herkese aşkım bebeğim diye konusuyor mesela napalım bu kisiler herkese yüruyor mu demek oluyor

İşte milyon tane karakterli insan var sen böylesin diye o da öyle olacak diye birşey yok. Bazı erkek kadinlar herkese aşkım bebeğim diye konusuyor mesela napalım bu kisiler herkese yüruyor mu demek oluyor
Evet kisiligi oturmamis diye düşünürüm

Erkek arkadaşınızla tanışmanıza bu kadın vesile olduysa neden rahatsızlık duyuyorsunuz? Kadının erkek arkadaşınızda gözü olsa sizle tanıştırmaz.
Bir de yaşa takmışsınız binlerce kadın kardeşi yaşındaki erkeklerle beraber. Onu bırak oğlu yaşındaki erkeklerle beraber olanda var. Hatta bazı erkekler cinsel tecrübesi daha fazla olacağından olgun kadın ister. Orda yanılıyorsunuz.

oooh iki gevşek bide yağ gibi üste çıkıyo adama bak. direkt arkana bakmadan uzaklaş. kadın arsız ne desen genede aynı arsızlıga devam edecek bazıları böyledir eş dost umursamaz cilveli edalıdır rahatsızo lunca takılıyorum ayol derler halbuki yapcanı yaparlar. ahmak erkeklerde tabi keyfi yeirnde. bu duruma çanak tutarlar. bide kalkıp sana yükselmiş. ilerde bunlar bi arada olmasa bile adam işi cıvıtıp daha neler yapar hem arkandan hem gözünün önünde. erkek dediğin ağırlıgı olcak madem sevgilin var diğer kadınlarla mesafeli olcak o yüzü verirse diğer gevşekte yapışır tabi. bırak birbirlerine sürtünmeye devam etsin yoksa aptal yerine konmaya devam edersin ;((((

Back
X